0 oy
560 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,671 puan) tarafından

Bugün kızım mezuniyet cubbesine kendi soyadı yerine eşimin soyadını yazdırmış.( Kızım ilk eşinden) İçimden dedim ki adam olana bu en büyük ceza .eşim çok mutlu oldu . Babalık ta kalp ile oluyormuş bugün bunu anladim

13 Cevaplar

+1 oy
(592 puan) tarafından

Bizimde ikinci evliliğimiz 8 e gidiyor eşimin ilk eşinden çocuk anneler gününde herkese hediye vermişler okuldan o da benim adımı yazdırıp bana getirmişti çok mutlu olmuştum teşekkür ettim sarıldım eşime de anlattım 

-Reklam-
+1 oy
(1,255 puan) tarafından

Kalbim ısındı. Muhabbetleri daim olsun kuzunu öp yanaklarından eşininde elinden öperim kendi çocuğuna bakmayan h.ayvanlar var.... 

0 oy
(1,747 puan) tarafından

Sizin adinıza çok sevindim mutluluğunuz daim olsun...

(3,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
tarafından

Baba kız görüsmüyolar mı

(3,671 puan) tarafından

Yok hayır baba hiç aramıyor sormuyor 

tarafından

Allah eşinden razı olsun demek babalık yapmıs. 

(3,671 puan) tarafından

Evet çok iyi bir baba eşim Allah bin kere razı olsun 

0 oy
(10,012 puan) tarafından

baba olmak kolay da baba kalmak zor derler ya, gerçekten en büyük ceza olmuş

anlayana

(3,671 puan) tarafından

Evet ama anlayana tabiki de 

0 oy
(3,931 puan) tarafından

MaşAllah size. Allah huzurunuzu daim etsin 🤲🏻

(3,671 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım 

0 oy
(12,841 puan) tarafından

Ayy ben buna neden duygulandım şuan 🥹 demek ki onu gerçekten babası gibi görmüş, eşin de bunu hissettirmiş 🌸 Allah daim etsin

0 oy
(2,178 puan) tarafından

Asıl emek veren babasına ödül olmuş içten içe eminim çok sevinmiştir digeri anlayacak birisi olsa saten sahip çıkardı evladına 

(3,671 puan) tarafından

Eşime çok güzel bir hediye oldu çok farklı bir imtihan içinde idi rabbim ona bu güzelliği verdi çok mutlu su anda

0 oy
(1,603 puan) tarafından

Maşallah suphanallah Rabb'im huzurunuzu daim kılsın inşallah ❤️ çok duygulandım bu postu okuyunca 

(3,671 puan) tarafından

Bende çok duygulandım görünce şok oldum kendisi rica etmiş öğretmenlerinden sağolsun onlarda kurmamış 

0 oy
(5,024 puan) tarafından

Bu yasina kadar sahip çıkmadıysa soyadının yazılı olmamasını da dert edeceğini sanmıyorum. Demek ki eşiniz de iyi bir babalik yapmış Allah razı olsun ona ödül olmus 

(3,671 puan) tarafından

Öğle insanlar için tabiki sorun değil 

0 oy
(8,706 puan) tarafından

Gece gece ne kadar güzel bir post 😊 Allah eşinden razı olsun ve daim olsun inşallah

0 oy
(801 puan) tarafından

Duygulandım okuyunca inşallah bana da nasip olur kızımın mezuniyetini görmek 🥹 keşke babalık yapmıysn adamın soyadlarını da taşımasalar keşke bnmle aynı soyadda bnm babamın soyadını taşısa diye milyon kere içimden geçirmişimdir her halde 

0 oy
(7,433 puan) tarafından

Herkes bana olamıyor cnm olanada değer verilir kızım kimle mutluysa ona demek değer vermiş 

(3,671 puan) tarafından

Evet önemli olan kan bağı değil can bagi

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,011 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 828 göst.
19 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde DP (1,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 298 göst.
0 oy