0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından

Sabah erkenden gideceğim devlet hastanesinde doğum yapacağım saati belirsiz , 4 yaşında oğlum var bu 2. Doğumum ilkine göre nasıl olur bilemiyorum korku ve stres var biraz narkoz verince hani acı hissetmiyorsun ama o tıkırtılar dokunuşları bile hissetmek istemiyorum ondan korkum biraz da ilkinde korkunca uyutmuşlardı duymamıştım bişey bunda nasıl olur bilmiyorum dua eder misiniz bizim için :) 

8 Cevaplar

0 oy
(27,136 puan) tarafından

Sağlıkla kavuşun sen sadece sonuca odaklan yarın o güzelliği görüp koklayacaksın 

(38 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim inşallah 🙏 

-Reklam-
0 oy
(1,924 puan) tarafından

10 tane de doğum yaptın aynı heyecan ve stres ama çok kısa sürüyor sezeryan Bunu unutmayın maksimum 30 dakikalık bir işlem sonrası bir günde artsın bu derken normal hayata dönersiniz Allah yardımcınız olsun

(38 puan) tarafından

Evet ister istemez stres oluyor elimde değil İnşallah herşey güzel olur Amin teşekkür ederim :)

0 oy
(2,407 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun sağ salim bebeğinle kavuşursunuz İnşaAllah 

0 oy
(276 puan) tarafından

Gerçekten kaçınca olursa olsun insanın içinde bir şeyler korku yaratıyor benımde hazıran başı üçüncü sezeryanım olacak daha çok var ama korku şimdiden başlıyor size tavsiyem bol bol salavat cekın dua edın sureklı Allah’ı anın gerçekten korku gıdıyor ❤️dilerim allahtan kazasız belasız dogurursunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alın ewladınızı🤲🏻

(38 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🙏 İnşirah okuyarak girdim çok şükür güzel geçti İnşallah sizde kazasız belasız sağ Salim kucağınıza alırsınız Rabbim herkese nasip etsin 

(276 puan) tarafından

Ay çok sevindım🥰çok teşekkür ederim güzel duanız için amin inşallah🤲🏻Allah razı olsun inşallah🤲🏻sağlıkla büyütün yavrucagı 🤲🏻

0 oy
(7 puan) tarafından

Canım rabbim sağlık la kucağına almayı nasip etsin inşallah 

(38 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim çok şükür herşey güzel geçti 

0 oy
(1,553 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

0 oy
(2,026 puan) tarafından

Allah sağ salim kavuştursun bebeğine :) devlet neden sezeryan yapıyor bi rahatsızlığın mı var. Bendede miyom var sürekli büyüyor çok büyürse sezeryan olabilirmişim de seni merak ettim

(38 puan) tarafından

İlk çocuğum sezaryendi 2. De mecbur sezaryen oldu ilkinde bebek iri olduğu için normal olmaz demişlerdi öylelikle yine devlet hastanesi sezaryen yapmıştı 

Çok şükür kavuştuk bebeğimle Allahım herkese nasip etsin 

(2,026 puan) tarafından

Ayy gözün aydın darısı tüm hamilelere inşallah çok geçmiş olsun :)

(38 puan) tarafından

Sağolun çok teşekkür ederim 

0 oy
(2,669 puan) tarafından

Çok güzel geçsin doğumunuz inşallah. Sağlıkla gelsin analı babalı büyüsün inşallah abisiyle birlikte. 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 356 göst.
0 oy
6 cevap 315 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatmabcoskun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 461 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde n231231 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatmabcoskun (60 puan) tarafından soruldu