0 oy
282 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (29 puan) tarafından

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Yeni 3. doğumumu yaptm 5 gün oluyor. Şuan büyük çocuklarımı uyutuyorm biri 2 biri 4 yaşına girecek 2-3 ay sonra. Onları uyutmak istediğim Dr yatağa girdiklerinde bir enerji geliyor sanki. Bende uyumalarini istiyorum. Sadece onlar için. Uyumasalar bana bir zararlari yok onlar uyusa da uyumasa da bn uyuyamıyorum hemen 3. Bebeğim de uyumadıgi için ama istiyorum ki onlar uyusun uykusuz kalmasnlar. Bıraksam 1 e 2 ye kadar uyumazlar. 2 yaşına girecek olan oğlumu doğum oldu olalı öğlen uykusu da uyutamiyorum zaten o yüzden de kendimi çok kötü hissediyorum bari erken yatsn diyorm öğle uykusu uyusa 9 da uyutmaya çalışmıyorum ama uymuyor kaç gündür. Kızım da 4 yaşına girecek o da öğlen uykusunu bıraktı 1 senedir. Sabah da çok geç kalkiyolar 10.30-11 belki 11.30 ben napim kızlar. Sabah erken mi kaldirim öğlen uyusunlar bir düzen oluşturmak istiyorum onlar için ama kıyıp uyandıramıyorm da napaym bilmiyorum. Şimdi de kızıma kızdım uyumuyor diye uyku vakti dedm ağladı baya. Böyle bir şeyler yaşayan var mı kendimi kötü anne gibi hissediyorum bazen çok kızıyorum onlara sanki nasl daha sabırlı ve iyi bir anne olabilirm. Bu sorunun cevabını bilen çıkar mı bilmiyorum ama belki çıkar diye sormak istedm. Sohbet etmek istedm biraz. 😔😔

4 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından

Kendine bu kadar yüklenme canım herşey biraz sabır ve zamanla yoluna girecek bende senin gibi 3 tane 2 şer yaş arayla oldu ilk 3 ay dedigin gibiydi ama düzeldi şimdi kızım okula gidiyor diger 2 si de öglen uyuyor rahatım yani sadece bu süreçte biraz sabır

(29 puan) tarafından

Umarım sabırlı olabilirim, önce kızıyorum sonra çok üzülüyorum 😔

(415 puan) tarafından

Yeni bir bebek yeni bir rutin oluşturmak için zamana ihticın var senin ve evdeki diger küçüklerinde merak etme herşey yoluna girecek

(29 puan) tarafından

İnşAllah öyle olur, teşekkür ederim cevabın için ❤️

-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından

Erken kaldiramiyorsan ses yap uyandır bn öyle yapıyorum üç buçuk yaşında oğlum gündüz uyumuyor akşam 11bucuk gibi yatırıyorum uyursa daha erken birazda yorulmuyorlar o yüzden 

(29 puan) tarafından

Kıyamıyorum ki işte sabah da uyandırmaya gece geç yatiyorlar diye 

0 oy
(2,251 puan) tarafından

Canım daha beş gün olmuş dur bakım şimdi bunları düşünme  benmde  biri beş buçuk diğeri bir buçuk yaş doğum yaptım ilk ay eşim le yattı çocuklarım ise başlayınca mecbur ben yanıma aldm ilk zamanlar senedi ama uyumuyordm uyusada kalkıp sabaha kadr ağlıyordu avutamuyorduk eşimle kaç günlük ayağımda salladım uyur diye en son tek kalınca sabahladk aylar sürdü şuan buna şükür diyordum 12 de anca uyuyor 9 ghi kalkıyor öyle sonu az uyuyor hiç durmuyorlar çok ses yapıyorlar çizgi film açmak zorundayız kalıyorum binada oturuyorum  kızıyorum bazen çok fark etmiyor üzüldüm le kalıyorum bebeğim 3 Buçuk aylık oldu  düzen bu  olduğu kadar mükemmel anne olmam imkansız 3 çocukla sadece kalbî güzel mutlu çocuk yetiştirmek istiyorum üzülme çok kişi anne var benm büyük okula gittiği halde bile o günlerde bile nadir erken uyuyor canları sağolsun olduğu kadar demek lazım 

(29 puan) tarafından

Haklsnz tabiki olduğu kadar ama yine de en iyisini istiyoruz anne olarak sanrm çocuklarımız için en iyisi olsun diye umarm hep öyle olur evlatlarımızı huzurla mutlulukla büyütelim 🤲🏻❤️

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Kendini asla suçlama bu tamamen bize annelikle yüklenen kaygıdan ibaret emin ol 3 4 doğumda senin gibi düşünmeyen yoktur ikinci oğlumu kucağıma aldığımda ilk ogluma sarılıp saatlerce ağladığımi bilirim daha 1 yaşındaydı haksızlık ettim diye diye kendimi yedim ama hepsi geçiyor onlarla beraber bebeğe bakmayı dene sen bezini getir sen elbisesini tut gibi onlarında dahil et ve bunalinca evlat sahibi için uğraşan kadınları aklına getir☺️

Ben bekarken teyzemin oğluna cimcik atardımki benden alsınlar daha bebekti düşün doğum yaptım teyzemi aradım dedim bana hakkını helal et çocuk aklı yapmışım şuan biri benim bebeğime yapsa parçalarım demiştim bunlarin hepsi annelik duygusu🩷💐

(29 puan) tarafından

Haklsnz, bnde çok düşünüp düşünüp ağlıyorum bazen hiç yok yere annelik içgüdüsü ile sanrm Allah yardımcımız olsun 🤲🏻

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,339 göst.
0 oy
3 cevap 379 göst.
0 oy
3 cevap 297 göst.
+1 oy
17 cevap 942 göst.

Kategoriler

1,502,080 soru

24,526,214 cevap