+1 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (6,535 puan) tarafından

Bu soğuklar kirilsaydi yaz gelsiydi yaz insanıyım hiç soğuğu usumeyi sevmiyorum gerckten kat kat gynmekten bu kıs çok yorucu geçti iki çocuk uykusuzluk okula giden kızım sabahçı git gel derken çocuk zature oldu iki hfta ara verdik okula doktor kontrolünde ilaç içiyor ağır iğneler falan hep ateşleri küçüğü pat pat dış cikaryor İnanki saçımı kasiyamiyorium kiş hep hastalık üç aydır hep hastane sağlık ocağı eczane hep grip ateş yemin ederim ayyy rabbim ağır hastalık nasip etmesin yazın başka yaa neblm camlar kapılar hep açık istediğin kadar temzilik yap bnyo yap çocukları yıka dışarı çık gez parka git Cop dökmeye gidene kadar buz tutyirum Burdada rüzgarlı hep uçuyoruz kuru soğuk abdest alana kadar elim ayagim dönüyor insalah bir an önce yaz gelir her gün günleri sayıyom szde oylemisizn bu hastalık maf etti bizleri

6 Cevaplar

0 oy
(1,180 puan) tarafından

Allaj kolaylik versin insallah,bende oyke dort gozle bekliyorum yaz gelsin diye

(6,535 puan) tarafından

Amin cnm çok zor gerçek ten bayramdan snra insalalh düzelir kişi Allah affetsin sevmiyorum 

(1,180 puan) tarafından

Bende oykee kişin icim hep karariyo surekli evdeyiz ne bilim kapi pencere hep kapali ,hava kapali 

(6,535 puan) tarafından

Kız he yemin ederim bnm de öyle hep içim kararyo bisey yapmak istemiyorum 

-Reklam-
0 oy
(11,482 puan) tarafından

Yaz ayını sevmiyorum ya kış 🪾 insanıyım 

(6,535 puan) tarafından

Ayyy nasıl😁

0 oy
(4,277 puan) tarafından

Bnde bugun dedım cocuklar ıcın yaz lazım valla evde mahvolduk nefes alamıyoz Allah kolaylık  versin Tum hastalara sıfa versin Allahım

(6,535 puan) tarafından

He vala cnm bizde okula git gel ypyorduk soğuğu yiye yiye kız zature oldu guneşi sıcak havayı Özledim yemin ederim sürekli takvime bakyorim

(4,277 puan) tarafından

Gecmıs  olsun  AllaAllah  şifsşifa  versin 

0 oy
(1,172 puan) tarafından

Bende ilkbahar insanıyım ne soğuk ne sıcak 

(6,535 puan) tarafından

Eşimde dyor ben ilkbahar sevyorim ama ilkbahardada yerler çok çamur oluyor yaa bazen burda çok şiddetli rüzgar var 

(1,172 puan) tarafından

Son baharın Nisan Mayıs aylarını seviyorum Mart ayida biraz soğuk 

(6,535 puan) tarafından

He kız. Bende yaz baska

0 oy
(44 puan) tarafından

Ben tam tersi gün sayarım kış gelsin diye, kış daha huzurlu geliyor bana 

0 oy
(26,671 puan) tarafından

Bizde evin ici yaz gibi soet atletle dolabiyoz orda sıkıntı yok ama ben bile yazı özlüyorum. Kesintisiz her gun yaz hayalleri kuruyorum. Her gün dışarı çıkmaya çalışırım ama dün -34 dereceydi hava duumu olmuyor donuyoz dışarda. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 251 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
17 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esrat (9,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,021 soru

24,485,597 cevap

357,304 kullanıcı

...