Kıyafet çetesi varmış bu doğrumu instagram da gördüm kıyafetleri alıp kötü şeyler yapan pislik iğrenç insanlar müsvettesi varmış etrafta mesaj atıyorlarmış instagram da bir kadın paylasmıs insanlar gerçekten yardıma ihtiyacı olana da vermeyecek güvenemeyecek daha
Bu konuda kararsızım tekstil zincirinin yeni bir oyunu olma ihtimali var insanlar herhangi bir şey konusunda tüketimi azalttığında ona yöneltmek için kullandıkları diğer seçeneği çürütmeye çalışırlar ikinci el sektörünü bitirmek için de bu şekilde bir oyun dödurmuş olabilirler
ya işte öyle bir noktaya geliyor ki gerçekten ihtiyacı olanları kimse düşünmüyor. bi de bakıyorsun yepyeni kıyafet, insan kıyamıyor da🤦🏼♀️
Herkes kendince haklı biz anne olarak evlatlarimizi düşünmek zorundayız kaldiki spolatin açtığı bı kaç posttan sonra böyle düşünmesi annelik ic güdüsü haklı yani
ben evin 3.kızıyım 2 ablam var ve onların küçükleriyle büyüdüm onlardan önce kuzenlerimin falan kıyafetleri bize kalmış bizden diğer kuzenlere, hep bu şekilde büyüdük. Allaha çok şükrü ihtiyacımız da yoktu. böyle paylaşmak yardımlaşmak hep vardı.
daha önceleri de tekstil firmaları bu 2.el kıyafetin önüne geçmek için kız rengi erkek rengi olayını piyasaya sürmüş. hatta başlarda pembe erkek rengi olarak ayarlanmış sonra pembe kıza kalmış. öncesinde çocuk dediğin renkli renkli giyenen canlı.
bakmışlar herkes ilk çocuğuna kıyafet alıyor, diğerleri kalanlar giyiyor diye demişler kıza bu renk erkeğe bu renk olsun. o yüzden kızdan sonra oğlu olanlar kendilerini kötü hissetmişler acaba biz oğlumuzu kızsı mı yetiştiriyoruz diye.
şimdi de bohem modası çıktı, çocuk odaları bile tek renk oldu, kıyafetler desen çocuk değil de küçük kadın giydiriyoruz sanki, croplar, deri kıyafetler 🤦🏼♀️
özellikle şu epstein dan sonra herkes çocuğunu saklayacak yer arıyor eminim. o yüzden herkes haklı. Allah hepsinin belasını versin
O olaydan sonra dünya yıkılsın dedim net
Ya ben de büyüden falan korkmam zaten evde bulduğumda da biliyorsunuz korku yaşamadım sadece evimde negatif bir enerjinin olmasını istemedim ben biliyorum Allah'ın müsaade etmedi hiçbir şeyin bana bela olmayacağını ama pedofili çok korkunç bir şey iki gündür uyudum uykudan bile bir şey anlamıyorum kalbim sıkışıyor çocuğumu düşündükçe çok kötü oluyorum o videolar izlediğime Bin pişmanım insan gerçekten korkuyor ben de sadakayı kesinlikle görmezden gelemem ama çocuklarımın kıyafetleri konusunda artık kötü tedirginim
Ben kıyafeti çöpe de atacaksam temizken atarım kokum terim bile bulaşmamış olacak benim ya da çocuğumun onu giymiş olması onu ne amaçla kullandıklarında bana zarar vermez diye düşünüyorum büyü hariç bu konuda bilgim yok aynı durum giysi toplama kutuları ve hatta çöpe atılan kıyafetler içinde tehlike o zaman
Size katılıyorum
napilabilirki.? en fazla congeceler alip pazarda ikinci elde satiyorlardir
Daha kötü şeyler pedefoli pislikler alıyormuş büyü amaçlı kullanan varmış bu videolar instagram da çoğaldı
Ben bu epstein olayından sonra babama bile güvenip vermem
Evet bu gerçekten herşeyden öte iğrenç bi şey
Kesinlikle bu geçmişten beri var kiyaffetlere buyu yapan mi dersiniz burda biri cocugunun adına istedi gonderecektum ama bu konuları düşününce vazgectim çünkü insan korkuyor hiç bilmediğin birine korktum açıkçası insanların türlüsü var insanlar 30 yıllık kocasına guvenemiyor görürse hakkını helal etsin vallahi günah almıyorum tövbe hasa tanımıyorum zaten ama o kadar iyi niyeti suistimal eden insanlar var kime guvenelim kime ne yapalım şaşırdık
Ya bu sosyal platform da tanımadığınız insanlara vermeyeceksiniz kimin ne yapacağı belli olmaz çok vermek istiyorsanız çevrenizde gercektem tanıdığınız maddi durumu kötü olan eşi calisamayan onları kendi gozlemlemeniz sonucunda verebilirsiniz ama Instagram'da ordan burdan yardım dilenen insanlara bende güvenemiyorum internete instagrama girecek parayı buluyorsa elbise ye de bulur yani pazardan ucuza alabilir .iyice milleti paranoyak hale cevirdiler büyü yapınca kafaları göğe mı eriyor yani bu milleti anlamak çok zor Allah'ım korusun yavrularımızı aminn
1,499,020 soru
24,485,455 cevap
357,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın