Kizlar kızım üç buçuk yaşında 43 aylık öğle uykusunu bırakmak istiyor zor yatıyor ve uyuyuncada gece çok geç yatıyor erken mi acaba
Bence artık öğlen uykusunu bırakma zamanı gelmiş. Zorlayıp kendinizi de çocuğunuzu da strese sokmayın. Öğle uykusunu bırakması da zor oluyor anne için çocuk uyuyunca anneye bir mola anı gibi oluyor ama maalesef bir yerden sonra uyumuyor çocuklar..
Erken değil canım bırakması gerekiyor çocuk kendini zaten belli etmiş gece uykusunu şaşırmasın saatinde yatsın öğle uykusunu kesin
Evet canım bı deniyeyim artık
Benimki 3 yaşında çoktan bırakmıştı
12 gibi yatıyor evde Ergen var gibi:))
27 aylık kızım da bırakma sürecinde bir gün uyuyorsa 2 gün uyumuyor.
Evet Canim bnde bı denicem
Kızım henüz 2 yaşına gelmeden bırakmıştı. Doktoru 1.5 yaşından sonra çok problem etmiyoruz. Gece uykusu daha önemli demişti.
Aynı kızım tam 24 aylıkken bırakmıştı
Evet bnde uyutmayi düşünmüyorum zor kalkıyor birde
Bence şükür yinede benim kızım tam 24 aylıkken bırakmıştı
Canım dayanabiliuorsa güzel gece uykusu daha düzenli olması gerek bizimki geç yatıyor gündüz dayanamıyor uyuyor
Benimki tam 3 yaşında çok oldu bırakalı. Maşallah seninkine 😅
Dayanamadı bı kaç kez denedik 5 de uyuyp kalıyor:))
2.5 yaşında 3 4 ay oldu öğlen uykusunu bırakalı. Akşam erken yatması daha önemli bence. Öğlen uyumasada olur
Evet canım bı denicem
3,5 yasinda cocugun ogle uykusuna ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum ki keza ilk oglum 2,5 yasina varmadan birakti. Kucugum 33 aylik cok cok nadir kestirme yapar o da kendi uyursa ben ogle uykusuna yatirmiyorum. Erken degil yani.
İlk çocuğum bnde tam anlayamıyorum var uykusu yok mu yani 5 gibi uykusu geliyor onu nasıl cozenilirim acaba
Oyalayn bi kac gun. 8 gbi yatsin. Zaten oyle yatinca daha uzun uyuyacagi icin sabahta 8 9 gbi kalkar. Benim buyuk oglum oyleydi. 8 8 uyurdu. Kucuk oglum da dun mesela 8 de uyudu sabah 8de kalkti.
Eğer zorla uyuyorsa, akşamda uyku saati etkileniyorsa bırakabilir. Öğle uykusu hatta her şey çocuktan çocuğa değişir.
Evet çok etkileniyor 12 den aşağı uyumaz oldu
O zaman bırakın tabiki, çocukların en geç 9 da uykuya geçmesi lazım. Tabiki öğle uykusuna göre bu süre 10 olabilir ama 12 çok geç
Çünkü vakti gelmiş bırakmanın sinyal verıyor
Evet bende uyutmuyayim diyorum
1,501,224 soru
24,513,844 cevap
359,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın