kizlar ne diyicegimi bilemiyorum artik konuyu buraya getirmek istemezdim ama annemle nasil konişucagimj bilemiyorum dun kuzemin aradi gelsene oturalim dedi bende tamam gelirim dedim tabi oda benim yanima gelir gider aramizda sadecr bir mahalle var uzak degil annem aradi ne yapiyon dedi iyidir kuzenime gidicem dedim onda ne isin var seni ayagina cagriyor dedi ne alaka dedim anne o bize gelmiyor sen niye ona gidiyon dedi anne her koyun kendi bacagindan asilir sana gelmiyor ama bana geliyor kuzenin dedim ben olsam gitmem dedi bi gecmis olsuna gidicem bos ver bize gel diyor hergun annemdeyim hayir da diyemiyorum birsey desem tersliyor gercekten ne yapabilirim evliyim evim ayri bir gecmis olsuna annemle birlikte plan yapiyoruz gidicez hadi gidelim diyorum bir bakmisim diyor aksam benle baban gitmişiz bos ver sende gitmeyi ver ya sen kendime ben kendime diyorjm anlatamiyorjm ne yapmama gerek artik ne diyim ablam. bos ver annemi tavrini koy diyor yoksa es dost akraba birakmazsin diyor
evlendigini ayri bir brey oldugunun bilincini annene asila. annen seni kendi evinde yasayan cocuk olarak goruyor demekki. biz gttik sen gtme nedir . ister oturmaya gdersin ister disarda gezmeye tozmaya. herkesin evi barki ayri artik sen bir ev kadinisin. annen kendi annesiylemi geziyormus hep . kendi annesi ayri o ayri. sen artik ayni evde yasayan heryere annesiyle gden bekar kizi degilsin. senin kendi evin kendi kararlarin kendi olan programin var. annee bunu anlat anlamasini sagla.
annen seni evdeki bekar kiz cocugu olarak goruyor yani. misafirlige giderken falan herkes kendine uygun olan prigram yapar gider eder evlisin evin ayri isin ayri esin ayri olan programiniz ayri
anlatmaya calistim tekrardan anlaticam yorumunuz icin tsk ederm
Senin anan yine onu yapuyo benimki 18 yıllık evliliğini.hala.kabullenemedi 4 çocuğum var kadın hala boşan diyor bende yıllardır hiç konuşmuyorum yaw niye bosancam delimiyim ben çocuklarım var eşimle bir sorunum yok aç açıkta değilim dövmesi dövmesi yok daha ne istiyon bı sal beni ya
ah bu anneler paylaşamiyorlar
Sizinle arası nasıl sizinle bir rekabet halinde gibi geldi bana yani bir çevrenizin ondan ayrı bir hayatınızın olmasını istemiyor gibi bir hali var çünkü
aramiz iyi
Sende söyleme bacım
He he de geç
Tamam de bildiğini oku gene
Başka çare yok
Kanla girmiş canla çıkar bu huylar
1,499,023 soru
24,485,548 cevap
357,301 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın