Kızlar hayırlı geceler kızım 1 aylık olcak 8 ın de cok gazı olıyur ve bazn ne yapacağımı bilemiyorum nurse harves di sanırım onu verıyırm ama tam da iyi gelmiyor.
Sızın kullndınz ıyi gelen var mi acaba ?
Bizde ayninsorunu yasadik hatta qcile gittik o kadar durmadi yavrum, relactaz diye bir damla.onerdi onu aldim ciceksepetinden bayagi iyi geldi. Günde 8 damla onerdi bize
Önce masaj sonra banyo sonra damla böyle git rahat eder bebek ben bu çözümü bulmuştum oğlum kolikdi bide.. Şuan 4 yaşın da;)
Kesinlikle probiyotik kullan sabahları 5 damla. Hasta oldu bıraktım bir hafta vermedim gaz sancıları başladı yine probiyotik vermeye başladım rahatladı. Kızımda bilmiyordum 3 ay çile çektik oğlumda çok şükür probiyotik sayesinde rahat geçiyor
Cnm probıyotik doktra danışmadan kullnabılır mıym
Evet tabi ki zararı yok ama fazla verme eczacına danış ben 5 damla veriyorum
Probıyotik adını bılıyır mısn cnm
Kaleid canım
Zinco gaz damlası -ve metsil gaz damlası kullandım ayrica forbiome probiyotik -bigaia probiyotik kullandım önemli olan bir gaz damlası ve 1 probiyotik kombinasyonu beraber kullanım sabah aynı saatte probiyotik verdim 6 damla günde 3-4 kez de 8 damla gaz ilacı verdim bu şekilde duzenli kullanimda ağrıyı azalttı 2.5 ayda bitti
Cnm probıyotik bunları doktra danışmadan kullnabılır mıyım kızım 1 aylık
Probiyotik genelde öneriliyor kabızlık ve ishal icinde kullanılıyor ben gaz damlasina kızım 25 günlük iken başladım 8 gün kullandim doktora gittim doktor dedi probiyotik al ve damlayı arttir öyle etkisi oldu
Tesekkır edrm cnm
Ben hem o damlayı hemde bol bol kimyon yedim suyla yuttum çok faydasını gördüm sende dene alttan yukarıya sırtını sivazla bide karnına saat yönünde masaj yap ben bunlarla AŞtim gaz sıkıntısını
1,499,017 soru
24,485,400 cevap
357,290 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın