0 oy
137 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (443 puan) tarafından

Eltim her şeye trip atıyor bir şey söylemeyince trip atıyor kaynanam da öyledir biz bunlara neden her şeyi söylemek zorundaymişiz gibiyiz aile evindeyiz özel hayat desen sıfır 

4 Cevaplar

+1 oy
(27,136 puan) tarafından

İsterse suratını assin isterse kendini assın beni ilgilendirmiyor ben yapacağımı yaparım ördek ailesi değiliz her yere birlikte gidemeyiz her şeyden onları haberdar edemeyiz benim ailem eşim ve çocuklarım 

Vakti zamanında bunu kayinvalideme de demiş insanım oğluyla evlendim diye bütün sülalesini bağrıma basamam 

-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından

Mesafenizi baştan belirlersiniz kimse size bunu yapamaz. Ayrıca eltin ya da kaynanan trip atması önemli mi? Ölene kadar atsınlar çokta tın olmalı. Siz şuan umursadığınız için devam ediyorlar. İplemeyin düzelirler

0 oy
(689 puan) tarafından

neye mesela trip atıyorlar neyi söylemenizi bekliyorlar ki yıl olmuş 2026 13:15 yaşındaki çocuklar bile ailesine bir şey söylemeden kafalarına göre yaşıyorlar trip atana çocuk muyuz her şeyi söylemek zorunda mıyız dersiniz olur biter siz hala bizi çocuk zannediyorsunuz galiba falan denmesi lazım.

kaldı ki trip atan tribi ile yaşasın ne olmuş yani kapatırsın kapini görüşmez konuşmazsın olur biter

0 oy
(6,714 puan) tarafından

Biz aynı apartmandayiz suan eltim.yurtdisinda ama evdeyken kime ne nereye gidermiş kim gelirmiş ne sorarız ne takip ederiz herkesin özel alanı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
16 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Es25 (4,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
+3 oy
12 cevap 508 göst.

Kategoriler

1,499,018 soru

24,485,421 cevap

357,291 kullanıcı