Oğlum bugün kendi kendine oynarken birden burnunun kanadığını fark ettim. Öyle şarıl şarıl değil ama dudaklarına kadar akmıştı. Endişelenmeli miyim yoksa bir seferlik masum bir olay mı bu.
Öncesinde aspiratorle burun temizliği yapmışmıydınız? Kendisi kurcalıyormuydu? Burnu akıyormuydu? Başka bir yolla temizlik yapmışmıydınızmı?
Kendisi konuşacak kendisini ifade ede bilecek yaştamı? Mesala başım ağrıyor dedimi? (tansiyon) ve ya gözü çapaklanmışmıydımı?,
Bende pantenol içerikli burun yağı Panorin var. 2aylık kızıma Her temizlik sonrası damlatiyorum.
Geçen oğlanın 18ay)burnu akıyordu. Kanadı az biraz. Temizleyib sonra damlattim. Hemen onardı ki bidaha kanamadı
Burun temizliği yapmadım silmedim bile sertçe hoşlanmıyor diye kendisi de burun karıştırmayı bilmiyor Evet burnu biraz akıyordu ama herhangi bir temizleme işlemi falan yapmıyordum Başım ağrıyor falan diyemez ama keyfi gayet yerindeydi yani oyun falan oynuyorduk birlikte. Bu postu yazdıktan sonra biraz daha kanamış olduğunu farkettim .
Tek taraf mi
Evet sağ taraf
Damarlari hassastir biz 2 senedir ne cektik cocuk uykudan uyanip agzi yuzu kan icinde kalkiyofu gecr cok kanadi bi de simdi azaldi 4 doktor gezdik hepsi damarlari hassas buyuyunce gecer dediler bakalim
1,499,018 soru
24,485,445 cevap
357,292 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın