Evde bulduğum yabancı cisim yüzünden eşimle tartıştık

0 oy
357 göst.
önce Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Arkadaşlar dün görsel atmıştım prezervatif mi diye.. Çoğunuz değil demistiniz ama yinede eşime gösterdim. Yeminler etti. Baya bi sıkıntı oldu ona kalktı gitti aldı geldi dokununca zaten aradaki fark belli oluyodu..  Ama görsel olarak çok benzediği için onada sıkıntı oldu, kalmışta kurumuş gibi dedi. çünkü düşünüp durduk ne olabilir diye bulamadık. En son o koltukların arkasını çekmiş süpürüp silmişti, bu ne nerden geldi diye bütün gece uyumadı nerdeyse. 

Evime gelen tek bi komşum var, sık sık gelir. Tutturdu ya aramızı bozmak için o koyduysa falan.. Ne alaka diyorum, hayatta herşey olur diyo

Anlayacağınız başıma iç açtım durup dururken.. 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (9,022 puan) tarafından

Niye bukadar takıldın ki canım. Ben olsam incelemem bile direk atarım. Zaten prezervatif olmadığını çoğu kişi söyledi burda. 

önce (14,196 puan) tarafından

boşa dert ettin, kıvrılma yeri dışında prezervatifle alakası yoktu. o şekilde kıvrılmış da bir sürü şey var, eldiven dahil. buluttan nem kapıp başını ağrıtıyorsunuz gerek yok. 

biri de yeni alınan cüzdanları içine konulan boş kartonları otel kartı sanıp ortalığı ayağa kaldırmıştı o geldi aklıma😂😂 

önce (9,022 puan) tarafından

Hadi ya o postu görmedim 😅 kocaların aklınada karpuz kabuğu sokuyorsunuz valla hiç yokken başına dert aldın erkekler senin gibi üstünüde kapatmaZ

belki 1 sene olmuştur o post, üstelik bir tane kadın inatla otel kartı diyordu, hayatında hiç otele gitmemil olduğu ortaya çıkmıştı😂 kadını durduk yere gaza getiriyordu. burası da acayip tehlikeli o yüzden 😅 

önce (78 puan) tarafından

Valla kapatmıyo adam yaa, hayır başka bişeydir diyorum madem öyle düşünüyodun neden bana sorma gereğinde bulundun diyo.

Almış parçaları karşılaştırıyo, yok köşede bırakalım  eskisinden ne olduğu anlaşılır falan diyo. İçine dert oldu ne yemek yedi ne uyudu

haklı adam ama ister istemez suçladın o da kendini ispatlama çabasına girdi

-Reklam-
0 oy
önce (1,362 puan) tarafından

Olay ne giremiyorum pek 

Koltuğun arkasında bişey bulmuştum prezervatife benzettim eşime sordum, sonuç bu 

0 oy
önce (3,232 puan) tarafından

Eşine inandıysan çokta kurcalama derim 

Yok ben inandım inanmasınada eşim konuyu kapatmıyo

0 oy
önce (3,220 puan) tarafından

Sıkıntı şurada neye benzedigini anlamadigin için eşine kuşku duydun eğer o değilse hakkına görmek olur bence uzatma eğer eminsen eşinden unut gitsin

Ben kapatalım konuyu diyorum zaten ama eşim bu hafife alınacak bişey degil diyip konuyu uzatıyo, belkide ben senden şüphe edeyim diye biri koydu falan diyo çok sıkıntı oldu ona bütün gece uyumadı 

önce (3,220 puan) tarafından

Onun yerine kendini koy sende uyumazdin inş sakince kapanır konu 

0 oy
önce (1,805 puan) tarafından

Benim başıma geleni anlatayım 😀 şimdi eşimle oturuyoruz Ben de kızımın çantasını döktüm koltuğa temizliyorum çantasını düzenliyorum Kızım 2 yaşında bebek Neyse o zaman bir buçuk yaşındayız tabii Ben topladım oraya da bir şey düşmüş düğümlü halde eşim getirdi yanıma açtı bu ne dedi dedim bilmem ne o Ondan sonra prezervatif bu dedi Bir de benim çantamdan çıktı atıyorum Acaba bir kim koydu Ne oldu eşim bayağı şüphelendi bende dedim Sen de şüpheleniyorsun benden falan dedim Dedi Benim cebimde çıksaydı sen şüphelenmez miydin dedi ki haklıydı neyse kahvaltı hazırlıyordum zaten kahvaltıya oturduk düşündün mü dedi Dedim bir şey gelmiyor aklıma ben yapmadım Yani öyle bir şey niye yapayım dedim ben ondan sonra yemek yiyemedim Tabii iştah kaçtı düşünüyorum Sonra 6-7 ay önceden parkta bu sıkılan stres topları var ya ondan almıştık patladı arkadaşlarla muhabbet ediyoruz çöpe kalkmadım kızım da küçük olduğu için ağzına atmasın diye ben çantaya sıkıştırmıştım onu düğüm yapıp o aklıma geldi sonra Neyse hazırlandım onun aynısını alacağım ya Şimdi sen otur ben gidip alacağım uzaktı biraz zaten aldığım yer O değildir zaten dedi prezervatif bu dedi Neyse gitti aldı geldi patlattık gerçekten de aynı prezervatiften yapmışlar onu Sonra Ben Trip On😀

0 oy
önce (10,478 puan) tarafından

Şöyle yap bir prezervatifi aynen o şekilde koy bir yere bir kaç gün bekle bakalım kuruyacak mı 

0 oy
önce (7,675 puan) tarafından

Çocuğun yok mu, patlamış balon paröasına da benziyor.  Oynamıştır patlamıştır bir parçası orada kalmıştır.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evde yabancı bir cisim bulduğumda nasıl hareket etmeliyim?
Evde kaynağını bilmediğiniz yabancı bir cisim bulduğunuzda, öncelikle cismin yapısını ve dokusunu inceleyerek neye benzediğini anlamaya çalışın. Eğer cisim endişe verici bir materyal içeriyorsa, eldiven kullanarak muhafaza edin ve ev içerisinde son dönemde yapılan temizlik faaliyetlerini gözden geçirerek cismin nereden gelebileceğini mantıklı bir çerçevede değerlendirin. Gereksiz şüphelerden kaçınmak için cismin konumunu ve çevresini detaylıca kontrol etmek en sağlıklı yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evde bulunan cisimler aile içi huzursuzluğa neden olduğunda ne yapılmalı?
Evde bulunan ve ne olduğu anlaşılamayan cisimler aile içinde iletişim sorunlarına ve güven problemlerine yol açabiliyorsa, en etkili yöntem şeffaf bir iletişim kurmaktır. Eşinizle birlikte cismi inceleyerek somut kanıtlara ulaşmak, yanlış anlaşılmaları ortadan kaldıracaktır. Gereksiz kuruntulardan kaçınmak için birbirinize duyduğunuz güveni ön planda tutmalı ve üçüncü kişilerin ev düzeni üzerindeki etkilerini mantık süzgecinden geçirerek değerlendirmelisiniz.
Evin içinde ne olduğu belli olmayan maddeler neden olur?
Evin içerisinde aniden ortaya çıkan ve ne olduğu anlaşılamayan maddeler, genellikle temizlik sonrası yer değiştiren eşyalar, evcil hayvanların taşıdığı nesneler veya dışarıdan gelen toz ve kalıntılar nedeniyle oluşur. Özellikle koltuk arkası veya ulaşılması zor bölgelerde biriken tozlar zamanla sertleşerek veya form değiştirerek yanıltıcı görünümler sergileyebilir. Düzenli derin temizlik yapmak ve evdeki eşyaların yerleşimini kontrol etmek bu tür karmaşaların önüne geçmek için oldukça önemlidir.
Eşimle evde bulduğum şüpheli bir cisim yüzünden tartışıyoruz, nasıl çözebilirim?
Eşinizle aranızda yaşanan güven sorununu aşmak için, bulduğunuz cismin fiziksel özelliklerini objektif bir şekilde birlikte test etmelisiniz. Dokusu, kokusu ve görsel benzerliklerini karşılaştırarak ortak bir sonuca varmak, spekülasyonların önüne geçecektir. Birbirinizin duygularını dinleyerek, evdeki huzuru bozabilecek dış etkenleri mantıklı bir şekilde analiz etmek ve konuyu gereksiz yere büyütmeden gerçekleri kabullenmek tartışmaların sonlanmasını sağlar.
Komşumun evime koymuş olabileceği cisimler hakkında ne düşünmeliyim?
Komşularınızın ev içi huzurunuzu bozmak amacıyla hareket ettiğini düşünmek, genellikle temelsiz bir kaygıdır ve bu durum psikolojik olarak sizi yıpratabilir. Eğer kanıtınız yoksa, bu tür düşüncelere kapılmak yerine evinizin güvenliğine ve aile içi iletişiminize odaklanmanız daha doğrudur. Şüphe duyduğunuz durumları somut verilerle desteklemeden çevrenizle paylaşmamak veya eşinizle aranızdaki güven bağını zayıflatmamak, ev huzurunuzun korunması açısından en önemli adımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 609 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 1,712 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bal oglum (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 640 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selda41 (445 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 1,743 göst.