Buz lazerde 12 seans yaptırdım, gerçekten etkili mi?

0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (371 puan) tarafından

Komple vucut 12seans buz lazerden memnun olan varmı

5 Cevaplar

0 oy
(1,689 puan) tarafından

recep ivedike  bile 12 seans fazla gelir:) buz lazer fasa fizo ildugu icin  ise yaramaz . baslamadiysan oarani cope atma 8 seans aleksandirite lazere gt omur boyu kurtul

(5,908 puan) tarafından

Bu bahsettigin iğneli lazer mi 

(371 puan) tarafından

500kapora verdım her ay 800verıcem yarın başlayacaktım aklım kaldı işe yarıyormı acaba diye ℅ 85.90bitme garantılı dedi ama 

(371 puan) tarafından

Hayır normal buz lazer

(5,908 puan) tarafından

Ya ben iğneli lazerden çok memnun olanları duydum kesin çözüm gebelikte filan da asla çıkmıyoruz yaptıran var mı yakinlarda 

(1,689 puan) tarafından

igneli degil aleksandrite siguk hava uflemeli lazer ucu kalem gini olan. buz kuz lazerler direk kandirmaca  19 yildir hoc cikmiyor bende alex bitiriyor tuyleri birtek 19 yil once tum vucut lazerliyim hic cikmadi dogumlarda falan

-Reklam-
0 oy
(1,984 puan) tarafından

Sıfır ben hiç memnun kalmdim buz lazerden 

0 oy
(211 puan) tarafından

Diot başlıklı buz lazere gidiyorum ben çok memnunum 

0 oy
(19,560 puan) tarafından

Ben dıode lazer yaptırdım on yıl oldu sarışın olmama rağmen memnunum

0 oy
(289 puan) tarafından

Buz lazer kil kökünü uyutuyor yok etmiyor. Sarisinsaniz diot esmersen alexandrite yaptirmalisiniz.

(289 puan) tarafından

Ama alexandritw cok pahali gercekten. Taksit falan yapıyorlar ama kesin çözüm ben yaptirdjm yıllar oldu çıkmıyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Buz lazerde 12 seans sonunda tüyler tamamen biter mi?
Buz lazer uygulamasında 12 seans sonunda tüylerin genellikle yüzde 80 ile 90 oranında azaldığı gözlemlenmektedir. Ancak sonuçlar kişinin kıl yapısına, hormon seviyelerine ve uygulanan cihazın teknolojik özelliklerine göre değişiklik gösterebilir; tamamen bitiş yerine ince ve seyrek tüylenme durumu daha sık karşılaşılan bir sonuçtur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Komple vücut buz lazer kaç seansta etkili sonuç verir?
Komple vücut buz lazer uygulamalarında etkili sonuçlar genellikle 6 ile 8 seans arasında belirginleşmeye başlar. 12 seanslık bir süreç, özellikle dirençli bölgelerdeki tüylenmeyi kontrol altına almak ve uzun süreli pürüzsüzlük sağlamak adına oldukça yeterli bir periyottur.
Buz lazer seansları neden 12 seansa kadar uzayabilir?
Buz lazer seanslarının 12 seansa kadar uzamasının temel nedeni kıl köklerinin anajen yani büyüme evrelerindeki farklılıklardır. Hormonal faktörler, uygulama yapılan bölgenin kıl yoğunluğu ve cihazın atış gücü, hedeflenen kalıcı sonuca ulaşmak için gerekli seans sayısını doğrudan etkileyen unsurlardır.
12 seans buz lazer sonrası tüyler tekrar çıkar mı?
12 seans buz lazer uygulaması sonrası tüylerin büyük bir çoğunluğu kalıcı olarak yok olur ancak vücuttaki hormonal değişimlere bağlı olarak çok ince ayva tüylerinde çıkış görülebilir. Bu durum genellikle yılda bir kez yapılan hatırlatma (idame) seansları ile kolayca kontrol altında tutulabilir.
Buz lazer uygulaması sonrası pürüzsüzlük nasıl korunur?
Buz lazer sonrası pürüzsüzlüğü korumak için ilk olarak seans aksatmamaya ve uzman tavsiyesiyle belirlenen aralıklarla işleme gitmeye dikkat edilmelidir. Ayrıca güneşten korunmak ve uygulama öncesi veya sonrasında kıl köklerini besleyen yöntemlerden uzak durmak, elde edilen başarının kalıcılığını önemli ölçüde artırır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
+2 oy
3 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 1,197 göst.
0 oy
3 cevap 213 göst.
2 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sanzelize (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,668 soru

24,580,529 cevap

362,423 kullanıcı

...