Sizlerdede böyle garip komşular varmı, Geçen yaz taşındım karşı komşumla arada selam veriyorduk . Hatta o bi seferinde numaramı istedi aşağı indiğinde bebeği uyanırsa yatak odalarımız karşı karşıya düşüyor bebeği orda uyutmuş sesi duyarsam arayayım diye . Bi iki seferdir kapıda karşılaşıyoruz sanki görmemezlikten geliyor . Bende oralı olmuyorum bi garipler aramızda herhangi bişeyde olmamış. Bir önceki evimde Karşı komşum vardı Çok iyi anlaşıyorduk Birbirimize yardım ediyorduk O arada bebeğime bakardı o evde olması kızı okuldan gelince ben bakardım Hatta bir gün evde yoktu kızıni unutmuştu okuldan gelmiş kapıda ağlıyordu aldım yanıma dayısı aldı yol ücretlerini Bile verdim gönderdim ikinci el eşyasını satmak istedi ben aldım yani aramız gayet iyiydi sonra bir anda anlam veremediğim şekilde mesafe koydu yanımdan geçiyor selam vermiyor Ben de öyle davranıyordum hiçbir şey olmamıştı Ama gerçekten herhangi hiçbir şey olmamıştı en son Birlikte parka da çıkmıştık o zaman öyle zaten Oradan taşındım Veda bile etme gereği duymadım size de rast geliyor mu böyle insanlar anlam veremediğiniz şekilde mesafe koyanlar koyarlarsa Koysunlar ama insan bir durup düşünüyor Neden acaba diye.
Bizim bina komple öyle değişik insanlarla dolu valla en son biriyle evimde kedi var diye kavga etmiştik hahahsh😂 daha da muhatap olamadı benimle gördüğü yerde ya arkasını döner ya da hızlı hızlı uzaklaşır
Yok ona gerek kalmadı en son eşim azarladı kendisini artık görünce kaçıyor bizden 😂
İyi yapmış canım ona ne sizin kedinizden Sanki onun evinde mi besliyorsunuz Benim anlamadığım merhametsizliklerini başkalarının evinemi sokmaya Çalışıyorlar ya gerçekten bazı insanlar iyi insanları Çekemiyorlar ben öyle düşünüyorum
Öyle cano gerçekten haklı çıkmak için dediği laflar da şunlar biz köyde dışarıda beslerdik evde kedi mi olur diyordu 😂😂
Ne alaka ya , ben köyde büyüdüm ve evde besliyorduk , istediği gibi dişarda gezerdi sonra gelir yatağımda uyurdu .6 yaşımda bi kedim oldu 16 yaşına kadar can dostumdu sonra öldü hala rüyalarıma gelir . Onun bana iyi geldiği kadar kimse iyi gelmedi 🥹
Kesinlikle öyle hayvanlar çok güzel dost insana 🥰
Amann canından kıymetli mi gidene elveda gelen emerhaba boşver hayat bunlar için üzülmeye değmeyecek kadar çok kısa millet kursaksiz huyu suyu değişik uzaklasandan sende uzaklaş.bosevrr zaman öyle bı yere geldik o kimseye givenilmeyecek. Hal aldi. Geçen kolundaki altınlar için komşusu tarafından öldürüldü kadının biri evine aldığına da dikkat etmek.lazim bu devirde
Ayy Allah korusun rabbim bizi iyi niyetli insanlara rast getirsin inşallah canım. Kesinlikle haklısın bu devirde zaten kimseye güvenilmez bazen herkese mesafe koymak en iyisi . Tek merak ettiğim zararım dokunmadığı halde neden bu şekilde davrandıklarıdır .
Yok hiç denk gelmiyorum çünkü ilk evimde 4 yıl kaldik calisiridm sabah 7 akşam 7 komşuları hic tanimadim diğer eve geçince komşulara selam verip merabalasirdik onun harici ne ben gittim evlerine ne de onlar geldi evime bu yeni evim 2 komsuyu biliyorum oda meraba diyoruz sadece numara vs alma etme olmadi 6 ay oldu taşınali böyle olunca aslinda bir nevi güzel sizin yaşadığınız gibi sorunlar olmuyor ama bir yandan kötü işim olsa vs cocukla ilgili bir durumda yardım isteyeceğim kimse yok ama resmiyet her zaman iyidir dertsiz başim
Aynen cnm karşıdaki kişi bizim gibi iyi niyetli olmayabiliyor. Sonrada biz kırılıyoruz. 30 oldum bu sene hayatımdaki tüm insanları hayatımdan çıkarmak durumunda kaldım. Dönüm noktam oldu
Anlattıgında kendımı buldum ama ben bastan beri geri duran tarafım yanı sohbete tutup rahatsızlık vermek ıstemem ama selamımı verırım mutlaka senınkıler depresyona gırıyorlar sjsjjs
Muhtemelen öyle birşey , çünkü ilk etapta onlar tanışmak için uğraşıyorlar . Sonrasında böyle bi gariplik .
Sende onlar gıbı yap ben olsam aynı devam edeım tekrar eskı samımıyetı yapsalar bılr eskısı gıbı olamam sogurum oyle tıplerden
Zaten artık hayatta selamını bile almam , çıkarları için iletişime geçmesinler
Üst katındaki ile iki yıl Ordu tek kelime konusmam selam vermem.cunku bazı insanlarla mesafe iyidir kendine olan öz saygın için iyidir bu.yumurta vermiştim iyilik olsun diye başına gelen kötü olayları yumurtadan bilmişti kapıma dayandı niye büyü yaptın bana diye.ne diyeyim Allh herkesi inandıkları değerler ile sorguya çeksin öbür taraf sonsuz bir alem hadi bu dünyada ben ona konusmayarak iyilik yapıyorum peki Allah c,c, bı yapılan haksizliga susacakmi lohusa bir kadına yapılan bu zulme göz yumacakmi göreceğiz .demem o ki konismuyorsa sende asla muhatap olma bişey verip alma gelip gitme sana tavsiyem moralini bozanın hayatında yer etmesine izin verme
Ay Allah kurtarmış seni bacım, şaşkınlıkla okudum yemin ederim. Rabbim ona akıl fikir versin ne diyeyim resmen manyak yani bi koli yumurtayı kafasında kırsaydın keşke
Suratını görünce istemsiz midem bulanıyor artık hakkımı helal etmiyorum öbür tarafda görüşeceğiz
Amanyak çok mu lazım komşu ya 6 yıldır oturuyorum gelin geldim daha 1 kişi hariç kimse ile sohbetim yok oda gözümüzün önünde arabasına çarpıp kaçtılar gidip haber verip şahitlik yapıp yardımcı olmuştuk onun dışında kimse ile merhabalik yok
En iyisini yapıyorsun canim komsuluk öldü artik
1,499,018 soru
24,485,421 cevap
357,291 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın