Oruç tutacak mısınız ? Bebeleriniz kaç aylık
benimki şuan 5 ay 2 günlük, tutmayı düşünüyorum
Sadece emziriyormusunuz ek gıda vs?
şimdilik sadece emziriyorum 5 buçuk aylıkken ek gıdaya geçeriz inşallah
Benim ki şu an 3 buçuk aylık tutacam hayırlısıyla
3.5-4 ayda zaten bi meme reddi oluyo çoğunda oluyomus sütünde azalırsa falan sıkıntı olmasın aman dikkat
Ramazanda 2 aylık oluyor ama tutabilir miyim bilmiyorum deneyim duruma göre tutacam
Daha çok küçükmüş ya tutulmasa daha iyi gibi hayırlısı
Benimki 16 aylık geçen sene tuttum bu sende rabbim nasip eder inşallah şu ara sadece emiyor çok düşkün bakalım nasıl olacak
Benim 16 aylık olacak 4 diş birden çıkarıyor memeye yapışık bu ara . Bende kan şekeri ve tansiyon düşüyor. Hatta şuan diyet yapmaya çalışıyorum onu bile yaparken tansiyon 8 /5 oluyor kan şekeri düşüyor baş ağrısı oluyor. Tutamayacagim sanirim
Benimde 16 aylık sürekli iki me.me dışarda bazen fenalık geçiriyorum sende aynimisin acaba
Aynen öyle sabaha kadar da meme açık beşikten üstüme atliyo beraber yatıyoruz
😂😂valla kesmeyi düşünüyorum Mart'ta ameliyat olucam Allah yardımcımız olsun
5 ay 7 gunluk 3 4 aylıkken hıc memeye gelmıyordu bu aralar memeden ayrılmıyor bılemıyorum suan kararsızım ya bı o gun gelsınde 😂
Mama veya ek gıda veriyormusunuz
mama 1 2 bıberon anca 30 cc falan içiyor ek gıdaya yenı yenı gectım az az verıyorum @xkisisi
Aynı durumdayız-_- mama da yemesi gereken ölçüde yemiyo uyanıkken asla yemiyo günde Max 2 -3 kez. Ek gıdaya yeni başladık azar azar deniyorum onuda çok yemiyo. Memede çok az kaliyo sutude baya azalttı zaten ne yapacağımı şaşırdım 🤯
Şuan tam 6 buçuk aylık ama tutabilirmiyim bilmiyorum geceler o kadar sık uyanıyor ki nasıl sahur yaparım bilmiyorum eşim de evde değil şehir dışında olacak
Keşke benimde iki saate bir uyansa en fazla yarım saat uyuyor uyanıyor bir saatten fazla uyanık kalıyor emiyor geri uyuyana dek bir bir buçuk saat geçmiş oluyor o da bana zaman kaybı oluyor bu arada senin kaç aylık ki
En geç 2 saat bu değişiyo tabi bugün 3-4 kez yarım saat arayla uyandı mesela. 5 buçuk aylık küçük olduğu için endişeliyim sütüm zaten azaldı oruç tutarsan iyice azalır mı veya kesilir mi diye korkuyorum
Süt yapan şeyler tüketmeye çalış canım sahurda bol su yavaştan ek gıdaya da baslayabilirsin bence doktora bı Danış ama
Doktorumuz 5.5 aylık olduğunda başlayın dedi yeni yeni başladık ama pek iştahlı değil maalesef bakalım artık. Süt arttırıcı çayda aldım içtim ayrı bitkilerde aldım içtim eskisi gibi olmuyo
Yeni başladığı için zaten az yer merak etme bizde yeni başladık bir kaç çay kaşığı anca yiyor
ben pes ettim emzirmekten
bi gece emiyordu onu da artık çok çok azalttı
tamamen keser muhtemelen o yüzden tutmak istiyorum gönül rahatlığıyla
Benimkide 6 buçuk aylık tutacam hiç oruç yemeye niyetim yok bakalım nasip
Cok küçükse zor olabilir sonuçta hep emiyor annede birsey yicekki süt gelsin allah biliyor ne niyetle birakildifini
Sabaha kadar emiyo sabah içim çekiliyo dilim damagım kuruyo inşallah seneye tutarım
Kaç aylık
11 aylık
Benim bebe 9 aylık gece zaten geç uyuyo sahura kadar emdiririm öğleye kadar da uyuruz uykusunda saat başı emer ama bn zaten normalde dd kahvaltı etmiyorum akşama doğru 4 gibi yiyorum çok zorlsnacağımı düşünmüyorum o yüzden. tutmak istiyorum inşallah da nasip olur
5 aylık tutmicem yemeyince sütüm olmuyor
13 buçuk aylık geçen sene tuttum bu senede tutacagım ınsallah
13 buçuk aylık geçen sene tuttum bu senede tutacagım ınsallah.
Bebişim 1 aylık sayılır aralıklı tutacam
1,499,021 soru
24,485,590 cevap
357,304 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın