0 oy
248 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (56 puan) tarafından

Hangisini alsam belimde fıtık var robot süpürge düşünüyorum ama tam bilmedim ya? 

12 Cevaplar

0 oy
(689 puan) tarafından

tabiki ronot supurge. halini veirrsin yokamaciyankoltuklaro silersin arada bi yikattiririsin. ama robot elzem. hergun gunde uc bes acilio yani cocuklu evde

(56 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim:) 

tarafından

Mcfaden hangi markayı kullanıyorsun ?

(689 puan) tarafından

xiaomi mop pro 2 kullaniyorum  .

hic arastirmadan hicbir fikrim olmadan  belki ben arastirsam daha kaliteli markalar alabilirdim . bigun kargo geldi eve bi baktim robot supurge. esim kafasina gore almis o nasi arastirip mi aldi nedir ne degildir kolay kolay arastirmaz ama yorumlari okudum guzel demis almia kendince.

tarafından

İyimi peki sen kullaniyorsun galiba şuanda şarjı iyi gidiyormu

(689 puan) tarafından

image

aynen guzel memnunum ben . silme ozelligini kullanmiyorum halili alanim cok diye . mesela suan yemek yaparken yatak odasini supurttum sabah kiz sacini basini tararken sac mac dokuo diye.  evin diger kisimlarini sabahtan supurmustu sildim etti yatak odayi havalandirdim anca oraya sira geldi. ben yemek yaparken supurdu robot simdi be. silcem . sarji gayet yetio tum eve kalio bile sarji
-Reklam-
0 oy
(5,033 puan) tarafından

Belinde fıtık varsa  halı koltuk yıkama Makinesi kullanamazsn onu kullanmak güç gerektiriyor 

(56 puan) tarafından

Evet ya fıtık var 3 tane bide

0 oy
(10,012 puan) tarafından

tabii ki robot ya, halıyı da koltuğu da yıkatıyorum 

0 oy
(27,134 puan) tarafından

Amacı faydası farklı halı yıkamayı ben kullanmadım bile güç isteyen bir şey eşim yaptı ama robot her gün çalışan bir şey ben çalıştığım için aldım ama robot daha işlevsel 

0 oy
(692 puan) tarafından

Robot süpürge tabl ki

0 oy
(28,684 puan) tarafından

Robot süpürge tabikiiiii

0 oy
(6,714 puan) tarafından

85 bin tl olan robot süpürgesi görünce sen onu al😁

0 oy
(684 puan) tarafından

Ikisini alamazmisin ikiside cok gerekli

(56 puan) tarafından

Malesef bütçem kısıtlı

0 oy
(218 puan) tarafından

Canim fıtık varsa yıkama gerçekten güç kuvvet istiyor benim eşim yıkar halı koltuğu gücüm yetmiyor robot süpürgeyi bilemiycimm kendisi ile müşerref olamadık dah😂😂

(56 puan) tarafından

Bnde yıkayamam sanırım:) 

0 oy
(2,354 puan) tarafından

Hem robot süpürge

Hemde İhlas aura Cleanmax var bende 

Cleanmaxa gücüm yetmiyor ağır ama mükemmel bir makine kaldırdım kutusuna bu yaz açar koltukları yıkar geri koyarım 

Ama robot benim herşeyim

0 oy
(8,706 puan) tarafından

Koltuk her gün yıkanmıyor yılda 2 yıkatırsın olur biter. Ama ev hergün süpürge istiyor. 

Bugün robot 1 defa tüm evi 3 defa mutfağı 2 defa yatak odasını 2 defa da oturma odasını süpürdü.

0 oy
(66 puan) tarafından

Belinde fıtık olan biri koltuk yıkama Makinesi kullanmamali bence. Anam ağlıyor koltuğu yikayana kadar. Ya da bissel markası var dikey Süpürge gibi onu alıp Hali yikayabilir evdeki sağlam kişiler. Her turlu sizin icin robot süpürge lazım. Alalı 5 sene olmuş roborock marka supurgem bugün temizlik yaparken kim icat ettiyse bugün dua aldı yine benden 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 191 göst.
0 oy
0 cevap 150 göst.
0 oy
23 cevap 913 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,018 soru

24,485,410 cevap

357,291 kullanıcı