Kızlar günaydın sizlerden bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ben 6 yıllık evliyim çocuğum yok bir düşük yaptım 2024 de bu ay rahim filmi çektirecem rahim filmi çektirip hamile kalan varmı anestezisiz çektirecem ben çok ağrılımı süreç nasıl ilerliyor aynı durumları yaşayan varsa yardımcı olur musunuz
Ablam çektirdiği ay hamile kaldı ama düşük yaptı rahminde perde varmis ondan oldu düşüğü mutlaka detaylı ultrason çektir bazen Ultrasonda çıkmayabilir ablamda 4 yıllık evli üç kez düşük yaoti doktor ultrasonda herşey iyi diyor ama hep dusuk oldu sonra detaylı ultrasonda sorunun ne olduğunu ortaya çıktı senin eşinde de sorun yoksa rahim filmi çektir belki tüplerin tikalidir
Benim yumurta rezervim sifirdin altindaydi tip Bebek tedavisi için istedi doktor rahim filmi çekildim doğal yolla 3 ay içinde kaldım elhamdülillah benimde 4 senedir olmamıştı çocuğum geç evlendim geç oldu ama oldu rabbim ol derse olur Allah kimsenin kucağını koynunu boş koymasın
Ben geçen ay çektirecektim gidemedim gitsem mi işe yarar mı bilemiyorum kararsızım
Geçen ay değilde ondan önceki ay çekilmiştim rahim filmi, çocuk olmuyordu, bir kerede aşılama olmuştum doktor değiştirdim oda Rahim Filmi çekilmeden bişey diyemem demişti neyse çekildim uyuttular ama bi 5dk lık bişey sonrasında uyandım şiddetli bir ağrı ile ağrı kesici içtim geçti sonrasında doktor ile görüştüm temiz çıktı hiç bir problem yoktu aşılama yapalım dedi yapıldı ama mağlesef hamilelik olmadı, bu ayda Ramazana giriyoruz diye ara verdim inşallah Ramazan bitiminde tüp bebek tedavisine başlicaz çünki hiçbir sorun yok ne eşimde nede bende ama olmuyor, rabbim hayırlısını nasip etsin ben hamile kalamadım ama inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder.
Mayıs ayında çektirdim eylül ayı ayında hamile kaldım
1,501,149 soru
24,512,927 cevap
359,010 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın