Hanımlar kızım 8 aylık bende 3 aylık hamileyim, rabbim öyle nasip etti başka da çocuk düşünmüyorum ama şuan çok zorlanıyorum bir aya memeden kesmem lazım ve kızım hiç ama hiç birşey yemiyor ne yapmam lazım lütfen fikir verin?
memeden kestiginde mama ile devam edeceksin zaten ek gida bir ay sonra yani 9 aylik vocuk komple ek gida ile zaten olmaz. corba morbalardan alistir muhallebi kivamli. onlari daha kolay kabul eder. vok pimpirikli degilsen eger eline elma ver havuc ver armut ver kemirsin salatalik ver . disi yoksada damakla eze eze yer. ekmek ver cibuk kraker ver . evet faydali bisey degil ama tutup cigneyip yutmayi kati gidayi ogrenir zaten cogunu tukurur yemez damagi sutten baska tatlara alissin yani
Kiz sen nediyorsun elma havuç armut bunları 1 yasinda bile yiyemiyorum boğazında kalir..
Çorbalar meyve pureleri ile alistircak en başta
yok kis yemicek zaten elina alip oyuncak yalayacagina onlari kemirecekmiiyir kiyir. blv yapan anneler direk 6 aylik 7 aylik cocugun eline tutusturuo bunlari. kiyir kiyir kemirio cicuk elinde disleriyle😂😂
Ya bırak valla oyle yaptırıyorlar gibi olsada birden ısırma kalır boğazında dişleri oluyor çünkü aasin vardi
1,501,752 soru
24,521,005 cevap
359,512 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın