0 oy
179 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bu ocak ayında ella hap kullandım adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bildiğiniz adet söktürücü var mı bitkisel 

Güncelleme : Adetim 5 gün gecikti doktora gittim beta hcg istedi sonuç 0.200 pregesteron 5.63 rahim duvarı kalınlığı 9 mm adet yakın dedi bekliyorum ella geciktirirmiş

Güncelleme : 8 günlük gecikme sonrası adet oldum 🙏🏻🙏🏻

3 Cevaplar

0 oy
(2,312 puan) tarafından

Ella kullandın tamam  ama hamile olmadığından emin misin? Çünkü hamileysen düşük yapabilirsin. 

(9 puan) tarafından

İlk defa kullanmak zorunda kaldım. 7 aylık bebeğim var korunuyorduk prezervatif yırtıldı kaza oldu. Bende 10. Saatte ella aldım gebeliğe hazır olmadığım için. Bütün düzenimi alt üst etti 7-10 güne kadar gecikme normal diyorlar ama ben hemen regli olup rahatlamak istiyorum 

(31 puan) tarafından

Benim yasadigimin aynısını yaşamişın 😄16 haftalık hamileyim bende de yırtıldı hap içtim ama ella deyil başka bir tane ve simdi hamileyim ama sizin bebek küçük inslaah adet olursunuz 

(9 puan) tarafından

İnşallah hep okuyordum ama başıma geleceğini tahmin edemezdim 🥲 benim adetim 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi

(31 puan) tarafından

5. Gün test yaptım yarim saat sonra silik çıktı ertesi gün kan verince 460 çıktı beta 

(9 puan) tarafından

Ben ilişkiden 16 gün sonra beta verdim negatif çıktı internetten bir kadın doğum uzmanına sordum gebelik yok olsa 12. Günde yaptığın testte çıkardı diyor ben çok test yaptım Allahım gerçekten kafayı yicem bu gidişle

-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından

Bu ay bende kullanmak zorunda kaldım gebelik istemiyordum 3 gün gecikti ve üstelik ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım baş dönmesi mide bulantısı akıntı kasıklarda adet ağrısı hap o kadar yan etki yaptıki adet olmam gereken zamanlarda belirtiler tamamen kesildi ne ağrı kaldı ne başka bir şey sadece mide bulantısı.. adet söktürücü olarak aktara sormuştum hayıt oyunu önermişti kaynatıp içiyorsunuz

(9 puan) tarafından

Benimde öyle ara ara sancı giriyor o kadar 

(41 puan) tarafından

Yani bendede ılk gün oldu ama minik minik 

(114 puan) tarafından

Evet oldum testler negatif çıkmıştı hep adet olunca rahatladım 

(9 puan) tarafından

Yani beklenen tarihten önce mi oldun

(114 puan) tarafından

Hayır 27 Ocak da olmam gerekiyordu 30 Ocak da oldum 

0 oy
(1,726 puan) tarafından

3 ay önce kullandım en son baya hormonlar alt üst oldu kaç gün sonra kullandin

(9 puan) tarafından

İlişkiden sonra 10. Saatte kullandım

(9 puan) tarafından

Kaç gün sonra regli oldunuz 

(1,726 puan) tarafından

Düzensiz bu ay iki defa oldum lekelenme şeklinde oldu ilki yani hamile olacağını düşünmüyorum ben ne zmn korunmasız olsa 2 gün sonra bile içsem etki gösterdi dikkat et Bidaha içmemeye çalış mahvediyor 

(9 puan) tarafından

Umarım değildir umarım regl olsaydım kurtulsaydım şu stresten 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,107 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Tlntln (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu