Kizlar merhaba iki isim aklımda biri kumsal biri aybala ve hangisini sececegimi bilmiyorum daha güzel isim önerisi alabilirim
İkisi arasında kumsal daha iyi
Teşekkür ederim
Gelinimiz Kumsal lina koyacak onunda kızı olacak
Lina da güzel
Ayla bence aybalaya benziyor ve daha güzel
kiz ciddi ciddi aybala secenekler arasina nasi girdi
Ahahha birde birine sinirlenince aybala sen iyimisin,yada aybala sen sus deriz shsh.
kimsede olmayan bi isim koyma heveside pandemiden sonra gelisti
Ne alaka şimdi aybalada kumsalda çevremde var kimsede olmayan bir isimmi arıyorum dedim öneride bekliyorum dedim illa ya aybala yada kumsal olucak demedim ha guzel isim varsa fikrinizi belirtin
ipek guzel inci guzel cok alaka hayatim ben cevremde adi aybala olani ne duydum ne gordum gbt sordum 90 milyonluk guzelim ulkemde 832 kisi aybala koymus ve bana denk gelmedi seker kiz azeri bak bile duymadiysa ciddi bi sekilde enteresan bi isim
Tamam haklısın Ayn doğru
Bence ikiside güzel değil :)başka seçeneklere odaklanon vaktiniz varsa
Aybala ilk defa duydum kumsal daha güzel
İkisi çok zıt isim kumsal güzel ama aybala kötü bir isim ya alınma ama sakın koyma bence
Aybala öztürkçe bi isim ve çok güzel ,bala hatun vardi
Azeri olsaydın Aybala güzel bir isim ama burada dalga geçebilirler çocuğunuzla.
Kız Azerbaycanda öyle isim yokki anlamıda pek güzel olmuyo aslında. Ay uşak ,ay yavru anlaminda. Hitab edince birine aybala kendine gel,aybala dur falan. Sevincede ay balam cocuklarimiza deriz . Sık kullanılan kelime isim olarak degilde daha cok hitap şekli olarak canlaniyor gözde
Kızımın ismi Kumsal ♥️🌸
1,499,023 soru
24,485,548 cevap
357,301 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın