0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (7,450 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam bacılar anlık almaya geldim 😅

Artık hayatın hiç bir stresini takmıyorum sadece keyfime bakıyorum 🧿

Sıkıntılari da yavaş yavaş duzelticez inşaallah ♥️ 

Eşim geceden geldi kahvaltı ettik o yattı. Bende günlük rutin evi havalandir ortalık topla mutfağı topla markete git gel eşim patlıcan musakka istedi markete gittim normalde dolapta var ama daha kısın ortasında patlıcan bitirmisiz vay halimize çok da severiz Ramazan gelmeden dolabı tükettik ne ederiz bilmem 😅😐

tabi patlıcanın 120 lira olması da ayrı bir şok 😵‍💫

Neyse geldim namazımı kıldım biraz oturdum dedim kalk miskin miskin oturma şeytanın vesvesesine uyup da düşmanı haklı cikarma 💆‍♀️

Kızımın atkısını bitirdim şimdi de püskül yapıyorum bı taraf bitti bir taraf kaldı ☺️♥️ 

Kızıma el emeği bı şeyler yapmaya bayılıyorum inşaallah sırada şapka var ☺️

Akşam menüsüne sorayım ??? 😅

Bizde 

Yeşil mercimek çorbası ( olur mu demeyin mis gibi oluyor ) 

"Biber dolma ( ,dünden kalma 

Kıymalı patlıcan yemeği 

Biraz da cacık 

Mis ♥️♥️

Siz neler yapıyorsunuz ? Story çıktı burası soldu 😵‍💫

Ses verin hanımlarrrrrrrrrrrrr 🎤♥️♥️ 🧿

Bu arada benim kız babaannesine gitti benden ve ondan beklenmedik hareketler kendi rızasıyla gitmek istedi 6 yaşına kadar kalmadı hiç 😅😅 

Neyse bakalım gitsin dedim sanırım alıştı babaannesine bana da nolduysa gönderdim gondermezdim oraya ama sanırım kafa dinlemek istedim 🫣😅

9 Cevaplar

+1 oy
(141 puan) tarafından

image

karniyarik yaptım daha pişiyor. O arada bi kahve içtim. Şimdi kapattım fincanı😄 bir de pilav yaparım yeter artar bile
(141 puan) tarafından

Valla haklısın @yaprak dokumu ama adam seviyorum diyor istiyor 😄

(141 puan) tarafından

@Busraaaaaaaaa teşekkür ederim canım. Allah kabul etsin 

(7,450 puan) tarafından

Benim de adam çok seviyor 😅 ben dilim dilim kesiyorum patlıcan mi sonra sos yapıyorum kıymalı üstüne döküyorum 

(4,641 puan) tarafından

Artık eve patlıcan 🍆 girsin istemiyorum bacım ya 😂😂😂🐧

(7,450 puan) tarafından

Bende severim ama uğraşması zor geliyor işte patlıcan kizart sos Kavur üstüne fırına at 😅 dolapta olsa diz patlicani tepsiye bir sosu kalsın ama boyle eziyet olcak 😅

-Reklam-
+1 oy
(2,016 puan) tarafından

Bugün eşim evdeydi sabah kız kalkmış eşim de almış odaya gelmişler ben 2 saat daha uyudum çok iyi geldi kalkıp kahvaltı hazırladım yedik mutfağı topladım sonra çarşıya çıktık az önce geldik eve yoruldum akşam yemeği için en basit yemek neyse onu yaparım 

(7,450 puan) tarafından

Patates kızartması 😅 Çarşı yoruyor ya gercektne

(2,016 puan) tarafından

Makarna jhjhjhjhj 

(7,450 puan) tarafından

Evet oda kolay 😅 yada benim buzlukta kızarmaya hazır biberler oluyor hemen çıkar poşetten tavaya 😅

+1 oy
(3,789 puan) tarafından

image

benim de bugün hamaratligim üstümde 😁 
(7,450 puan) tarafından

Ohh ne güzel eline sağlık ♥️ 

+1 oy
(4,300 puan) tarafından

Etkınlık yapıyoz 🫠

Aksama ıspanak yapıcam bıde ıspnak keki yapıcam sjsjjs

(7,450 puan) tarafından

Afiyet olsun kolay gelsin ☺️ ıspanak keki nasıl oluyor 

(4,300 puan) tarafından

Enfes oluyo bıtsın foto atarım

(7,450 puan) tarafından

Tamam canım bekliyorum

+1 oy
(7,023 puan) tarafından

Afiyet olsun. 2 gün önce yaptım bende kıymalı patlıcan ama ben buzlukta kızarttığım patlıcanla yaptım

Yeşil mercimek çorbası niye olmasın ki ben çok yaparım

Ama dün arabaşı çorbası yaptım ondan var baya . Yanınada bişeyler yapıcam bakalım.

(7,450 puan) tarafından

Ben annemden kırmızı mercimek alışığım ilk kez denedim çok da güzel olmuş 😅 bende dolaptan yapıyorum genelde ama bitmiş dolaptaki 

+1 oy
(504 puan) tarafından

ay şu el emegı seyler cok guzel oluyor onceden görümceme örmüştüm yelek sonra hamıle oldugumu ogrendım bir sürü yelek tulum bere falan ormusumdur 😂 anlık olarak kızı 2. uykusuna yatırdım şimdi dusunuyorum uyurken bende uyusammı dıye 😂 zaten dunden yemek  lahana sarması var ayy o yeşil mercımek corbası cok guzel oluyordu annem yapıyordu tabı yaparken bakmadıgım ıcın nasıl yaptıgını bılmıyorum😂😂😂 bi gün gidersek her gun ısterım o derece valla 

(7,450 puan) tarafından

Bende çok severim örgüyü hep herkese hediye yaptım 😅 evet bende sevdim tadını çorbanın 

+1 oy
(4,903 puan) tarafından

Tavuk suyu çorbası. Tavuk kızartma pilav birde muhtemelen salata yaparım turşu da var kolada miss 🥲😄

(7,450 puan) tarafından

Ohh eline sağlık canım 

+1 oy
(11,652 puan) tarafından

Watsons a gittim alacaklarım vardı şükür bir mağazası açıldıda aldım akşamada döner var menüde Karaköy poğaçası yapıcam 😅 becerebilirsem 🤲 maşallah acayip bir yağmur var 

image

(7,450 puan) tarafından

Bizim burda da çok yağdı ..eline koluna sağlık afiyet olsun ♥️ 

0 oy
(7,450 puan) tarafından

Nerde bu bacılar 😅😅😅😅

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
14 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Livmirmin1993 (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
27 cevap 1,130 göst.
0 oy
10 cevap 391 göst.

Kategoriler

1,501,843 soru

24,522,480 cevap

359,568 kullanıcı

...