0 oy
378 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,643 puan) tarafından

Kızlar 11 aylık oğlum var birazcık kilolu da ablasının yürüteç i var ama tekeri kırık olduğu için gitmekte zorlanıyor yeni emeklemeye başladı bende çabucak yürüsun diyorum bu model nasıl sizce bir daha çocuk düşünmüyorum ama alacağım galiba 

image

24 Cevaplar

0 oy
(10,013 puan) tarafından

11 aylık olmuş zaten yürüteci ne yapacaksın ki

kaldı ki hiçbir doktor önermez 

(3,643 puan) tarafından

Çok hantal ya yürüteç çevremde de öyle kullananlar memnundu ben de Büyük kızımda kullandım çok sıkışınca koyuyordum arada ama benim ki biraz büyümüş galiba

(10,013 puan) tarafından

hem büyük hem de sağlık riski oluşturur. herkes kullanıyor ama maalesef herkes yanlış yapıyor. bazı ülkelerde kullanımı bile yasak

-Reklam-
0 oy
(2,859 puan) tarafından

Gerek yok bu aydan  sonra emekliyorsa yürür acale etme günü gelmese yurtecin bile faydası olmaz 

(3,643 puan) tarafından

Emekleme değil de sürünüyor yeni yeni belki ogrenir adım atmasını dedim de

0 oy
(6,635 puan) tarafından

Cabuk yurumesini istiyosaniz yurutec degil yuruyus arkadasi daha kullanisli. Yuruteci iter ama yuruyus arkadasinda denge kurmayi ogrenir. Zaten buyumus denge kurabilecegi aktiviteler yapin. Ben iki cocuguma da ikisini de kullanmadim. Ilk cocugum hic emeklemedi, hep ellerini omuz hizasinda tutup yuruttum kendim. Ikinci cocugum emekledi ama onu da genelde ayni sekilde ben yuruttum. Ikisi de 10,5 aylik yuruduler. 18 aya kadar yolu var acele etmeyin, endise de etmeyin.

(3,643 puan) tarafından

Doğru aslında bende ilk adım arabası tarzında birşey almak istiyorum 

0 oy
(7,433 puan) tarafından

Kızıma aldım bir kere bile binmedi gereksiz  bir araç sadece evde yer kaplıyor 

(3,643 puan) tarafından

İşte bende artık eşya alıp eve koymak istemiyorum o yüzden karasız kaldım

(7,433 puan) tarafından

Hiç alma benim kızım geç yürüdügu halde binmedi ,18 aylık iken kendi kendisine ayağa kalkıp yürüdü yürüteç almaakla kaldim

0 oy
(834 puan) tarafından

Ben bunun grisini aldım canım hiç kullanışlı degil hemen kırıldı  oturan yer 

Valla biraz yorumları okudum kimse önermiyor evet haklılar doktorda önermiyor ama ben aldım iki cocuk bide bebiş hiç durmuyor sürekli kucak istiyor yürüteç cok seviyor 

(3,643 puan) tarafından

Benim de öyle ya 3. Çocuk çok zor oluyor önümüz Ramazan belki biraz durur içinde diyorum ama artık bir yaşında nerdeyse biraz tombiş de kendini atar diye korkuyorum 

(834 puan) tarafından

Bende iki bebek GERCEKTEN zor benim bebiş 10aylık hala içine koyuyorum

0 oy
(684 puan) tarafından

Bence gerek yok inanki bosa masraf ve kalabalik

(684 puan) tarafından

Hediye yurume arkadasigelmisti bize  daha mantikli

(3,643 puan) tarafından

Fisher Prince n var canım ondan mı sizinki bende yürüme arkadaşi almaya karar verdim 

(684 puan) tarafından

Yok canim pilsan di pahali almana gerek yok kiz is gorsun yeterli

0 oy
(689 puan) tarafından

zaten 11 aylık olmuş şurada bir aya kalmaz yürür mürteci almaya gerek yok ki yürüteç yedi ay 12 ay yarısında bir uc dort ay. kullanılabilecek bir şey

(3,643 puan) tarafından

Aynen işte biraz içinde durur düşüncesiyle alim dedim ama içinden kendini atma ihtimali daha yüksek

0 oy
(6,731 puan) tarafından

11 aydan sonra gerek yok aslında. Tutunarak kalkar kendi çabalar

Ben 5.ayda koyduğum için yürütece 😅 11 aylıkken yürüdüler zaten 

(3,643 puan) tarafından

Maşallah benim kızıma 11 aylık yürüdü ama bu daha yenj sürünüyor bakalım 

0 oy
(67 puan) tarafından

Hani ben doktor önerisinde falan takılan birisi değilim onu geçtim. İki çocuğuma da kullandım yürüteç fakat sen 11 aylık çocuğa yürüteç nasıl almayı düşünüyorsun? Gelmiş sana 1 yaşına neredeyse. Ben yürüteci 6 aylık olduklarında alıyorum kullanıyorum yani o da 1 aya kullanıyorum ya kullanmıyorum sonra atıyoruz yani. Senin çocuğun yürüdü yürüyecek hiç bulaşma yürütece.

(3,643 puan) tarafından

Aynen haklısın yürüme arkadaşi yada ilk adım arabasi daha mantıklı 

0 oy
(1,594 puan) tarafından

Ben yürüyüş arkadaşı ve bunun aynısının kirmizisini almıştım orumcekte daha çok.rahat etti yürüyüş arkadaşından korktu benimkiler .

0 oy
(1,541 puan) tarafından

Benim oğlum 10.5 aylıkta emeklemeye başladı başladığı gibi yürütece binmedi sıkılıyordu. Artık gerek yok bence canım bide en fazla 1 ay biner yani yürümeyede 15 aylıkken başladi o süreçte hep yerdeydi emeklediö yürüme arkadaşı aldık destekledik kendimiz çok şükür canım kendi kendine yürüdü. En güzeli yürüme arkadaşı al

0 oy
(803 puan) tarafından

Trendyolda daha uyguna var hemde aynı model tommybaby yürüteç fiyatı hala aynımı bilmiyorum ama sağlık konusuna gelirsek ben kızımda kullandım şu an 5 yaşında bir problemi yok kaldıki çocuğu da saatlerce yürüteçte bekleticek değiliz.

0 oy
(692 puan) tarafından

Erkeklerin mahrem bolgesine zararlı erkekler için bide malesef bende aldıktan sonra gördüm internet videolarinda arastirin bir kısmı zararlı diyor omurilik çıkığı vs yaziyordubende adım atsın diye kısa süreli bindiriyorum kızımı sosyal medyadan adım atmasını cesaretlendirip kaslarını güçlendirecek egzersizler var ben onları yaptırıyorum çoğunlukla bir de acele etmeyin her bebek kendine özgü bu söylediklerinin bir gelişim göstergesi değil kimi erken emekler kimi geç kimi erken yürür kimi geç bu bebeğin geri kaldığını göstermiyor biz heycanlaniyoruz o yüzden yürütmeye calisiyoryz bence 😂

0 oy
(4,723 puan) tarafından

Yürüteç degil de yürüme arkadaşı öneririm ben. 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Bence alma 11 aylik zaten yürüme aşması. Bazı çocuklar birden yürüyor. Yazık bence

0 oy
(3,123 puan) tarafından

Yürüteç için geç kalmayın mi bacım😂😂

Benm oğlumda 11 aylık şuan gitse gitmiyor istemiyor küçükken girerler ama büyüdükçe istemezler şuan adım atma yürüme zmni hiç boşuna alma elini tut yurutme çalış 

önce (3,643 puan) tarafından

Evet artık sık sık yürütüyorum adım atmayı öğrendi 

önce (3,123 puan) tarafından

Biraz daha devm edersen yürür şuan benm bebegimde iki adım atar sonra düşer 1 aya belki yürür diye düşünüyorum sende gel yürütmeye çalış korkusunu yenmesi gerek

0 oy
(4,080 puan) tarafından

Gerek yok büyük artık maşallah. Yürümesi için ilgilenin. Elinden tutunca yürür. Ben sandenyeleri 2-3 adım mesafede koyub hadi gel hadi gel diye oyun yapmışdım. Çok etkili oldu. Git gide artık sandelyeye yaklaşınca kendi yönünü değiştiriyordu. 

0 oy
(3,319 puan) tarafından

Canım almak için geç kalmışsın bence hiç bu masrafa gitme derim alacaksan ilk arabam diye birşey var öyle bişey alabilirsin 

0 oy
(146 puan) tarafından

Ben kızıma oglumunkunu kullandım ama kızım çok sevmedı emeklemeye baslayıncada hiç bınmedı kaldırdım bende

0 oy
önce (606 puan) tarafından

Bence alma 11 aylık zaten şuan hem tehlikeli zamanları benim oğlum halıya takılıp düşmüştü, ve şu var yürüteç kullanan çocuklar hep ayak ucuna basarak yürüyor oğlum şuan 3 yaşina girecek ara sıra bı anda ayak ucuna basarak yürüyor evde bence bunu yapdigi içinde dışarda yürürken de bazen yapıyor ayağı takılıyor düşüyor yürürsek elini tutuyorum düşmesin diye ama serbest bırakıyorum rahat oynasın  diye yani bence alma büyümüş oğlun onun yerine ebeveyn kontrollü bisiklet al yaz için 

önce (3,643 puan) tarafından

Aynen oda aklımda artık yurtiyruum kısa kısa ama daha tık yok henüz hazır değil yürümeye herhalde 

önce (606 puan) tarafından

Zamanı gelince kendiliginde yapiyorlar bence strese sokma kendini yürüyecek yavaş yavaş benim oğlum 1 yaş  doğum gününden sonra net şekilde yürüdü 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 582 göst.
0 oy
13 cevap 440 göst.
0 oy
7 cevap 277 göst.
27 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Btunc (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,023 soru

24,485,501 cevap

357,298 kullanıcı