0 oy
325 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (22 puan) tarafından

Kızlar sevgililer gününde ne alacaksınız fikir olsunn herkese eşim elektrik mühendisi takım çantasının eksiklerini alacağım daha con mutlu oluyor eksiklerin tamamlanmasına siz ne düşünüyorsunuz?

13 Cevaplar

+2 oy
(1,169 puan) tarafından

Evlilik yıldönümü yeter bize sevgili değiliz ki kutlayalım canım sevgili olanlar kutlasin ne de olsa onlarda evlilik yıldönümü kutlayamiyorlar

(8,497 puan) tarafından
+1

Niye kız sevgilik illa bekarlık değil ki, eşim hâlâ benim canım sevgilim. Ha ama sevgililer günü klişe olduğu için kutlamam. Kutlamaya değer görmüyorum 😏

(1,169 puan) tarafından

Bize göre sevgililer günü sevgililik zamanlara özel herşey zamaninda kutlamak güzel bence ☺️ 

(8,497 puan) tarafından
+1

Sevgiliyken de hiç kutlamadık biz. Hiç sevmiyorum ben klişe günleri kutlamayı. Ama evlendik diye de sevgililik bitti değil bana göre 😔

(1,169 puan) tarafından

Bize göre de tam tersi canım evlendik sevgililikte bitti gerçi biz hiç sevgilide olamadık görücü usulü evlendik :))

-Reklam-
+1 oy
(689 puan) tarafından

bi ilgiliz anahtarida bize yollasan 😂😂 petegin vanasi bozuk su akitio sıkılmasi lazin anasini aglatti laminantin.

feneriumdan swweettshirt alcam ben . 13 subat dogjmgunu

(22 puan) tarafından

Adres ver sgdgshdhs

0 oy
(10,012 puan) tarafından

romantizm deyince sen😂😂

biz kutlamayız sevgililer günü, evde belki bir tık özenli yemek olur😂

benimki de bilgisayar mühendisi, ben de gidip ram falan mı alsam 😂

(22 puan) tarafından

Hsdbhsdhshs kız napıyım ağzını aradım kiyafet alsan mutlu olmam ama eksiklerimi al almak istersen dedi erkekler böyle mutlu oluyo shdhsdhs

(1,603 puan) tarafından

Ağzını aramış halin bu mu sjsjsjsj adam direk alacaksan eksikleri al demiş sjshsj

0 oy
(27,136 puan) tarafından

Ben meslekle ilgili şeyler alsam kötü şeyler olur 🙈

(22 puan) tarafından

Cok merak ettim ama cevaptan da korkmuyo değilim ne mesela hsdbshshs

(27,136 puan) tarafından

Espri olsun diye demiştim edepsiz biri değilim aslında kolluk kuvveti eşim kelepçe jop tarzı şeyler kullanıyorlar 

(22 puan) tarafından

Öyle biri olduğunuzu düşünmedim hiç yorumunuzdan siz sevgililer gününü kutluyor musunuz?

(27,136 puan) tarafından
+1

Yok canım ben odun o kütük takılıyoruz sadece yemeye sofraya özenirim ki belki evde bile olmaz vardiyalı çalışıyor 

0 oy
(11,473 puan) tarafından

Ben kutlamıyorum canım 

Benimkide elektrikçi malzemeleri canı gibi 😅 kandil hediyesi araç süpürgesi aldım 

(22 puan) tarafından

Cok mutlu olmuştur kesin shdhshs 

Bende eşime almak istedim benim dik süpürgemi kullanıyo bu var iste ne gerek var diyo ortaklaşa kullanıyoruz sjdjsjs

Ama benimde aklımda olsun kendime iyilik yapmış olurum almakla 😂

(11,473 puan) tarafından

Evet dikey süpürge kablolu zor oluyordu bu şarjlı olunca iyi oldu 

0 oy
(4,654 puan) tarafından

Hiçbir şey almayacağım bir beklentim de yok  özel bir gün değil bizim için 

0 oy
(12,477 puan) tarafından

Biz kutlamiyiiioooooruuuuzzzz 😂😂 

Geçenlerde Instagram'dan bir reels attım eşinize sorun 14 Şubat'ta fenerin maçı mi karinizla yemek mi ? Diye o günden beri 3 5 kez yemeğe cikarcam seni diyo bakalım😂😂

Tâbi normalde sevgili iken de hiç kutlamiyoduk şimdi de evlendik 7 olacak yine hiç kutlamadik 

0 oy
(1,726 puan) tarafından

Mont alabilirim karar veremedim hala fikirlere acigim

0 oy
(220 puan) tarafından

Sevgililer günü değilde bende doğum gublerı gelıyor kocam kızım oğlum mart doğumlu güzel birşey almak ıstıyorum :) cımbızı körelmiş cımbız set mutlu olur :)

0 oy
(1,593 puan) tarafından

Benimki de çorap ve deodorant hastası bu ikisini görünce mutlu oluyo benimki kolay ama ben sevgililer günü olarak kutlanıyor im saçma geliyo bu adetler bazen canım isterse içimden gelise bunları alıp veriyorum seviniyo😄

0 oy
(3,206 puan) tarafından

The imam...ulviyle cevo gibi takılıyoz

0 oy
(883 puan) tarafından

12 Şubat doğum günüm 😄 onu kutlamiyor kaldiki 14 Şubat 

0 oy
(6,714 puan) tarafından

Dön almayı planliyorum 😂😂

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 690 göst.