0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,747 puan) tarafından

Kızlar hayırlı geceler kızım 1 aylık olcak 8 ın de cok gazı olıyur ve bazn ne yapacağımı bilemiyorum nurse harves di sanırım onu verıyırm ama tam da iyi gelmiyor. 

Sızın kullndınz ıyi gelen var mi acaba ?

5 Cevaplar

0 oy
(5,546 puan) tarafından

Bizde ayninsorunu yasadik hatta qcile gittik o kadar durmadi yavrum, relactaz diye bir damla.onerdi onu aldim ciceksepetinden bayagi iyi geldi. Günde 8 damla onerdi bize

-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından

Önce masaj sonra banyo sonra damla böyle git rahat eder bebek ben bu çözümü bulmuştum oğlum kolikdi bide.. Şuan 4 yaşın da;) 

0 oy
(9,320 puan) tarafından

Kesinlikle probiyotik kullan sabahları 5 damla. Hasta oldu bıraktım bir hafta vermedim gaz sancıları başladı yine probiyotik vermeye başladım rahatladı. Kızımda bilmiyordum 3 ay çile çektik oğlumda çok şükür probiyotik sayesinde rahat geçiyor 

(2,747 puan) tarafından

Cnm probıyotik doktra danışmadan kullnabılır mıym

(9,320 puan) tarafından

Evet tabi ki zararı yok ama fazla verme eczacına danış ben 5 damla veriyorum 

(2,747 puan) tarafından

Probıyotik adını bılıyır mısn cnm 

(9,320 puan) tarafından

Kaleid canım 

0 oy
(4,653 puan) tarafından

Zinco gaz damlası -ve metsil gaz damlası kullandım ayrica forbiome probiyotik -bigaia probiyotik kullandım önemli olan bir gaz damlası ve 1 probiyotik kombinasyonu  beraber kullanım   sabah aynı saatte probiyotik verdim 6 damla günde 3-4 kez de 8 damla gaz ilacı verdim bu şekilde duzenli kullanimda ağrıyı azalttı 2.5 ayda bitti 

(2,747 puan) tarafından

Cnm probıyotik bunları doktra danışmadan kullnabılır mıyım kızım 1 aylık

(4,653 puan) tarafından

Probiyotik genelde öneriliyor kabızlık ve ishal icinde kullanılıyor ben gaz damlasina kızım 25 günlük iken başladım 8 gün kullandim doktora gittim doktor dedi probiyotik al ve damlayı arttir öyle etkisi oldu 

(2,747 puan) tarafından

Tesekkır edrm cnm 

0 oy
(1,734 puan) tarafından

Ben hem o damlayı hemde bol bol kimyon yedim suyla yuttum çok faydasını gördüm sende dene alttan yukarıya sırtını sivazla bide karnına saat yönünde masaj yap ben bunlarla AŞtim gaz sıkıntısını 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
3 cevap 334 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Rvyda (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,017 soru

24,485,400 cevap

357,290 kullanıcı

...