0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar belki daha önce postumu gören falan vardır ben üç dört kere bayıldım antibiyotik sonrası olmuştu iki kere iki kere de harici oldu söyle ilk bayıldığımda eşim yanimdaydi dudakların falan titredi dedi sonrakilerde hep tektim ama nasıl oldu bilmiyorum ama her seferinde yerde gözümü açınca heryerimin karincalandigini uyustugunu hissediyorumdum. Doktora gittim eeg istediler bugün çektirdim ilkte göz aç kapa yaptırdılar sonra bir rüzgar gülü verdi onu burundan al ağızdan ver diyerek nefes verdirdiler benim ondan sonra bir basim dondu o tanıdık uyuşma hissini yaşadım ama bayilmadim sadece uyustum heryerim sonra ışık verdiler ettiler o zaman birşey olmadı çekim bitince teknisyene sordum nasıldı diye ben birşey demiyim ne çok iyi ne çok kötü diyim dedi doktor yorum yapar dedi bu işlemi yaptırıp böyle olan var mı yada bu bir nöbet şekli miydi 

4 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından

Nedir bilmiyorum ama Rabbim şifa versin inşallah 

-Reklam-
0 oy
(2,407 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin  

Benim kızım epilepsi hastası bugün eeg çekildi uyutulup yapıldı senin farklı yapılmış. Sonuçları bekliyoruz temiz çıkarsa ilacı bırakmaya başlicaz İnşaAllah.

(626 puan) tarafından

Kızınız kac yaşından beri epilepsi. Benim kızım 1 yaşında 7.5 aylıkken tanıştık bu hastalıkla ama birşeyi yok demişlerdi 1.5 aydır epilepsi olduğu anlaşıldı. Korkudan yanından ayrilamiyorum hiç. Tedaviniz kaç yıldır sürüyor,ne zaman bitecek merak ediyorum 

(2,407 puan) tarafından

Benim kızım 6 buçuk aylıkken nöbet geçirdi 15 gün hastanede yattı ilaç başlandı.5 senedir ilaç kullanıyor eeg çektik temiz çıkarsa ilacı bırakmaya başlicaz İnşaAllah. Post açmıştım oradan da bakabilirsiniz. Size de çok geçmiş olsun İnşaAllah tez zamanda iyileşir 

(626 puan) tarafından

Hemen bakayım, sık sık geçiriyor muydu bizim eeg mız hep temiz çıktı ama 3 defa nöbet geçirdi ,1-2 arasında 3.5 ay, 2-3 arasında 3 hafta vardı .tedaviye başlandı. Ama korkuyorum birşey olacak diye

(2,407 puan) tarafından

Korkmayın İnşaAllah ilacı düzenli kullanıldığında hiç bir sıkıntı olmuyor elhamdülillah saat ayarlarsin ilaç için de dakikası bile çok önemli İnşaAllah şifasını bulur. İlacın ismi ne acaba 

(626 puan) tarafından

Epixx kullanıyoruz sabah akşam 9.30 da alarm kurulu hep

0 oy
(1,180 puan) tarafından

Doktorlar neyden şüpheleniyorlar peki

0 oy
(482 puan) tarafından

Yaklaşık bir hafta önce bende de böyle ama çarpıntı ile birlikte geldi terleme baş dönmesi baş dönmelerim devam ettiği çarpıntılarım işte terlemelerim geçti ve böyle ara ara baş dönmesi geliyor ama o ilk olduğunda mesela beynimde bir donukluk işte çok tuhaf bir his anlatamam yani öyle söyleyeyim ama baş dönmesi devam ediyor internetten araştırdım işte panik atak diyor ya da stresli dönemden geçtiysen ondan da yazıyor doktora gitmedi bir gün bir yerde yigilcam da nerede bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
31 cevap 1,365 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
18 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket0606 (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 575 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,023 soru

24,485,487 cevap

357,297 kullanıcı

...