Mamamil mama kullanan var mı sma toplatıldı buna guvenemiyorum faydası var mı sizce hipp mi mamamil mi çözülemiyor falan demiş yorumlar da bazıları kilo aldırıyor mu
Evolvia tavsiye ederim ben de
Yurtdisinda hipp mamalarida toplatmaya basladilar, guvenip alamadım. Mamamil kullanıyorum, evrt iyi kariatirmak gerekiyor bazen kalinti oluyor biberonda ama sorun yasamadik
Yurt disinda da mı basladilar içeriği temiz ama mama markalarına çamur atmak için yapıyorlar insanlar bence gepsinde mi vir şey olur yılların mamaları içeriği de temiz yani
Hipp bilmem ama, Danone, nestle den gelen hicbirseye guvenmiyorum. Hepsi boykot. Camur atma durumu oldugunu sanmiyorum, kendileri aciklama yapip toplatiyorlar sonucta. Buyuk bir ihmal sonucu, piyasaya surulmeden gerekli kontrollerin yapilmasi gerekmiyor mu... bebek gidasi ustelik bu, ihmaller zinciri.
Yıllardır içerigi en temiz mama hıpp
Eğer maddi durumunuz uygunsa sadece ithal olan goldan goat öneririm
Kızım 6 aylıkken sevmedi onu
Evolvia denediniz mi
Yok o ne bilmiyorun yeni mi çıktı
Hipp kullandık biz bir süre çok sık acıktırıyordu. Kilo konusunda bir şey diyemeyeceğim bebeğimin reflüsü vardı az alıyordu yani. Çok sık acıktığı için değiştirdim yerli ve doktorumuz da içeriğini beğendiği için mamamil kullanıyoruz gayet iyi gaz,kabızlık,ishal herhangi bir şikayetimiz yok. Reflü de azaldı kiloyu da güzel aldı.
Yanlış anlaşılmaya müsait olmuş yorumum biraz tabi mama azaltmadı reflüyü. Zaten bu aylarda yavaş yavaş azalacağını dokyor söylemişti.
Mamamil icerigini beğendi mi ben güvenemiyorum begebdiyse bende kullanmak istedim ucuz olduğu için güvenemiyorum
Ben de öyle ucuz olduğu için bir sıkıntısı da vardır muhtemelen diye düşünmüştüm :) ama doktor bey yanımızda baktı içeriğine rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi
1,501,862 soru
24,522,802 cevap
359,587 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın