Kızlar bu ocak ayında ella hap kullandım adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bildiğiniz adet söktürücü var mı bitkisel
Güncelleme : Adetim 5 gün gecikti doktora gittim beta hcg istedi sonuç 0.200 pregesteron 5.63 rahim duvarı kalınlığı 9 mm adet yakın dedi bekliyorum ella geciktirirmiş
Güncelleme : 8 günlük gecikme sonrası adet oldum 🙏🏻🙏🏻
Ella kullandın tamam ama hamile olmadığından emin misin? Çünkü hamileysen düşük yapabilirsin.
İlk defa kullanmak zorunda kaldım. 7 aylık bebeğim var korunuyorduk prezervatif yırtıldı kaza oldu. Bende 10. Saatte ella aldım gebeliğe hazır olmadığım için. Bütün düzenimi alt üst etti 7-10 güne kadar gecikme normal diyorlar ama ben hemen regli olup rahatlamak istiyorum
Benim yasadigimin aynısını yaşamişın 😄16 haftalık hamileyim bende de yırtıldı hap içtim ama ella deyil başka bir tane ve simdi hamileyim ama sizin bebek küçük inslaah adet olursunuz
İnşallah hep okuyordum ama başıma geleceğini tahmin edemezdim 🥲 benim adetim 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi
5. Gün test yaptım yarim saat sonra silik çıktı ertesi gün kan verince 460 çıktı beta
Ben ilişkiden 16 gün sonra beta verdim negatif çıktı internetten bir kadın doğum uzmanına sordum gebelik yok olsa 12. Günde yaptığın testte çıkardı diyor ben çok test yaptım Allahım gerçekten kafayı yicem bu gidişle
Bu ay bende kullanmak zorunda kaldım gebelik istemiyordum 3 gün gecikti ve üstelik ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım baş dönmesi mide bulantısı akıntı kasıklarda adet ağrısı hap o kadar yan etki yaptıki adet olmam gereken zamanlarda belirtiler tamamen kesildi ne ağrı kaldı ne başka bir şey sadece mide bulantısı.. adet söktürücü olarak aktara sormuştum hayıt oyunu önermişti kaynatıp içiyorsunuz
Benimde öyle ara ara sancı giriyor o kadar
Yani bendede ılk gün oldu ama minik minik
Evet oldum testler negatif çıkmıştı hep adet olunca rahatladım
Yani beklenen tarihten önce mi oldun
Hayır 27 Ocak da olmam gerekiyordu 30 Ocak da oldum
3 ay önce kullandım en son baya hormonlar alt üst oldu kaç gün sonra kullandin
İlişkiden sonra 10. Saatte kullandım
Kaç gün sonra regli oldunuz
Düzensiz bu ay iki defa oldum lekelenme şeklinde oldu ilki yani hamile olacağını düşünmüyorum ben ne zmn korunmasız olsa 2 gün sonra bile içsem etki gösterdi dikkat et Bidaha içmemeye çalış mahvediyor
Umarım değildir umarım regl olsaydım kurtulsaydım şu stresten
1,499,022 soru
24,485,561 cevap
357,303 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın