Arkadaşlar ben evliydim boşandim iki tane boşandiğim eşimden iki kızım var ama başka bir ilşkim var sevgilimle buluşmaya gitim adeteyken ilişkiye girdim sonra iki gün geçti sırtım çok ağrı oldu bu bir haftadır hala aynı ama 3 gündür sürekli idrara çıkıyorum bugünde kas ağrılarılarim var sizce hamile olma ihtimalim varmı lütfen yardımcı olun çok zor bir dünemdeyim
ooo linç ve günah postu hayırlı olsun😂 😂
Tşk ederim haklısın ama çocuklarım yanımda diyil eşimin yanında
çocuklarım yanında değil ama sen her zaman annesin.
Haklısın yanlış yaptım 😔
ben yargılamam, karışmam beni ilgilendirmez. ama ucuz kadın olma diye uyarımı yapar çekilirim. çünkü erkekler ucuz gördüklerine böyle davranır. değerini kendin belirle
Doğru tşk ederim her şey için
Anam bugün hızınızı alamadınız he🤗
10 dk önce açılan hesap ve ilk soru 🤣
Bugün burdan değişik post açılıyor, hamile değilsin ama adetliyken ilişkiye girilmez, rabbimin yasakladıgı herşeyde sağlık var, rahim kendini temizleyip başka bir döngüye hazırlıyor, ilişkiye girmek rahmi yorar yaşadıkların çok normal, bir daha umarım adetliyken beraber olmasınız, ayrıca iki kızınız var lütfen bir abla olarak sözlerimi dikkate al. Zevk için hayatına hiç bir erkeği alma boşanmışsın seni zevk kapısı olarak göremeyecek birini al hayatına, yıllarca konuşsan böyle bir talebi olmayacak biriyle ol, istese bile evlenmeden kimsenin bedenimi kullanmasına izin vermem çok istiyorsan gel evlenelim de, hem karşındaki daha çok doğru ilişki ister hem sen bedenini kullanmamış olursun
Haklısın vallah çok yanlış yaptim kendimi kili.hisediyorum 😔😔emin olki ne aylemden yana.nede eski eşinden yana hayır gürmedim ilk kes biri beni seviyor diye canımı feda etim sonu ne olcak bilmiyorum 🥺🥺🥺
Hiç öyle yapma, bütün erkekler güçlü ve ne istediklerini bilen gizli kadınları seviyorlar içten içe hayran olup bağlanıyorlar, sen ipini bırakmışsan o istediği yere sürükler, iki kızını düşün anneysen hata yapma lüksü yok, seni seviyor ve dayanmıyorsa basın nikahı, ama bedenini istemesinden önce 2 kızın var ben kızlarımı bırakmam eğer beni iki kızımla kabul edersen gelip evlenirsin başka türlü ne bana yaz nede bedenimi iste de, ne istiyorsun onu bir oturup düşün, bu adam istediğimi alıyorum bana bedenini kullandıran bir kadın başkasınada kullandırır diye düşünür, önce kızların sonra kendin sonrası sonra
İki kızım yanımda diyil ben evliydim boşandim o bekar aylesini karşısına aldı benim için aylesi istmedi ama hala bizim için çabaliyor diyor olmsa gelip seni kaçrcan aylem istesede istmesede benim namusum oldun bende ona inanıyorum ne yapcami ne dicemi bilmiyorum 2 yıldır sevgiliyiz bir hafta var beni gurmeye geldi
Hakkında hayırlısı inşallah bir daha üzülmesin
Amin inşallah Allah razı olsun tşk ederim her şey için
1,501,228 soru
24,513,872 cevap
359,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın