Kızlar sevgililer gününde ne alacaksınız fikir olsunn herkese eşim elektrik mühendisi takım çantasının eksiklerini alacağım daha con mutlu oluyor eksiklerin tamamlanmasına siz ne düşünüyorsunuz?
Evlilik yıldönümü yeter bize sevgili değiliz ki kutlayalım canım sevgili olanlar kutlasin ne de olsa onlarda evlilik yıldönümü kutlayamiyorlar
Niye kız sevgilik illa bekarlık değil ki, eşim hâlâ benim canım sevgilim. Ha ama sevgililer günü klişe olduğu için kutlamam. Kutlamaya değer görmüyorum 😏
Bize göre sevgililer günü sevgililik zamanlara özel herşey zamaninda kutlamak güzel bence ☺️
Sevgiliyken de hiç kutlamadık biz. Hiç sevmiyorum ben klişe günleri kutlamayı. Ama evlendik diye de sevgililik bitti değil bana göre 😔
Bize göre de tam tersi canım evlendik sevgililikte bitti gerçi biz hiç sevgilide olamadık görücü usulü evlendik :))
bi ilgiliz anahtarida bize yollasan 😂😂 petegin vanasi bozuk su akitio sıkılmasi lazin anasini aglatti laminantin.
feneriumdan swweettshirt alcam ben . 13 subat dogjmgunu
Adres ver sgdgshdhs
romantizm deyince sen😂😂
biz kutlamayız sevgililer günü, evde belki bir tık özenli yemek olur😂
benimki de bilgisayar mühendisi, ben de gidip ram falan mı alsam 😂
Hsdbhsdhshs kız napıyım ağzını aradım kiyafet alsan mutlu olmam ama eksiklerimi al almak istersen dedi erkekler böyle mutlu oluyo shdhsdhs
Ağzını aramış halin bu mu sjsjsjsj adam direk alacaksan eksikleri al demiş sjshsj
Ben meslekle ilgili şeyler alsam kötü şeyler olur 🙈
Cok merak ettim ama cevaptan da korkmuyo değilim ne mesela hsdbshshs
Espri olsun diye demiştim edepsiz biri değilim aslında kolluk kuvveti eşim kelepçe jop tarzı şeyler kullanıyorlar
Öyle biri olduğunuzu düşünmedim hiç yorumunuzdan siz sevgililer gününü kutluyor musunuz?
Yok canım ben odun o kütük takılıyoruz sadece yemeye sofraya özenirim ki belki evde bile olmaz vardiyalı çalışıyor
Ben kutlamıyorum canım
Benimkide elektrikçi malzemeleri canı gibi 😅 kandil hediyesi araç süpürgesi aldım
Cok mutlu olmuştur kesin shdhshs
Bende eşime almak istedim benim dik süpürgemi kullanıyo bu var iste ne gerek var diyo ortaklaşa kullanıyoruz sjdjsjs
Ama benimde aklımda olsun kendime iyilik yapmış olurum almakla 😂
Evet dikey süpürge kablolu zor oluyordu bu şarjlı olunca iyi oldu
Hiçbir şey almayacağım bir beklentim de yok özel bir gün değil bizim için
Biz kutlamiyiiioooooruuuuzzzz 😂😂
Geçenlerde Instagram'dan bir reels attım eşinize sorun 14 Şubat'ta fenerin maçı mi karinizla yemek mi ? Diye o günden beri 3 5 kez yemeğe cikarcam seni diyo bakalım😂😂
Tâbi normalde sevgili iken de hiç kutlamiyoduk şimdi de evlendik 7 olacak yine hiç kutlamadik
Mont alabilirim karar veremedim hala fikirlere acigim
Sevgililer günü değilde bende doğum gublerı gelıyor kocam kızım oğlum mart doğumlu güzel birşey almak ıstıyorum :) cımbızı körelmiş cımbız set mutlu olur :)
Benimki de çorap ve deodorant hastası bu ikisini görünce mutlu oluyo benimki kolay ama ben sevgililer günü olarak kutlanıyor im saçma geliyo bu adetler bazen canım isterse içimden gelise bunları alıp veriyorum seviniyo😄
The imam...ulviyle cevo gibi takılıyoz
12 Şubat doğum günüm 😄 onu kutlamiyor kaldiki 14 Şubat
Dön almayı planliyorum 😂😂
1,499,020 soru
24,485,455 cevap
357,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın