0 oy
305 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,639 puan) tarafından

Kızlar ben önce çok bakım falan yapmazdım yalan yok zaten beyaz tenli lekesiz bir cildim vardı ama 3 çocuk üst üste getirince feleğim şaştı 😄 çok şükür kalıcı bir leke yok yüzümde ama sivilce ve işleri var özellikle çene bölgesinde serum Güneş kremi falan aldım lazere başladım ama yüz yıkama Jeli de kullanmak lazımmış siz hangisini kullanıyorsunuz tavsiye edersiniz

9 Cevaplar

+2 oy
(3,923 puan) tarafından

Sabahları sadece su ile yıkayabilirsem şükrediyorum 😁🤭🤭

(161 puan) tarafından

Ahahah çocuktan sonra ben 

(3,923 puan) tarafından

Aynenn öyle iki çocuktan sonra ancak bu kadar 😁

-Reklam-
+1 oy
(1,168 puan) tarafından

Saadeee su :)) çocukla anca bakimim bu kaynım kozmetik fabrikasında çalışıyor ordan getiriyor yüz yıkama Jeli ama şuan markasını hiç hatırlamıyorum ara ara onu kullanıyorum yüzü yumuşacık yapıyor 

+1 oy
(75 puan) tarafından

Çocuk getirmek ne ya 😀leylek mi bu

(689 puan) tarafından

universitede arkadaslardan biri minibusteyken durakta kalabilirmiyim demisti😂 musait biyerde inebilirmiyim deriz ya sofire😂😂 yoresel deyis farkliligidir heralde cocuk getirmek de

(3,639 puan) tarafından

Doğulu olma problemi diyelim 🤭😂

(75 puan) tarafından

Mcfadden bide bunun münasip bir yerde eksilecek var versiyonu varmış 🤣

(4,653 puan) tarafından

Kaptan müsait bir yerde fırlat beni de var 😁😁

+1 oy
(3,206 puan) tarafından

Sadece su kullanan ben sesizce gidiyrum😇

0 oy
(4,653 puan) tarafından

Garnier var bende 2 seneden beri duruyor hic güzel degil oylesine almışım galiba kullanmıyorum şuanda 

0 oy
(17,839 puan) tarafından

Netrugina hydro boost yüz yıkama jeli kullaniyorum. Çok iyi geliyor yüzüme. Başka jeller kurutuyordu. Bu iyi nemlendiriyor 

(3,639 puan) tarafından

Boykot 😐

Önceden bende kullanırdim ama 

0 oy
(369 puan) tarafından

Bn hommm BİTKİSEL in kullanıyorm %100 bitkisel her urunde onu kullanıyorum doğrusu 

(3,639 puan) tarafından

Hm fiyatı ne kadar acaba canım kaç ml

0 oy
(44 puan) tarafından

Kızım ilk doğduğunda yüzümü suyla yıkadığım zaman bile kendimi çok iyi hissederdim 😀😀bakıma yeni geçtim tekrar gebeyim 😀😀 nutricino yüz yıkama jeli kullanıyordum bi ara köpük olanından, peeling loreal Paris pembemsi bir rengi olanı, garnier maskeler, ama şimdi yeni çıkan tek marka ürünlerini kullanıyorum phlab ürünleri 

0 oy
(4,132 puan) tarafından

Procsin kullandım en son memnunum hatta dibi kaldı almam lazım 

(801 puan) tarafından

Procsinden toplu alışveriş yapmıştım 3 sene olucak her halde bi mavi olan idare eder diğerlerini beğenmedim kullanmaya kullanmaya bozulmuştur artık deyip attım gül suyu falan çok güzelde jelleri çok kurutmuyo mu

(4,132 puan) tarafından

Bana iyi geldi canım bende cilt bakım ürünlerimi eyenlip yada lyn skin care den alıyorum procsinde kampanya var diye aldım çok iyi makyaj çıkartıyor kurutmuyordu ama her cilt tipi ayrı tabiki 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 910 göst.
9 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 360 göst.
6 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 470 göst.
15 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sifanurr (273 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 828 göst.