0 oy
323 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (455 puan) tarafından

Mamamil mama kullanan var mı sma toplatıldı buna guvenemiyorum faydası var mı sizce hipp mi mamamil mi çözülemiyor falan demiş yorumlar da bazıları kilo aldırıyor mu

5 Cevaplar

+1 oy
(6,476 puan) tarafından

Evolvia tavsiye ederim ben de

-Reklam-
+1 oy
(5,567 puan) tarafından

Yurtdisinda hipp mamalarida toplatmaya basladilar, guvenip alamadım. Mamamil kullanıyorum, evrt iyi kariatirmak gerekiyor bazen kalinti oluyor biberonda ama sorun yasamadik

(455 puan) tarafından

Yurt disinda da mı basladilar içeriği temiz ama mama markalarına çamur atmak için yapıyorlar insanlar bence gepsinde mi vir şey olur yılların mamaları içeriği de temiz yani 

(5,567 puan) tarafından

Hipp bilmem ama, Danone, nestle den gelen hicbirseye guvenmiyorum. Hepsi boykot. Camur atma durumu oldugunu sanmiyorum, kendileri aciklama yapip toplatiyorlar sonucta. Buyuk bir ihmal sonucu, piyasaya surulmeden gerekli kontrollerin yapilmasi gerekmiyor mu... bebek gidasi ustelik bu, ihmaller zinciri.

+1 oy
(740 puan) tarafından

Yıllardır içerigi en temiz mama hıpp

0 oy
(2,966 puan) tarafından

Eğer maddi durumunuz uygunsa sadece ithal olan goldan goat öneririm

(455 puan) tarafından

Kızım 6 aylıkken sevmedi onu

(2,966 puan) tarafından

Evolvia denediniz mi

(455 puan) tarafından

Yok o ne bilmiyorun yeni mi çıktı 

0 oy
(45 puan) tarafından

Hipp kullandık biz bir süre çok sık acıktırıyordu. Kilo konusunda bir şey diyemeyeceğim bebeğimin reflüsü vardı az alıyordu yani. Çok sık acıktığı için değiştirdim yerli ve doktorumuz da içeriğini beğendiği için mamamil kullanıyoruz gayet iyi gaz,kabızlık,ishal herhangi bir şikayetimiz yok. Reflü de azaldı kiloyu da güzel aldı. 

(45 puan) tarafından

Yanlış anlaşılmaya müsait olmuş yorumum biraz tabi mama azaltmadı reflüyü. Zaten bu aylarda yavaş yavaş azalacağını dokyor söylemişti.

(455 puan) tarafından

Mamamil icerigini beğendi mi ben güvenemiyorum begebdiyse bende kullanmak istedim ucuz olduğu için güvenemiyorum 

(45 puan) tarafından

Ben de öyle ucuz olduğu için bir sıkıntısı da vardır muhtemelen diye düşünmüştüm :) ama doktor bey yanımızda baktı içeriğine  rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
13 Şubat 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Miniminibirkusss (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
28 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Melek727272 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 479 göst.
25 Ocak 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 486 göst.
17 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Cerenerenn annesi (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,862 soru

24,522,802 cevap

359,587 kullanıcı

...