Bu soğuklar kirilsaydi yaz gelsiydi yaz insanıyım hiç soğuğu usumeyi sevmiyorum gerckten kat kat gynmekten bu kıs çok yorucu geçti iki çocuk uykusuzluk okula giden kızım sabahçı git gel derken çocuk zature oldu iki hfta ara verdik okula doktor kontrolünde ilaç içiyor ağır iğneler falan hep ateşleri küçüğü pat pat dış cikaryor İnanki saçımı kasiyamiyorium kiş hep hastalık üç aydır hep hastane sağlık ocağı eczane hep grip ateş yemin ederim ayyy rabbim ağır hastalık nasip etmesin yazın başka yaa neblm camlar kapılar hep açık istediğin kadar temzilik yap bnyo yap çocukları yıka dışarı çık gez parka git Cop dökmeye gidene kadar buz tutyirum Burdada rüzgarlı hep uçuyoruz kuru soğuk abdest alana kadar elim ayagim dönüyor insalah bir an önce yaz gelir her gün günleri sayıyom szde oylemisizn bu hastalık maf etti bizleri
Allaj kolaylik versin insallah,bende oyke dort gozle bekliyorum yaz gelsin diye
Amin cnm çok zor gerçek ten bayramdan snra insalalh düzelir kişi Allah affetsin sevmiyorum
Bende oykee kişin icim hep karariyo surekli evdeyiz ne bilim kapi pencere hep kapali ,hava kapali
Kız he yemin ederim bnm de öyle hep içim kararyo bisey yapmak istemiyorum
Yaz ayını sevmiyorum ya kış insanıyım
Ayyy nasıl😁
Bnde bugun dedım cocuklar ıcın yaz lazım valla evde mahvolduk nefes alamıyoz Allah kolaylık versin Tum hastalara sıfa versin Allahım
He vala cnm bizde okula git gel ypyorduk soğuğu yiye yiye kız zature oldu guneşi sıcak havayı Özledim yemin ederim sürekli takvime bakyorim
Gecmıs olsun AllaAllah şifsşifa versin
Bende ilkbahar insanıyım ne soğuk ne sıcak
Eşimde dyor ben ilkbahar sevyorim ama ilkbahardada yerler çok çamur oluyor yaa bazen burda çok şiddetli rüzgar var
Son baharın Nisan Mayıs aylarını seviyorum Mart ayida biraz soğuk
He kız. Bende yaz baska
Ben tam tersi gün sayarım kış gelsin diye, kış daha huzurlu geliyor bana
Bizde evin ici yaz gibi soet atletle dolabiyoz orda sıkıntı yok ama ben bile yazı özlüyorum. Kesintisiz her gun yaz hayalleri kuruyorum. Her gün dışarı çıkmaya çalışırım ama dün -34 dereceydi hava duumu olmuyor donuyoz dışarda.
1,499,021 soru
24,485,597 cevap
357,304 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın