Çam Sakuradan perinatoloji bölümünden randevu alıcam ama bütün randevular da hep ayrıntılı ultrason (USD) ÇEKİLME EKTEDİR diyor ben detaylı ultrasonda giricem şu 20-24 hafta arası yapılan testten bahsediyorum. Bu ayrıntılı ultrason dediği detaylı ultrason oluyor dimi.? Yani tam ibare şu ; bu odada ayrıntılı ultrason (USG) çekilmemektedir. Sadece riskli hastalara bakılmamaktadır. Diyor. Yani bu detaylı ultrasonsa ben nasıl bulucam bayadıe bakıyorum. Çıkmıyor normal detaylı randevusu.
Mhrs den talep edin boş randevi olunca süzi ya ararlar yada bildirim gelir
Randevu bulamazsın canım devlette. İmkanın varsa özelde yaptır
Normal muayane gıttım ayrıntılı ultrason için doktor bana randevu verdi diğer sekıl alınmıyor dıye bılıyorum
Bana doktor perinatolojiye randevu alacaksın dedi. Bende senin gibi normal kontrole gitmiştim ama 20-24 hafta arasında detaylı ultrason için randevu alacaksın dedi randevu vermedi ya
Bana sadece gun verdi bende o gun gıdıp detaylı oldum baska bi doktora gıt soyle durumu yada kendı doktoruna soyle
Bende peritolaji bölümüne gidiyorum aynı şekilde detaylı usg yaptırmıyorlar ama doktora söylerseniz. Detaylı usg için farklı hastanelere yönlendiriyor
Başka hastanelere de bakıyorum valla ama yok malesef
Beni doktor yönlendirdi ama gitmedim ben özele gitmeyi düşünüyorum çünkü
1,501,752 soru
24,521,010 cevap
359,513 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın