Başta düz gibiydi ama ödem geçmeye başladıkça Kemer görünümü çıktı ortaya napcam bilmiyorum yaşayan var mı masajla geçer mi ödemden kaynaklı mıdır buda offff
Benim kız kardeşim de burun estetik ameliyatı oldu 3 ay oldu oda kemer cıktı diyo morali bozuldu masaj yapiyo sürekli ödemi indi onun baya ama tam oturmasi 6 7 ay sonra ölürmüş
Nasıl oldu canım azalıyor muu
Doktorun nasıl masaj yapman gerektigini söylemedi mi canım ben masaj yaptım hep
Bende sürekli yapıyorum ama kemik geliyor elime hissiyat olarak ödem değil gibi seninde mı öyleydi düzeldi mi sonradan ne zaman oldunuzz
2019 yılında oldum ben 1 sene boyunca ödemli oluyor burun. Zaten burunda sonra ödem filan kalmıyor sonra şeklini aliyir
bende masaj yaptim tam kemer cikmadi ama yukselti var . yay gibi kavisli degil yani. 23 subatta randevum var gideyim bakim ne dicek doktor. 10. ay icindeyim ben
O zaman ben acele etmiyim iyice araştırayım sağ ol canim
Nasıl düzeldi mi canım yoksa aynı mı 10 ay oturmasi için çok güzel bir süre
cokda duzelmedi aksine ilk zamanlar ucu kalkikdi seviyordum . ucu zamanla normallesmeye dondu kalkikligi azaldi dogallasdi. ben vauuvvv estetik harikasi bir burun dedirtecek yapay da olsa estetik oldugu belli olan bir burnum olsun isterdim. cok dogal yani bakan kimse estetik oldugunu anlamaz duzgun standart bir burnum var suan. ben estetik oldugu belli olsun isterdim.:) doktorlar dogal burun olsun estetik oldugu anlasilmasin seklindeki yaptiklari burunlara ugrasiyorlar aslinda. ama ben okadar para vermisim estetik oldugu belli olsun isterdim
Ayyy bende öyle olsun isterdim ama maalesef eski burnumla before after yapıyorum birebir aynısı ya bu kadar mı olur değişiklik yok diyorum acaba şişkinlik mi ödem mi 2 hafta oldu çünkü benim o kadar morluk çektim o kadar şişkinlik çektim ya istedim ki güzel bir şey olsun ama hiç öyle ben de wuhuu olmadım yani peki sen bant taktın mı ne kadar bant taktın masajını günde ne sıklıkla yaptin yaparken bir şey sürdün mü
bi hafta alciliydi zaten: ikinci hafta alci cikip atel taktilar . bir ay kadar nostril kullandim burun delik esitleyici aparat. masayi dort bes kere yaptim gunde. aklima geldikce yani. iki hafta erken ama zaten .4 ay bekle 4 aydan sonra az da olsa oturuyor zaten burun belli oluo son duruma yakin ne olacagi
Kac ay oldu canim benim bugun 2.haftam suanlik oyle birsey yok sadece ucu cok odemli masaj yaoiyom kemik filan gelmiyo zaten benim kemigimde sorun yoktu sadece ucu cok dusuktu ve genia bir burnum vardi simdi kucuk ama ucu top bir burnum var dogal duruyo simdilik kalin derili oldugum icin odem cok oldu bende
Benimde 2hafta oldu canım ama uzun süre bantlamayi düşünüyorum
Bana dr onermedi gerek yok dedi masajda onermedi ame ben elimle yine biraz yaoiyom odemler cabuk gitsin.die burnum hala buyuk geliyo gozume senindemi oyle
Hatalı ameliyat oluyor bu dediğin canım benimde arkadaşım olmuştu kıkırdak zayıf olduğu için onunda yamulmustu ikinci ameliyatı olacak normalde Kemer olmaz kıkırdak zayifmis seninki burnuna takılan aparatı kullandın mi 3 ay boyunca
Daha 2. Haftam canım hergun takıyorum
İnşallah düzelir canım endişe etme bazen ödem de olabilir bende ameliyat oldum 9 ay falan oldu şuanlık bile daha tam oturmamış arkadaşım çok yan yatıyordu diye yamuldu
1,499,021 soru
24,485,601 cevap
357,304 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın