0 oy
149 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,172 puan) tarafından

Bebegim 17 aylik ilk 3 hafta önce koltuktan düstu katilma nöbeti oldu 

Dunde scoter sürerken düstu evde yine katilma nöbeti oldu neden oluyor bu basina gelen varmi tedavisi ne cok dikkat ediyirum ama yinede oluyor kazalar ne yapmam lazim basina gelen yazsin her aglamada boylemi olacak

4 Cevaplar

0 oy
(9,992 puan) tarafından

demir eksikliğinden olabilir 

kalpte üfürüm olabilir 

çocuk doktoru görsün muhakkak, demir değerine bakar, kalbini dinler gerekirse kardiyolojiye yönlendirir. 

düştü diye olmuyor, ağladığı için oluyor nefes alamıyor. bu aylarda başlıyor, bir müddet devam ediyor.

benim kızımda da vardı kendiliğinden geçti bir süre sonra 

(9,992 puan) tarafından

yok uykulu olmuyordu, 2 yaş civarı baya baya azaldı. 30 aylık şimdi çok nadir oluyor. 

(1,172 puan) tarafından

Bizimki uğunuyor sonra hafif bir uyur gibi oluyor gozu yari kapali

(9,992 puan) tarafından

doktora götür iyice muayene etsin. 

(1,172 puan) tarafından

Bugun randevunuz var bakalim ne diyecek 

(9,992 puan) tarafından

inşallah güzel haberler alırsın. benim yeğenimde de vardı ama onda kalpte basit üfürüm çıkmıştı. böyle bir şey olsa bile çok dertlenme o da geçiyor. geçti de zaten koca kız oldu şimdi

-Reklam-
0 oy
(4,610 puan) tarafından

Geçmiş postlarda belki sorunuzun cevabı vardır baktınız mı sanırım kendiliginden geçiyor ileriki yaslarda 

0 oy
(3,982 puan) tarafından

Benim kızımda yenidoğan iken oluyordu yüzüne ve ağzına üflemek kendine getiriyor deneyebilirsin 

Bu arada ben kendi küçüklüğümden hatırlıyorum bunu bana da oluyordu demek ki, böyle nefes almak istiyorsun ama olmuyor kalbim sıkışıyordu hatta kötü bir his

(1,172 puan) tarafından

Simdi duzeldimi kizinizinki

(3,982 puan) tarafından

Evet şimdi olmuyor

(1,172 puan) tarafından

Kac yasinda gecti ve kac gunde bir oluyordu 

(3,982 puan) tarafından

3 aylıkken falan normale dönmüştü çok sık olmuyordu

0 oy
(482 puan) tarafından

Benim oğlumda da vardı 3 yaşına kadar sürdü yani birkaç doktora götürdüm özele de götürdüm devleti de götürdüm testlerini de yaptırdım işte vitamin eksikliğinin kan eksikliği diyen oldu ama onunla ilgili değil asla morarıyordu dudaklarının kenarları yani çok kısa bir zaman ama benim için çok uzun bir zaman çok korkutucu bir zaman ilk bir başladı sonra ağlarken falan da olmaya başladı böyle çok şükür şu an büyüdü hatta ikinci çocuğu sırf çok korktuğum için böyle bir şeyden istemedim çünkü bu ben travma olarak kaldı anne olarak insan o durumda kendini çok kötü hissediyor gerçekten ama ilk kafasının üstüne düştü O günden sonra başlamıştı benim de çok şükür kızım oldu onda hiç öyle bir şey olmadı inşallah da olmaz şu an iki buçuk yaşında kızım bu durumlarda yüzüne üflüyordum ben de yıkıyordum işte hemen pencereyi açıp hava alsın diye öyle tutuyordum 

(1,172 puan) tarafından

Uyku hali oluyor muydu peki ne sıklikla oluyurdu  katilma 

(482 puan) tarafından

Ufak düşmede mesela biri elinden birşey çekince çok sık değil birşey olmadıkca olmuyor 

(1,172 puan) tarafından

Peki uyku hali oluyormuydu nefes almaya baslayinca 

(482 puan) tarafından

Yok normal yaşantısına devam ediyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 216 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 402 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikiipasaannesi. (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 499 göst.
9 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleknazz (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,141 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,792 soru

24,482,556 cevap

357,147 kullanıcı

...