0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar biz aile apartmanında birlik oturuyoruz 

Ben yeni evliyken eşim beni bal ayını geçtim ablasının evine bile götürmedi tatile (ablası davet etmişti) ben yeni evliyken görümcem çocuğu kayınvalidem kayinpederim tatile gittiler bana kayinpederim dedi ki sen gelmezsen sevinirim dedi bende zaten gelmek istemiyorum dedim sebebide kızı benim demediğim şeyi dedi demiş iftira attı yalandan agladi (tiyatro bölümü okudu ben yeni evliyken) 

Şimdide gelmişler diyolar ki eşime 15 bin tl benzin parası ver beraber gezmeye gidelim (ama nedense sadece eşimden bekliyolar benzin parasını kimse elini cebine atmıyo) 

Birde ben eşimle para sayarken kayinpederim dedi ki 'ordan banada para atın' dedi (bizim evimizi kiraya verdi daha 2 yerdende kira alıyo) bende dedim ki 'senin paran geliyo zaten her ay' dedim 

Aradan bi kaç hafta geçti kaynanam kayinpederim kızı damadı vs hepsi gezmeye gittiler bende gidicektim beni beklemediler bile disarda alışveriş yapcaktim eşime söledim olaya şahit oldu ama kalkıpta sesini çıkarmadı 

Bugünde eşim olcak insan gelmiş anasının babasının yanında erkeklik taslıyo bana bağırdı bende sinirlendim omzunu çimcikledim bir değil iki değil sürekli onların yanında bana erkeklik taslamaya calisiyosun diyorum dinlemiyo beni 

Siz olsanız napardiniz sinirlerim bozuldu 

7 Cevaplar

0 oy
(883 puan) tarafından

Hepsinin huyu aynı Bacım bunlar duzelmezler bence tatili boşver ne git ne para ver

(12 puan) tarafından
+1

Aynen öyle canım hepsi aynılar 

Onlarla tatili geçtim alışverişe bile gitmem artık eşim olcak dengesizde onlara para verirse bende eşim olcak dengesizle konuşmiycam

-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından

Ya anlamıyorum bu kocaları. E kardeşim madem böyle evlenmeyin. Afedersiniz ama elalem kızlarını siz psikolojisine sıçın diye yetiştirmiyor

(12 puan) tarafından

Aynen öyle canım valla 

Bende anlamıyorum hizmetçi almışlar sanki 

(128 puan) tarafından

Yani biz evlendikten sonra sanki onlara ait oluyoruz. Bu ne saçmalık?

(12 puan) tarafından

Kendileri m.l bizide m.l yerine koymaya calisiyolar galiba 

0 oy
(41 puan) tarafından

Allah hepsini bıldiği gbi yapsın 

(12 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(365 puan) tarafından

Kız ben eşimin ailesinin yüzünü görmeye tahammül edemiyorum sen tatil diyorsun 😂

(12 puan) tarafından

Kız bende istemiyorum onların yüzünü görmeyi nefret ettim onlardan 

Ben sadece kendilerini bi halt sanıyolar ona kızıyorum 

0 oy
(1,335 puan) tarafından

Kaynanalarla biyere gitmek mi yürek yedin herlde otur evinde ne başını ağrıtçan ne giderm ne paramı onlara verirdim 

(12 puan) tarafından

Ben zaten onlarla bi yere gitmek istemiyorum can sıkıntısından patliycami bilsem hayatta onlarla bi yere gitmem 

0 oy
(3,206 puan) tarafından

Hrpsi 3 asagı 5 yukarı  aynı....esinin ailesiyle muhattab  olma  bi şey mi dedi cvp bile verme.eşinde onların yanında öyle ise ona karşıda mesafeli ol kalbin kırılmaz en azndan

(12 puan) tarafından

Zaten artık esimede mesafeli davrancam onların ağzıyla konuşuyo soğudum ondan 

(3,206 puan) tarafından

Yapacak baska birsey yok 

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Sakın çocuk yapma bu adamdan akıllı ol... 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 177 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (170 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 436 göst.
28 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
28 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,671 puan) tarafından soruldu