Merhaba kızlar, telefon değiştirdim ama hesabıma artık giriş yapamıyorum mecbur yenisini açtım, gebeyim dün çift yumurta ikizleri olduğunu öğrendim, eşimde bana iPhone 17 aldı gebelik müjdesi diye, o öyle söylüyor ama bundan iki ay önce hergün sana alıcam diyordu 😀😀denk geldi aldı hava atıyor bunun için aldım diye, bende kırmadım teşekkür ederim dedim 😀😀
Bayılıyorum böyle evde oturun kadınlara kocalarının hediye almasina😂😂
Çalışan bayanların kesin iphone 17 yoktur 😁
Hamilelik haberimizde hayırlı olsun
Evet katılıyorum. Gerçekten birinci sınıfa giden bir kızım ve 20 aylık bir oğlum var inanın çok zor. Ama yine de iPhone almam gider normal bir telefon alır geri kalanı altın yaparım ki öyle de yaptım geçen sene telefonum kırıldı eşim ile telefon bakmaya giderken iPhone alalım uzun ömürlü olur dedi fiyatı 40 bin TLydi izin vermedim normal bir telefon aldım geri kalan parayı altına çevirdik onunda bu sene araba aldık ona yatırdık. Ha ama post açan kişi eşi gösterişi seviyormuş ona da diyecek lafım yok tabiki.
Bence hak ediyorda ikiz bebeğe bakmak da kolay olamyacak
Evet sizde haklısınız ama eşi gösterişi seviyormuş almış işte. Buda bizi ilgilendirmez bence. Hem ikiz çocuk doğuracak kolay değil ikizlere bakmak. Herkesin hayat görüşü farklı. Sen altın istersin başkası iPhone ister yada başka bir şey ister.
Ben bu sayfaya çok girmem çocuklardan fırsat buldukça arada bir bakarım sizin böyle bir kaç yorumunuza denk geldim. Oda eşinin sorunu kendi cebini düşünmüyor adam işte. Ha ben asla iPhone alıp kullanmam eşime de kullandırtmam asla. Ona vereceğim parayı gider altın yapar köşeye atarım ki öyle de yaptım geçen sene eşim telefonum bozuldu iPhone alalım dedi ki elimizde para da vardı 40 bin TL hangi model oluyor onu bile bilmem istemedim gittim normal uyguna bir teelfon alıp geri kalanı altın yaptık. Bir ay önce de araba aldık
Benimde kasr ettiğim o zaylten gereksiz harcamalar zengin olursa al gitsinler ne bileyim..
Yani açıkçası benim dururum var varken düşündüm alirmiyim diye halada düşünüyorum gösteriş icin telefon sacma sadece..
Ben gerçekleri söylüyorum bazilqrin zoruna gidebilir
Eşim gösterişi seviyor, hep öyleymiş değiştirmeye çalıştım sen görmediğin için dedi bir dahada demedim, banane dedim, maddi durumumuz kötü mü değil ama arkamızda biriktirdiğimiz bir para bile yok kazandığını kıyafete veriyor, belki 50 den fazla marka montları var, iki defa giyer sonra başkasına verir, yanlış olduğunu artık birikim yapmak zorundayız çocuklarımızın geleceği için diyorum, onlar içinde var diyor. Bende saldım artık napıyım, ama iphone daha 5 ken kullandım iPhone olmasa kullanamıyorum orası ayrı ama 12 olabilirdi illa yenisi çıkınca kullanmak şart değil benim için
Ne diyelim hayırlısı olsun sizin icin😊
İkiz çocuk çocukluk hayalimdi şimdi çok korkunç geliyor bana yaşlandım ben bakamam ama yeğenim falan olsun isterdim bana mucize gibi geliyor zaten Bebek başlı başına bir mucize ikiz üçüz olması apayrı bir mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım 🙏🏻 biz 9 kardeşiz o kadar iyiki aralarımız keşke bi o kadar daha olsa diyorum, çocuklarımda birbirlerine sahip çıkarlar, derlenince birbirlerinin dostu olurlar diyorum diye olsun istedim, şimdiki imkanlar şartlar farklı ama en azından 3 4 çocuk olsa fena olmaz, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Biz altı kardeşiz benim tek çocuğum var ikinciyi istiyorum ama nasip
Rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah 🙏🏻
Merhaba canm hayırlısı olsun sagsalım al kucagına ikizlik genetik varmıydı yoksa kendiliğindenmi oldu
Çok sağolun amin 🙏🏻 halamın bide iki amcamın ikiz çocukları var, ama benimki genetikmi bilmiyorum, diğer hesabım diğer telefonla kapandı gitti, post açıyordum kürtajdan sonra bebek olmuyor diye, 2 ay klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı bıraktım doktorumda izne çıkmıştı ara verdim adet oldum yaşlı birkadının yanına gittim ellini kaşığımın oraya koyup yukarı doğru çekti belime yakı yapıştırdım ve o ay oldu, dün kese görmeye gittim baktım ikiz, ne vesile oldu bilmiyorum
Önceki nickin neydiki. Direk konuya girince baya eskisin tanınıyorsun ozamn 😄
Kadınca bilmem diğerleri sayıydı 😀😀
he bizde normal bikindik uye ismi olanlardan sandik:)) hayirli olsun gozunaydin:)
Eskiydim herkese yazardım ama hiç ismi değişmedim, bu tür konularda çok tembelim birisini kaydedince bile harfi yanlış yazsam hile değiştirmeden kaydediyorum 😀😀
Bir sürü kadınca var . Değiştir ismini zor değilki kız
Bi yapayım
Hayırlı olsun ikiz güzel ama zor olmalı
Daha yeni olduğu için pek bir şey hissetmiyorum açıkçası
Doğrudur canım ama güzel bi histir bence
Tuhaf aslında, az çok neler bekliyor beni farkındayım, hem korku hem heyecan var, hayırlısı olsun inşallah
Biz ikiziz, ikizim erkek. Çift yumurtayız darısı sana 😄🤲
İnşallah 🙏🏻
1,499,023 soru
24,485,548 cevap
357,301 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın