Türk Telekom'dan Ramazan'a özel ücretsiz 20 GB nasıl alırım?

0 oy
794 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (1,854 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Hayırlı geceler hayırlı sahurlar dilerim bacilarim ♥️

Türk Telekomdan ücretsiz 20 GB almak isteyen varsa kendi uygulamasina girip bana Özel bölümden ücretsiz alabilir Ramazan boyunca kullanabilir bilginiz olsun 

Alanlar güle güle kullanın 

8 Cevaplar

0 oy
(203 puan) tarafından

Göremedim ben. Sil süpür diyorsan da o cuma günü olacak

(1,854 puan) tarafından

Msjda gelmesi gerekirdi uygulamadan bakım belki otomatik yüklenmiştir 

(1,854 puan) tarafından

Olmazsa şöyle yap canım uygulamasına gir aşağı gel sana özel fırsatlar yazıyor tümünü gör diyor ona bas açılan sayfada görünecek ücretsiz sahur kampanyası 

(998 puan) tarafından

Yok bacım vallaha gözükmüyor ihtiyacim da vardı aslında 🥴

(1,854 puan) tarafından

Kampanya mi bitti acaba 

(1,854 puan) tarafından

Yada uygulama güncelleme isytirsa bı guncelle 

-Reklam-
0 oy
(2,757 puan) tarafından

Bana da mesaj geliyor 250 tl üzeri yükleme de 00.00 06.00 arası diye o mu acaba 

(1,854 puan) tarafından

Yok ücretsiz bende az önce aldım hatta sahur yazıp 555ğ de gönderilebilir 

0 oy
(38,026 puan) tarafından

O saatte insanlar uyuyor kim ne yapsın o saatte interneti. Sıkıyorsa gündüz versinler bakim 😁

(1,854 puan) tarafından

Bazıları sahura kadar yatmıyor ya onların işini görür canım 

0 oy
(203 puan) tarafından

Şimdi aldım bende SAHUR2026 yazıp 5555 gönderin. 

(1,854 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım güle güle kullan 

(595 puan) tarafından

Ewt bende denedm bı turlu olmadı senin yazdığın msji gördüm yazdm bana da geldi 

Çok sağol canım 

(2,000 puan) tarafından

Hatalı kod diyo banada 

0 oy
(595 puan) tarafından

Çok sağol canm yaptm

(1,854 puan) tarafından

Güle güle kullan 😊

0 oy
(1,988 puan) tarafından

Hayali gönderim dedi bana da olmadi

(1,854 puan) tarafından

Büyük harflerle msji yazın foto koymuşum adımları takip edip yapın belki olur 

0 oy
(3,141 puan) tarafından

Bende yaptım bir mesaj geldi hediye diye ardından bir mesaj daha düştü paket satışı işlemine ilişkin belgeler diye link var ücretli mi ?

(998 puan) tarafından

Abla bazılarına ücretli oluyor yani Türk Telekom uygulamasına giriyorsun hikaye kısmında şey var ramzana özel 20gb basinca eğer senden 250 karşılığında diyrsa basma çünkü nedendir bilmiyorum ama bazılarına ücretli bazılarına ücretsiz veriyor bana da ücretsiz verdi 

(1,854 puan) tarafından

Data tarifesi ise olmaz ücretli olur paylaştığım fotoya bakarsan orda yazıyor data tarifeleri hariç diye 

(3,141 puan) tarafından

Anam ben bilmiyordum yaa kullanmasam iptal olmaz mi bu ben prime üyesiyim faturalı canim 

Bana gelen mesajlar da bunLar 

image

image

(1,854 puan) tarafından

Ücretsiz yüklenmiş eşim de prime üyesi ona da ücretsiz yüklendi uygulamadan kontrol edebilirsin 

(1,854 puan) tarafından

Ayrıca bende eşimde faturalıyiz ikimize de ücretsiz oldu 

0 oy
(249 puan) tarafından

Öyle birşey yok 250 TL yukledikten sonra geliyo hediye 

(998 puan) tarafından

Banada verdi bazılarına 250 istiyor bazılarına ücretsiz bilmiyorum faturaliyim belki ondan verdi ama aldım ücretsiz 

(1,854 puan) tarafından

Data tarifesi ise olmaz ücretli olur paylaştığım fotoya bakarsan orda yazıyor data tarifeleri hariç diye 

(249 puan) tarafından

Faturalı olmayız demi bu mesaji atıp yani yanlis birşey olmasın 

(1,854 puan) tarafından

Yok canım Türk Telekomun kendi kapmanyasi her sene tüm hatlar yapıyor bunu 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Türk Telekom Ramazan 20 GB hediyesi nasıl alınır?
Türk Telekom'un Ramazan ayına özel sunduğu 20 GB internet paketini almak için öncelikle telefonunuza Türk Telekom uygulamasını indirmeniz gerekir. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan 'Bana Özel' menüsüne tıklayarak ilgili kampanya görselini bulabilir ve 'Hemen Al' butonuna basarak ücretsiz tanımlama işlemini tamamlayabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Türk Telekom'dan ücretsiz internet paketi tanımlanıp tanımlanmadığı nasıl anlaşılır?
Hediye paketinizin hattınıza tanımlanıp tanımlanmadığını öğrenmek için Türk Telekom uygulamasının ana ekranındaki 'Kalan Kullanımlarım' sekmesine bakabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun mesajlar bölümüne 'KALAN' yazıp 5555'e kısa mesaj göndererek güncel internet bakiyenizi ve hediye paketinizi sorgulayabilirsiniz.
Türk Telekom Ramazan hediyesi 20 GB ne zamana kadar kullanılabilir?
Türk Telekom tarafından Ramazan ayına özel olarak sunulan 20 GB hediye internet paketi, genellikle kampanya kapsamında belirlenen Ramazan dönemi boyunca geçerlidir. Kullanım süresi ve paketin tam bitiş tarihi, kampanyayı aktif ettiğinizde size gelen bilgilendirme SMS'inde açıkça belirtilmektedir.
Bana Özel menüsünde hediye 20 GB internet görünmüyorsa ne yapmalıyım?
Eğer Türk Telekom uygulamasındaki 'Bana Özel' bölümünde 20 GB hediye görünmüyorsa, uygulama sürümünüz güncel olmayabilir. Öncelikle uygulama mağazasından uygulamanın en son sürümünü yükleyin. Eğer hala görünmüyorsa kampanya şartlarını veya hattınızın bu özel tanımlamaya uygunluğunu kontrol etmek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.
Türk Telekom'dan alınan ücretsiz 20 GB internet başka hatlara aktarılabilir mi?
Hayır, Türk Telekom'un uygulaması üzerinden 'Bana Özel' bölümünden tanımlanan ücretsiz 20 GB internet paketi kişiye özeldir ve başka hatlara devredilemez. Sadece paketi tanımladığınız kendi mobil hattınız üzerinden internete erişim sağlayarak bu hediyeyi kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 679 göst.
+4 oy
13 cevap 1,542 göst.
+3 oy
8 cevap 472 göst.
+2 oy
8 cevap 872 göst.

Kategoriler

1,505,922 soru

24,584,090 cevap