0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Çam Sakuradan perinatoloji bölümünden randevu alıcam ama bütün randevular da hep ayrıntılı ultrason (USD) ÇEKİLME EKTEDİR diyor ben detaylı ultrasonda giricem şu 20-24 hafta arası yapılan testten bahsediyorum. Bu ayrıntılı ultrason dediği detaylı ultrason oluyor dimi.? Yani tam ibare şu ; bu odada ayrıntılı ultrason (USG) çekilmemektedir. Sadece riskli hastalara bakılmamaktadır. Diyor. Yani bu detaylı ultrasonsa ben nasıl bulucam bayadıe bakıyorum. Çıkmıyor normal detaylı randevusu. 

4 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından

Mhrs den talep edin boş randevi olunca süzi ya ararlar yada bildirim gelir

-Reklam-
0 oy
(9,176 puan) tarafından

Randevu bulamazsın canım devlette. İmkanın varsa özelde yaptır 

0 oy
(4,294 puan) tarafından

Normal muayane gıttım ayrıntılı ultrason için doktor bana randevu verdi diğer sekıl alınmıyor dıye bılıyorum 

(105 puan) tarafından

Bana doktor perinatolojiye randevu alacaksın dedi. Bende senin gibi normal kontrole gitmiştim ama 20-24 hafta arasında detaylı ultrason için randevu alacaksın dedi randevu vermedi ya 

(4,294 puan) tarafından

Bana sadece gun verdi bende o gun gıdıp detaylı oldum baska bi doktora gıt soyle durumu yada kendı doktoruna soyle

0 oy
(591 puan) tarafından

Bende peritolaji bölümüne gidiyorum  aynı şekilde detaylı usg yaptırmıyorlar ama doktora söylerseniz.  Detaylı usg için farklı hastanelere yönlendiriyor 

(105 puan) tarafından

Başka hastanelere de bakıyorum valla ama yok malesef 

(591 puan) tarafından

Beni doktor yönlendirdi ama gitmedim ben özele gitmeyi düşünüyorum çünkü 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 196 göst.
+4 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
6 cevap 250 göst.

Kategoriler