Selamlar,
Hoş bir pazar gününden selamlar😌 Yemeğe misafirliğe gittik diye günüm bayağı rahat geçti.
Eşimin ailesi doğma büyüme buralı(Fransa). Yemek sonrası çay/kahve tabiki içiyorlar ama bizdeki gibi demlik demleyip yaz/kış/kavurucu sıcaklar demeden "harareti alır yauww" demezlerdi 😅
Benim en Türk özelliğim yemek sonrası çay olabilir. Ve bunu eşimin ailesine de alıştırdım 🤗
Sizin en Türk özelliğiniz nedir acep🤔😇
Kahvaltı ve çay sevmek olabilir. Genelde Türklerde oluyor böyle kahvaltıya özen göstermek ve çaysız kahvaltıya oturmayız
Çay hepimizin ortak çizgisi diyebiliriz 😌 Kahvaltı konusunda da haklısın biliyor musun. Mesela eltilerim sürekli soruyorlar, kahvaltıda ne hazırlıyorsun, neler yiyorsunuz, bana da söyle, ben de öyle yapayım vs diye😇 ne onlarda, ne fransızlarda kahvaltı kültürü bizim gibi yok.
Yabancı program çok izlerim TLC yada nat geo wıld gibi bakarım sabah kalkarlar herkes kendine bi tabak alıyor yumurtayı çırpıp omlet yapıyor üzerine birşeyler dolduruyor onu yiyorlar 😅 hiç bizlik değil ya günlük kahvaltı bile çeşitli olur
Buradakiler de ekmeğe yağ, reçel ya da bal sürüp, kahveyle içiyorlar 😇
Gelen misafire mutlaka yemek pişirmek etli tavuklu ve olmazsa olmazı pilav 😂 sonrası çay tabi ki
Annem hep şunu derdi bize, "aç mısın" diye sorulmaz, sen yemeği getir, ister yesin, ister yemesin 😌.
Aynen öyle 😊
En Türk özelliği olmayabilir ama simit ayran yada gazoz yemek😊
Bence simit ayran tam bir Türk özelliği🤗
Ben çayın içine az bi miktar süt katar öyle içerim
Ve kupa bardak olacak kesinlikle küçük bardakta çay içemiyorum.
Sizde ingilizlik olabilir 😀
Aynı şeyi düşündüm yaa😅
nogay Türkleri çaya süt katar. süt, tuz, karabiber, tereyağ konup içine ekmek koyup yerler
Hiç şaşmaz kırıntı döküldüğü an basma elleme diye bağırıp el süpürgesi ile heryeri herkesin üstünü süpürmem😂😂😂😂 rahmetli kayınpederimin üstünü süpürürken süpürge fermuarına takılmıştı kayınvalimin göğsünü süpürürken kıyafeti makine yuttu iç çamaşırı ile kaldı 😂😂😂😂
Çekim gücü güçlü bir makine desene 😅
Dyson 😂😂😂😂
Camı silip ayna gibi oldu diyip, aynayı silip cam gibi oldu demek bence 😂🤭
Ahaha ay evet hepimizde vardır bu 😅
Bulaşık deterjanı bidonuna su katıp çalkaladım az önce dibinde kalmıştı 3 4 gün daha kullanılır
😁 Bunu geçen şampuan şişesine uyguladım.
Psikolojikmen tamamlanmis hissetmem icin cayim hep ocakta olmali bi de evde ekmek hep olmali sanki cok faydali ikisi de :) ama bunlar aliskanlik aslinda en Türk özelliğim bir kadin olarak mücadeleyi son ana kadar bırakmamak asla kimseye boyun egmemek savaşçı,özgürlüğüne düşkün ve yerine göre sert bir yapıda olmak. ♥️
💪🌸 Her kadında olması gereken özellikler
Çay hararati zaten almaz ki yazın çay içilmez sıcak havada soğuk içecekler içiyoruz kahvaltı da meyvesuyu çayı kışın içilir
😊😇 Açıklamayaydın iyiydi. Zaten ironi amaçlıydı.
🤣😂😂
1,510,878 soru
24,648,906 cevap
366,200 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın