0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından

Hayirli geceler kızlar size birsey sorcam ben lazere gidiyorum bugun ilk defa gittim yer gozume bisey takmam gerektigini soylediler neyse ben taktim buz gibiydi zaten cihaz yarim yapalak yapti ama hıç atislarda isik falan patlamadı hani bende kararsiz kaldim sizde bu durumda oldunuz mu isik patlamamasi ne demek oluyor sanki bana bu defa hic yapmadilar.gibi yalandan yaptilar gibi geldi sordugumdada cihaz basligi deistirdik vs dediler

5 Cevaplar

0 oy
(220 puan) tarafından

Yanma olmadı mı ya da koku 

(21 puan) tarafından

Yok hicbisey olmadi o yuzden iste sanki yapmadi 

-Reklam-
0 oy
(3,640 puan) tarafından

Bana da gözlük vermediler ama orda vardı istemeye çekindim zaten Güneş gözlüğü gibi oluyor kız nasıl gormedin 😄 acımadı mi

(21 puan) tarafından

Yok kiz gunes gozlugu gibi deildi kalin kucuk bisey disari gozukmuo

0 oy
(1,726 puan) tarafından

Buz lazereemi girdin canım diğeri hem gözü acıtıyor hemde sıcak yani hissediyorsun buzu hiç denemedim de ben

(21 puan) tarafından

Yani oncekide buz lazerdi ama bu ilk defa buz gijiydi basligi oncekilerde ille ısı oluodu ve her atista isik cikiodu

0 oy
(369 puan) tarafından

Buz lazer soguk jel sürüyorlar diye biliyorum Alex de ise ışık ve acı oluyor yapay zekaya sor istersen 

(21 puan) tarafından

Yok hicbisey surmediler valla bence hic lazer yapmadilar bu defa kandirdilar die dusunuyorum zaten yapan eleman uydurmasyon yapti sonradan soyledm uydurmazyon yaptilar dedim ama desemde boş iste

0 oy
(1,593 puan) tarafından

Işık yanmasa bile tık sesi olması lazım nereye yaptırdın düğmeye bastığı dan emin olurdun en azından ben ikisinide denedim gozluklu olanda ışıklı oliuordu bide soğuk bı rüzgar vuruyordu acitiyordu o evlendikten sonra biz lazere gittim acı olmuyordu ama onda ışık yanıyordu jel sürüyordu o bastirdihinda ki her atış sesinde kırmızı ışık yanar sönüyor temeas rtmedigi için 

(21 puan) tarafından

Ne isik sondu ne ses geldi hocbisey olmadi bu defa ilk defa boylw yaptilar o yuzden gunahkarnada girmek istemiorm ama atis hic yapmadilar sanki

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 560 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.

Kategoriler

1,499,018 soru