0 oy
161 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (494 puan) tarafından

Kızlar size bi sorum olcak aksam yemegı için kıyma cıkartmıstım ve hala buzlu küçük küçük köfte patates yapacaktım ama gec oldu baska ne yapabılırım kıymayla ılgılı tarif verebilirmisiniz

6 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından

Kız nasıl geç kaldı ben daha hiçbişey yapmadım sadece kıza hazırladım bişeyler yetişir

(494 puan) tarafından

yok kız es aılesı 3 4 gıbı yıyor ezandan sonraya kalıncada kavga cıkartıyorlar orucmu tutuyoruz ezandan sonra yıyoruz dıye o yuzden gec oldu dedım 

(205 puan) tarafından

Ayy allah yardımcın olsun 3-4 gibi yiyorlar da gece acıkmıyorlar mı? Sanki akşam ezanına kadar hiçbişey yenmiyo mu ne değişik insanlar var ya

(494 puan) tarafından

onlar acıkmıyorda ben acıkıyorum emzırdıgım ıcın malum aksam atıstırıncada kilo yapıyor sabah 8de kahvaltı yapıyorlar yemege kadar bişey yemıyorlar ya geçen annesi kızların yanına gitmişti hastane için babası evdeydı saat 3 4 gıbı kızı uyutuyorum oglunu telefonla arıyor sofrayı hazırlayın dıye ogluda bana satasıyor nıye hazırlamıyon dıye hem kıza bakmıyorlar hem mutfaga götürme diyorlar ben hangı bırını yapayım bende karsılık verdım konusmadı benle karsılık verdım dıye cokta umrumda ya benımde konusmus konusmamıs

-Reklam-
0 oy
(6,994 puan) tarafından

Dahaberken ya aksama yıl var p3tegin altına koy çözülür 

(494 puan) tarafından

erkende üst yorumdada yazdım ya es aılesı ıcın gec bıle hatta @Atlaskalbim kızı uyuttum bıraz bende uyuyayım dedım hem cozulur dedım 15 dk gecmedı hemen odaya geldı zebellah gibi artık bas agrısından duramıyorum uykusuzluk bı yandan nereye kadar böyle gidecek acaba merak edıyorum 

(6,994 puan) tarafından

Allah yardım etsin bende kofte yapacağım  bu akşam ondan dedim

0 oy
(1,212 puan) tarafından

Bi kiymali makarna yap salata yeter

(494 puan) tarafından

makarna yemıyorlar ya düsünmüstüm ama bakalım 

0 oy
(10,356 puan) tarafından

en güzeli kıymalı makarna

(494 puan) tarafından

evette makarna yemıyorlar ya 

(10,356 puan) tarafından

pohh yesinler 😂

0 oy
(1,678 puan) tarafından

Kıymalı Makarna olur bu saatte böyle yoğurtlu maydonozli kıymalı bı sunum oluyor ya o güzel gider . Yada ben yufka ekmeğe dürüm yapıp arasına yeşillik koyup veriyorum eşime bazen kolay oluyo

(494 puan) tarafından

makarna pek yemıyorlar ya ılla yemek olacak 

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Patates oturtma yap canım pilav salata çorba yeterli 

(494 puan) tarafından

onuda dusunmustum sanırım onu yaparım ya 

(1,494 puan) tarafından

Afiyet olsun 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 394 göst.
12 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 325 göst.
19 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 350 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,501,224 soru

24,513,844 cevap

359,071 kullanıcı

...