Sabah erkenden gideceğim devlet hastanesinde doğum yapacağım saati belirsiz , 4 yaşında oğlum var bu 2. Doğumum ilkine göre nasıl olur bilemiyorum korku ve stres var biraz narkoz verince hani acı hissetmiyorsun ama o tıkırtılar dokunuşları bile hissetmek istemiyorum ondan korkum biraz da ilkinde korkunca uyutmuşlardı duymamıştım bişey bunda nasıl olur bilmiyorum dua eder misiniz bizim için :)
Sağlıkla kavuşun sen sadece sonuca odaklan yarın o güzelliği görüp koklayacaksın
Teşekkür ederim inşallah 🙏
10 tane de doğum yaptın aynı heyecan ve stres ama çok kısa sürüyor sezeryan Bunu unutmayın maksimum 30 dakikalık bir işlem sonrası bir günde artsın bu derken normal hayata dönersiniz Allah yardımcınız olsun
Evet ister istemez stres oluyor elimde değil İnşallah herşey güzel olur Amin teşekkür ederim :)
Allah yardımcın olsun sağ salim bebeğinle kavuşursunuz İnşaAllah
Gerçekten kaçınca olursa olsun insanın içinde bir şeyler korku yaratıyor benımde hazıran başı üçüncü sezeryanım olacak daha çok var ama korku şimdiden başlıyor size tavsiyem bol bol salavat cekın dua edın sureklı Allah’ı anın gerçekten korku gıdıyor ❤️dilerim allahtan kazasız belasız dogurursunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alın ewladınızı🤲🏻
Teşekkür ederim 🙏 İnşirah okuyarak girdim çok şükür güzel geçti İnşallah sizde kazasız belasız sağ Salim kucağınıza alırsınız Rabbim herkese nasip etsin
Ay çok sevindım🥰çok teşekkür ederim güzel duanız için amin inşallah🤲🏻Allah razı olsun inşallah🤲🏻sağlıkla büyütün yavrucagı 🤲🏻
Canım rabbim sağlık la kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin teşekkür ederim çok şükür herşey güzel geçti
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah sağ salim kavuştursun bebeğine :) devlet neden sezeryan yapıyor bi rahatsızlığın mı var. Bendede miyom var sürekli büyüyor çok büyürse sezeryan olabilirmişim de seni merak ettim
İlk çocuğum sezaryendi 2. De mecbur sezaryen oldu ilkinde bebek iri olduğu için normal olmaz demişlerdi öylelikle yine devlet hastanesi sezaryen yapmıştı
Çok şükür kavuştuk bebeğimle Allahım herkese nasip etsin
Ayy gözün aydın darısı tüm hamilelere inşallah çok geçmiş olsun :)
Sağolun çok teşekkür ederim
Çok güzel geçsin doğumunuz inşallah. Sağlıkla gelsin analı babalı büyüsün inşallah abisiyle birlikte.
1,499,020 soru
24,485,455 cevap
357,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın