Bebegim 17 aylik ilk 3 hafta önce koltuktan düstu katilma nöbeti oldu
Dunde scoter sürerken düstu evde yine katilma nöbeti oldu neden oluyor bu basina gelen varmi tedavisi ne cok dikkat ediyirum ama yinede oluyor kazalar ne yapmam lazim basina gelen yazsin her aglamada boylemi olacak
demir eksikliğinden olabilir
kalpte üfürüm olabilir
çocuk doktoru görsün muhakkak, demir değerine bakar, kalbini dinler gerekirse kardiyolojiye yönlendirir.
düştü diye olmuyor, ağladığı için oluyor nefes alamıyor. bu aylarda başlıyor, bir müddet devam ediyor.
benim kızımda da vardı kendiliğinden geçti bir süre sonra
yok uykulu olmuyordu, 2 yaş civarı baya baya azaldı. 30 aylık şimdi çok nadir oluyor.
Bizimki uğunuyor sonra hafif bir uyur gibi oluyor gozu yari kapali
doktora götür iyice muayene etsin.
Bugun randevunuz var bakalim ne diyecek
inşallah güzel haberler alırsın. benim yeğenimde de vardı ama onda kalpte basit üfürüm çıkmıştı. böyle bir şey olsa bile çok dertlenme o da geçiyor. geçti de zaten koca kız oldu şimdi
Geçmiş postlarda belki sorunuzun cevabı vardır baktınız mı sanırım kendiliginden geçiyor ileriki yaslarda
Benim kızımda yenidoğan iken oluyordu yüzüne ve ağzına üflemek kendine getiriyor deneyebilirsin
Bu arada ben kendi küçüklüğümden hatırlıyorum bunu bana da oluyordu demek ki, böyle nefes almak istiyorsun ama olmuyor kalbim sıkışıyordu hatta kötü bir his
Simdi duzeldimi kizinizinki
Evet şimdi olmuyor
Kac yasinda gecti ve kac gunde bir oluyordu
3 aylıkken falan normale dönmüştü çok sık olmuyordu
Benim oğlumda da vardı 3 yaşına kadar sürdü yani birkaç doktora götürdüm özele de götürdüm devleti de götürdüm testlerini de yaptırdım işte vitamin eksikliğinin kan eksikliği diyen oldu ama onunla ilgili değil asla morarıyordu dudaklarının kenarları yani çok kısa bir zaman ama benim için çok uzun bir zaman çok korkutucu bir zaman ilk bir başladı sonra ağlarken falan da olmaya başladı böyle çok şükür şu an büyüdü hatta ikinci çocuğu sırf çok korktuğum için böyle bir şeyden istemedim çünkü bu ben travma olarak kaldı anne olarak insan o durumda kendini çok kötü hissediyor gerçekten ama ilk kafasının üstüne düştü O günden sonra başlamıştı benim de çok şükür kızım oldu onda hiç öyle bir şey olmadı inşallah da olmaz şu an iki buçuk yaşında kızım bu durumlarda yüzüne üflüyordum ben de yıkıyordum işte hemen pencereyi açıp hava alsın diye öyle tutuyordum
Uyku hali oluyor muydu peki ne sıklikla oluyurdu katilma
Ufak düşmede mesela biri elinden birşey çekince çok sık değil birşey olmadıkca olmuyor
Peki uyku hali oluyormuydu nefes almaya baslayinca
Yok normal yaşantısına devam ediyor
1,498,792 soru
24,482,556 cevap
357,147 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın