Bugun yemek yapasım yok biliyorum 2 saatsonrA acıkırız.Mecbur yapmalıyım...oyuzden basit birşeylerle geçişdirmek istiyorum.insanda bıkıyor her gün ne yapsam diye ya da bana. Öyle oluyor...
Bugun ku menüm :)
Fırında papatesli şadra
Sehriye corbası
Salata
Ytr herhalde yapasım yoh😅
Sarma sardım ama cok sarmadim :) kuru fasulye yaocam etli yanına pilav y bu kadar benimde iş güç bitmiyor kolay bişey olsun dersen makarna corba yaoardim :)
Yemek isi cok zor ya bi de sukredin 2 3 ogunle hallediyosunuz ben saat basi acikiyorumsabah kalkar kalkmaz yemekleri hazir etmem gerekiyo genelde cunku girip cikip yiyorum sabah cocuga ayri kendime ayri kahvalti oglen cocugu yedir kendin ye arada acikiyorum bi daha yiyorum aksam yemeginde bi daha gece yatmadan bi daha midem kucuk oldugu icin az ama sık yiyorum yaptigim yemek yetmiyo bi daha yapmam gerkeiyo yetse bile oni canim istemiyo amannn hamilelikte bu konuda zor iste benim icin yoksa guzel ben bugun karniyariklik patlican ve kic harci cikardim cocugu uyutup hazirlicam bi pilav bi cacik yeter aman
Şadra ne kız et sote sebzeli pilav mantar çorbası
Tavugun kelebek denilen ksımına şadra deniyor hocam
Bilmiyordum canım bak bir şey daha öğrendim 😘
Hayat her zaman bir şeyler ögretir derdi.... bir meslektaşınız...
Bende helise yaptım pişiyor yaninada salata
Helise nedir
Köz patlican yemeğine mi helise diyosunuz
Keşkek aslında. Van'da helise deniyor
Oo tavuklumu
Kavurma pilav tarhana corbasi biber ve patates kizartmasi yogurt salata annemler ve kayinvalidemler gelcek doğumgünüm de milfoy borek yas pasta havuclu cevizli kek yapicam cayin yaninada
Maşallah🍴🍴
Mantarlı tavuk sote pilav portakal suyu turşu var yemek sonrası da kayınvalideye çaya gıdıcez oda kek yapmıştır
Ooo menü iyi
Kaynanamlarda olacam orda da yemek ne var hiç bilmiyorum
Orda benim iştahım kesiliyo 😅
Benim eşimde şehir dışında olduğu için mecbur gidiyorum geç saate kadar evime geliyorum
Aramız çok iyi ama evimin işleri yetişmiyor
Lazanya yoğurt çorbası makarna kalmis dünden yeter
Lazanya denemek isterim
Harika bir tadı var
Garfield den hatırlıyorum sadce
1,499,017 soru
24,485,391 cevap
357,289 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın