0 oy
68 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

Hanımlar kızım 8 aylık bende 3 aylık hamileyim, rabbim öyle nasip etti başka da çocuk düşünmüyorum ama şuan çok zorlanıyorum bir aya memeden kesmem lazım ve kızım hiç ama hiç birşey yemiyor ne yapmam lazım lütfen fikir verin? 

1 cevap

+1 oy
(941 puan) tarafından

memeden kestiginde mama ile devam edeceksin zaten ek gida bir ay sonra yani 9 aylik vocuk komple ek gida ile zaten olmaz. corba morbalardan alistir muhallebi kivamli. onlari daha kolay kabul eder. vok pimpirikli degilsen eger eline elma ver havuc ver armut ver kemirsin salatalik ver . disi yoksada damakla eze eze yer. ekmek ver cibuk kraker ver . evet faydali bisey degil ama tutup cigneyip yutmayi kati gidayi ogrenir zaten cogunu tukurur yemez damagi sutten baska tatlara alissin yani

(7,035 puan) tarafından

Kiz sen nediyorsun elma havuç armut bunları 1 yasinda bile yiyemiyorum boğazında kalir..

Çorbalar meyve pureleri ile alistircak en başta 

(941 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

yok kis yemicek zaten elina alip oyuncak yalayacagina onlari kemirecekmiiyir kiyir. blv yapan anneler direk 6 aylik 7 aylik cocugun eline tutusturuo bunlari. kiyir kiyir kemirio cicuk elinde disleriyle😂😂

(7,035 puan) tarafından

Ya bırak valla oyle yaptırıyorlar gibi olsada birden ısırma kalır boğazında dişleri oluyor çünkü aasin vardi

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.
0 oy
6 cevap 682 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ade0 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 466 göst.

Kategoriler

1,501,752 soru

24,521,005 cevap