0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından

34+4 deym kalp atışı 180lerde düzensiz sancılar iki santim acilmam var merkeze gönderdiler benim için dua edin erken doğum olur mu olursa küveze mi girer nasıl bir süreç bilgisi olan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(2,126 puan) tarafından

erken doğum olsa bile (sağlıklı ise) riski olmaz. küvöze belki girer ama kısa kalır hiç korkma epey büyümüş

(315 puan) tarafından

Kilosu gelişimi iyi dedi benim için dua edin çok korkuyorum 

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

Rabbım yar ve yardımcın olsun derya inşallah sağlıkla vaktinde gelir minik 🤲

0 oy
(354 puan) tarafından

Artik dogsa bile Allahin izniyle buyuk bi sıkıntı olmaz canım stres yapma.

0 oy
(7 puan) tarafından

Canım durumun nasıl seni merak ettim doğum yaptın mı?

0 oy
önce (16,346 puan) tarafından

Derya ne durumdasın inşallah iyisinizdir

önce (991 puan) tarafından

Yine ses çıkmıyor inşallah iyidir bebeğinde kendisi de. 

önce (1,377 puan) tarafından

Doğum yapmamış kızlar daha 2 gün önce doğuma az kaldı yazmış 14 şubat postuna 

önce (315 puan) tarafından

Yok abla daha yapmadm şimdi nstdym 36+3 deym erken doğum riski var ciğer geliştirici yaptılar dayanabilirse 37+2 de suni sancıyla doğuma alacklar kalp atışi çok yükseliyor sancilarm var hareketlerinde aşırı azalma var normal mi acaba yeri mi daraldı bir sorun mu var doktorlar hep kızıyor ebeler geçen geldm diyrilardi kar yağmış biz demişiz kimse gelmez yolar kapalı ben dedim hocam geliyoruz kızıyorsnz sonra korkuyoruz gelemye bişey de olunca diyrsnz erken gelsydnz çok bunalımdaym her an bişey olucak korkusuyla bu gece de çok rahatsızdm sabaha kadar aklimda bir sürü soru oturup sabahi bekledm şimdi nstdym bakalım nasl cikick

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Güzelim doğum yaptın mı?nasılsın iyimisin?

önce (315 puan) tarafından

Yok abla daha yapmadm şimdi nstdym 36+3 deym erken doğum riski var ciğer geliştirici yaptılar dayanabilirse 37+2 de suni sancıyla doğuma alacklar kalp atışi çok yükseliyor sancilarm var hareketlerinde aşırı azalma var normal mi acaba yeri mi daraldı bir sorun mu var doktorlar hep kızıyor ebeler geçen geldm diyrilardi kar yağmış biz demişiz kimse gelmez yolar kapalı ben dedim hocam geliyoruz kızıyorsnz sonra korkuyoruz gelemye bişey de olunca diyrsnz erken gelsydnz çok bunalımdaym her an bişey olucak korkusuyla bu gece de çok rahatsızdm sabaha kadar aklimda bir sürü soru oturup sabahi bekledm şimdi nstdym bakalım nasl cikick

önce (114 puan) tarafından

Canım bebeğin hareketlerini takip et eğer hiç hareket etmiyorsa acil hastaneye git doktora görün sağlık bu ihmale gelmez kuzum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
8 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde micro660 (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 219 göst.
0 oy
4 cevap 247 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (888 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,018 soru

24,485,410 cevap