0 oy
128 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar göz kuruluğu yaşıyorum. Eyestil damlası kullanıyordum hamile kalmadan önce şimdi 10 haftalık hamileyim. Bu zamana kadar kullanmadım ama şuan gözümde batma oluyor kullansam olur mu ? Kullanan var mı ? Bişey olur mu ??

3 Cevaplar

0 oy
(1,779 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

İçeriğini çekip chatcptye sor bence . Yapay gozyasi ise bi şey olmaz . 

Ama damar büzücü etkiye sahip etken maddesi varsa sknti olur. 

Yani mesela hamileyken grip olunca antibiyotik kullanabilirsin bazılarını mecburken . Ama burun spreyi kullanamazsın kulak damlası kullanamazsın damar büzücü olduğu icin

(4,080 puan) tarafından

Aaa bak bu büzücü olayını bilmiyordum. Her iki hamileliğimde ilginc şekilde boğulmam oluyordu. Öyle ki hava akını sıfır oluyordu. Dr sürekli büzücüler yaziyordu. Böyle geçti hamileliklerim. Zararı nelerdir peki? 

(692 puan) tarafından

Lütfen bu tarz şeyleri gidip doktora sorun yapay zekaya degjl senin durumunu doktorun bilir takibini o yapıyor ona bakarsanız yapay zekaya başım ağrıyor yazınca da beyin tümörü falan yazıyordoktora gitmeyin internetten bakın o zaman 

-Reklam-
+1 oy
(1,377 puan) tarafından

Doktora sorman lazım 

(13 puan) tarafından

Şuan olduğu için soramadigim için sordum canım size 

(1,377 puan) tarafından

Canım ama biz bilemeyiz ki belki gebelikte risklidir ilacın kağıdı yokmu orda yazıyor mu

0 oy
(4,080 puan) tarafından

Ben emzirirken dr göz kuruluğu için damla ve antibiotik damla yazmışdı. Kullan demişdi. Kullanmışdım. 

(13 puan) tarafından

Benimkide göz kuruluğu içinde bilemedim şuan canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,099 göst.
0 oy
0 cevap 192 göst.
+2 oy
4 cevap 345 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.