Bugün kızım mezuniyet cubbesine kendi soyadı yerine eşimin soyadını yazdırmış.( Kızım ilk eşinden) İçimden dedim ki adam olana bu en büyük ceza .eşim çok mutlu oldu . Babalık ta kalp ile oluyormuş bugün bunu anladim
Bizimde ikinci evliliğimiz 8 e gidiyor eşimin ilk eşinden çocuk anneler gününde herkese hediye vermişler okuldan o da benim adımı yazdırıp bana getirmişti çok mutlu olmuştum teşekkür ettim sarıldım eşime de anlattım
Kalbim ısındı. Muhabbetleri daim olsun kuzunu öp yanaklarından eşininde elinden öperim kendi çocuğuna bakmayan h.ayvanlar var....
Sizin adinıza çok sevindim mutluluğunuz daim olsun...
Teşekkür ederim
Baba kız görüsmüyolar mı
Yok hayır baba hiç aramıyor sormuyor
Allah eşinden razı olsun demek babalık yapmıs.
Evet çok iyi bir baba eşim Allah bin kere razı olsun
baba olmak kolay da baba kalmak zor derler ya, gerçekten en büyük ceza olmuş
anlayana
Evet ama anlayana tabiki de
MaşAllah size. Allah huzurunuzu daim etsin 🤲🏻
Allah razı olsun canım
Ayy ben buna neden duygulandım şuan 🥹 demek ki onu gerçekten babası gibi görmüş, eşin de bunu hissettirmiş 🌸 Allah daim etsin
Asıl emek veren babasına ödül olmuş içten içe eminim çok sevinmiştir digeri anlayacak birisi olsa saten sahip çıkardı evladına
Eşime çok güzel bir hediye oldu çok farklı bir imtihan içinde idi rabbim ona bu güzelliği verdi çok mutlu su anda
Maşallah suphanallah Rabb'im huzurunuzu daim kılsın inşallah ❤️ çok duygulandım bu postu okuyunca
Bende çok duygulandım görünce şok oldum kendisi rica etmiş öğretmenlerinden sağolsun onlarda kurmamış
Bu yasina kadar sahip çıkmadıysa soyadının yazılı olmamasını da dert edeceğini sanmıyorum. Demek ki eşiniz de iyi bir babalik yapmış Allah razı olsun ona ödül olmus
Öğle insanlar için tabiki sorun değil
Gece gece ne kadar güzel bir post 😊 Allah eşinden razı olsun ve daim olsun inşallah
Duygulandım okuyunca inşallah bana da nasip olur kızımın mezuniyetini görmek 🥹 keşke babalık yapmıysn adamın soyadlarını da taşımasalar keşke bnmle aynı soyadda bnm babamın soyadını taşısa diye milyon kere içimden geçirmişimdir her halde
Herkes bana olamıyor cnm olanada değer verilir kızım kimle mutluysa ona demek değer vermiş
Evet önemli olan kan bağı değil can bagi
1,499,018 soru
24,485,421 cevap
357,291 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın