Kızlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Baktım da birkaç yerde net bir şey yok.
Vebali yok bacım. Anası değil babası değil. O zaman komşuya göstermemenin de vebali olsun. Valla çoğu durumda komşu onlardan daha fazla iyi olup işe yarıyor
cok mantikli.
Bu konuda çok haklısın. Aslında vebali varsa da vebaline de katlanmaya razıyım da oğluma üzülüyorum.
Dini boyutunu bilmiyorum ama bana yapılan tüm kötülüklere rağmen ben görmelerine engel olmadim. Ben odadan çıktım seslerini bile duymaya tahammülüm yok ama çocuklarımin dedesi ve babaannesi sonuçta. O sorun bizim aramızda. Yazın evlerine gittim mecburen çocuklarım akraba nedir bilsin diye. Biz hatta 1 sene küs kaldık. Çocugumun doğumuna bile gelmediler. Kimin ne olduğunu herkes biliyor sonucta.. sokakta görsem selam vermeyeceğim insanlarla çocuklarımın hatrina gorusuyorum işte. Sizin aile içi durumu tam bilemiyorum ama dinde akrabalara yüz çevirmemek tavsiye ediliyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Çocuklari babaanne dededen mahrum etmek günah olabilir tabiki 🤔
Bebek ve post sahibi için ırkçılıp yapıp çocuğa terörist dediler. Dini boyutu da aşıyor bu. Çocuğun sağlığı ve güvenliği için göstermemeleri çok daha hayırlı
Evde huzuru oluyorsa tabiki göstermesin. Benim eşimin ailesi de kürt mesela. Kayınpederim hem ateist hem de Abdullah öcalana başkan diyor terörü destekliyor. Türk olduğum için ben de ırkçılıga maruz kaldım. E ben de 1 sene görüşmedim ama evde huzur olmadı eşim çok mutsuzdu özlüyordu mesela mecbur barıştık çocukları da görüyorlar ama belli sınırlarda.
gostermeme durumunun illaki bir sebebi vardir. dinen vebalini once buna sebep olacak kisiler dusunmeli. yoksa hicbir kadin vocugum babane dede gormeden buyusin diye dusunmez zaten. bir sorun olmamis olsa bananeensi vocuga bi bikac saat bakarsin ben su isimi halledeyim deyop bile vocugu babnneye birakilir. sebep olacak kisiler duaunsun vebali bence
Var canım olmaz mı? Onların yaptığını düşman yapmaz. Anlatsam neler neler. Şimdi de hiçbir şey yokmuş gibi torun görmek istiyorlar.
hak edene çocuk gösterilir.
Hak etmeye gelirsek yoldan geçen adam hak eder onlar hak etmez:D ogluma çok üzülüyorum o kadar. Onun hakkı geçer mi bana diye de şüpheye düştüm
Kuzucum vebal kısmına değil de şu yönden sana yorum yapacağım , siz çok şeyler yaşamış olabilirsiniz ve eminim haklısındır ama ne olursa olsun sizin aranızda ki mesele sizin aranızda geçmiş çocukları alet etmek bana etik gelmiyor . Sen fark etmeden çocuklara kin nefret öfke aşılıyorsun bırak babasına götürsün 1-2 saat görsünler gelsinler . Din yönünden bilmiyorum ama hukuken sizi mahkemeye verse maalesef karşı taraf haklı çıkıyor dava onların lehine oluyor
Senın herınde olsam gostermem foto bıle gostermem madem kurtlerın torunu ne dıye sımdı pesıne dusmus hanı terorıst olucakmıs ya allahım sabır sonra vay kızım ah kızım olur ben ne olursa olsun gostermezdım bunlardan dolayı bırde yuvanı sarsmaya sebeb olacaklar
Sen az çok biliyorsun Feyza zaten , bunlar gerçekten hiç bana göre insanlar değil. Resmen onlar yüzünden hayatım alt üst olmustu. Eşime de kızgınım birçok konuda. Sonuç olarak şu an yanımda ama kendisi bana gerçekten değerli hissettirip bunu insanlara yansitsaydi ailesi bu tavrı ne bana ne de oğluma sergileyebilirdi. Evime gelmeye yelteniyorlar. Almıyorum kesinlikle. Çünkü zamanında beni kendi evimden bir kez daha kovdular bu sefer çocuk kucagimdaydi. Evin tapusunu eşime aldırdım da sonra rest çektim. Şimdi evime almıyorum ama her fırsatta bir bahane bulup yakama yapisiyorlar. Ah kızlar gerçekten bunlar insan mı diye düşünüyorum sürekli.
Kuzum burada senin şahsına değil direk çocuğun şahsına hain ithamı var. ******** karı , gösterme asla sonuna kadar ve çocuk bilinçlenmeye başladığı gibi de anlat olanı biteni ki yarın bir gün babaannemi dedemi neden göremiyorum demesin
Bu konuda da asla vicdan azabına girme Allah sorsun Kürtler kadar başına taş düşsün inşallah . Bizim insanımız Kürt ve vatan hainini birbirine karıştırıyor. Vatan haini sadece Kürtlerde yok kimse kusura bakmasın
Keşke herkes senin gibi düşünse canım🙏
Görmek isteyene aha ev aha çocuk demeyi çok isterdim ama bırak yüzlerini göstermeyi jestigim tirnaklarini bile vermem aileme günahsa bana günah haa eşimin ailesi de görmek istiyorsa evimin yeri belli görmek isteyen gelir goruur günahı olduğunu sanmiyorum sonuçta anne babası değiller
Kurban olsun kürtlere ırkçı karı gösterme asla fotu dahi atma çok isterse de hani kürtlerin torunuydu ne oldu şimdi
Elimde gelse babaannesine tırnak uçlarını göstermem bu ara 😂 bunun günasini bilmiyorum 😂
vebalini bilmiyorum da bence çok yanlış
senin ilişkinden bağımsız bir akrabalık var ve çocuğun kendi ilişkisini kurması gerek
ha büyüyünce sever sevmez kendi bileceği şey ama büyüyene kadar eğer babane dede istiyorsa göstermelisin…
bu en başta çocuğunun hakkı
çocuğun isteğini söyleyemiyorsa hakkını gözetmek annenin sorumluluğudur
Benim en en en büyük sorunum bana çok çektirdiler kayananam heryerde dedikodumu yapar çocuğumu bile kıskanır benden çocuğum beni sevsin istemez o kadar şirret bide yalandan sevgi şovu yapıyorlar kaynanam kocamın gözüne girmek için yırtıyor kendini oysa ki yalan beni sevmez çocuğumu hiç sevmez sevseydi bigün ağzından rabbim size de evlat nasip etsin derdi ama amaann getirme napcan çocuğu derdi hani böylelikle oğlu daha çok kıymetimi bilecekti ya bi ailesinin olduğunun farkına varacaktı ya bunu bildiği için bana yapma getirme napcan diyordu kızı evlendi şimdi hergün dua ediyor Allah'ım nasip et diye ah ne Çiyan o kaynanam ne Çiyan ateşlerde yansın çocuk yokken yüzlerini görmüyordum rahattım şimdi çocuğum var her hafta evimdeler yalandan çocuk bahanesiyle illallah ettim birde burnunu sokmasa tamamdır
1,499,018 soru
24,485,410 cevap
357,291 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın