34+4 deym kalp atışı 180lerde düzensiz sancılar iki santim acilmam var merkeze gönderdiler benim için dua edin erken doğum olur mu olursa küveze mi girer nasıl bir süreç bilgisi olan var mı
erken doğum olsa bile (sağlıklı ise) riski olmaz. küvöze belki girer ama kısa kalır hiç korkma epey büyümüş
Kilosu gelişimi iyi dedi benim için dua edin çok korkuyorum
Rabbım yar ve yardımcın olsun derya inşallah sağlıkla vaktinde gelir minik 🤲
Artik dogsa bile Allahin izniyle buyuk bi sıkıntı olmaz canım stres yapma.
Canım durumun nasıl seni merak ettim doğum yaptın mı?
Derya ne durumdasın inşallah iyisinizdir
Yine ses çıkmıyor inşallah iyidir bebeğinde kendisi de.
Doğum yapmamış kızlar daha 2 gün önce doğuma az kaldı yazmış 14 şubat postuna
Yok abla daha yapmadm şimdi nstdym 36+3 deym erken doğum riski var ciğer geliştirici yaptılar dayanabilirse 37+2 de suni sancıyla doğuma alacklar kalp atışi çok yükseliyor sancilarm var hareketlerinde aşırı azalma var normal mi acaba yeri mi daraldı bir sorun mu var doktorlar hep kızıyor ebeler geçen geldm diyrilardi kar yağmış biz demişiz kimse gelmez yolar kapalı ben dedim hocam geliyoruz kızıyorsnz sonra korkuyoruz gelemye bişey de olunca diyrsnz erken gelsydnz çok bunalımdaym her an bişey olucak korkusuyla bu gece de çok rahatsızdm sabaha kadar aklimda bir sürü soru oturup sabahi bekledm şimdi nstdym bakalım nasl cikick
Güzelim doğum yaptın mı?nasılsın iyimisin?
Canım bebeğin hareketlerini takip et eğer hiç hareket etmiyorsa acil hastaneye git doktora görün sağlık bu ihmale gelmez kuzum
1,499,018 soru
24,485,410 cevap
357,291 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın