Doktor yatış olmadan olmaz diyo durumuda ağir yatamıyo ağrıdan duramıyo yurüyemiyo esimin sağlık acağı yazmam demiş biz raporu nerden alabiliriz 2 hafta sıra anca gelir diyolar
Raporu baya sıktılar, iki hafta kadar rapor zor alırsınız. Mutlaka ilgili hekimin vermesi lazım, muayene eder en fazla 10 gün yazabilir. Sonra kontrole gidersiniz ve uzatabilir. Geçmiş olsun
Hic diğilse 15000 bin alam gerisini halederim bu aydan kalan para yi eklerim üstune az babamdan borc para isterim ama yeterki daha kotüye gitmiyem derdim o
NNe kadar süredir çalışıyor aynı iş yerinde
8 sene canim
Arası kötü değilse konuşsun patronlarıyla. Halini anlatsın, kıdem tazminatını rica etsin. Çalışamaz durumda olduğunu ve ailesinin zor durumda olduğunu anlatsın. Ameliyattan sonra geri döneceğini söylesin. Belki işe yarar.. Sınavın zormuş arkadaşım, Rabbim yardımcın olsun
İnternete sağlık nedeniyle fesih hakkı yaz, biraz oku biraz da bilene sor bir yolu da bu
Çok saçma bana sağlık ocağı yazmıştı 3 günlük rapor.
3 gün olmuyo iste yazdi sağlık ocağı ama ondan sonra bida gelmeyin demiş eşime doktora gitik 10 gün rapor lazım sıra geleseye kadar dedik yatış olmadan rapor yok dedi hayatımdan bezdim ya
Hmm anladım canım. Zor ya artık herşeye sıkı yönetim ilan ettiler sanki
Bazıları özelde Parayla rapor yazdırıyor
2 gun sonra gidip yazdircem canim özelden
Benim eşimin ayağında sorun oldu sağlık ocağı istediği kadar verdi...
Özelde parayla veriliyor
En fazla 10 gun alabilir 1 ay verende piskiatriste veriyor oda genelde dogum yapmis kadınlara veriyor
1,499,023 soru
24,485,539 cevap
357,301 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın