Kızlar size bi sorum olcak aksam yemegı için kıyma cıkartmıstım ve hala buzlu küçük küçük köfte patates yapacaktım ama gec oldu baska ne yapabılırım kıymayla ılgılı tarif verebilirmisiniz
Kız nasıl geç kaldı ben daha hiçbişey yapmadım sadece kıza hazırladım bişeyler yetişir
yok kız es aılesı 3 4 gıbı yıyor ezandan sonraya kalıncada kavga cıkartıyorlar orucmu tutuyoruz ezandan sonra yıyoruz dıye o yuzden gec oldu dedım
Ayy allah yardımcın olsun 3-4 gibi yiyorlar da gece acıkmıyorlar mı? Sanki akşam ezanına kadar hiçbişey yenmiyo mu ne değişik insanlar var ya
onlar acıkmıyorda ben acıkıyorum emzırdıgım ıcın malum aksam atıstırıncada kilo yapıyor sabah 8de kahvaltı yapıyorlar yemege kadar bişey yemıyorlar ya geçen annesi kızların yanına gitmişti hastane için babası evdeydı saat 3 4 gıbı kızı uyutuyorum oglunu telefonla arıyor sofrayı hazırlayın dıye ogluda bana satasıyor nıye hazırlamıyon dıye hem kıza bakmıyorlar hem mutfaga götürme diyorlar ben hangı bırını yapayım bende karsılık verdım konusmadı benle karsılık verdım dıye cokta umrumda ya benımde konusmus konusmamıs
Dahaberken ya aksama yıl var p3tegin altına koy çözülür
erkende üst yorumdada yazdım ya es aılesı ıcın gec bıle hatta @Atlaskalbim kızı uyuttum bıraz bende uyuyayım dedım hem cozulur dedım 15 dk gecmedı hemen odaya geldı zebellah gibi artık bas agrısından duramıyorum uykusuzluk bı yandan nereye kadar böyle gidecek acaba merak edıyorum
Allah yardım etsin bende kofte yapacağım bu akşam ondan dedim
Bi kiymali makarna yap salata yeter
makarna yemıyorlar ya düsünmüstüm ama bakalım
en güzeli kıymalı makarna
evette makarna yemıyorlar ya
pohh yesinler 😂
Kıymalı Makarna olur bu saatte böyle yoğurtlu maydonozli kıymalı bı sunum oluyor ya o güzel gider . Yada ben yufka ekmeğe dürüm yapıp arasına yeşillik koyup veriyorum eşime bazen kolay oluyo
makarna pek yemıyorlar ya ılla yemek olacak
Patates oturtma yap canım pilav salata çorba yeterli
onuda dusunmustum sanırım onu yaparım ya
Afiyet olsun
1,501,224 soru
24,513,844 cevap
359,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın