0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (2,423 puan) tarafından
Dini siyasî  müstehcen içerikli post olmadığı  sürece kimsenin paylaştı gi kimseyi ilgilendirmez.  Korrku paylaşıldı yok korktuk  sevinç paylaşır  nispet mi yapıyonuz denir.  Depremi duymuşlar  korkmuşlar  bizde yaşadık paylaşıyoruz napalim. Herkes  beğendiği  postlara yorum yapsın  madem. Elinizin altında  internet var  tv var  radyo var  face var insta var sanki bi tek burdan duyabilcek  gibi tavır yapılıyo  yapmayın  artık herkes istediğini paylaşmakta özgür. 

19 Cevaplar

+4 oy
(3,123 puan) tarafından

Aynen öyle, her şeye karışıyorlar sanki diğer yerlerde karşılarına çıkmıyor. 

(2,423 puan) tarafından
He ya  sorma  sanki tek hayat burası. Yok istabulda lar mis  ya burda da  olursaymış  bencilliğe  bakar. Misin  korkanları  teselli  edecekleri  yerde.....
(3,123 puan) tarafından
Geçmiş olsun yazmak bu kadar zor olmamalı, hemen bir karşı atağa geçtiler "bilmem ne postu açmayın" bla bla insanlar istediklerini paylaşmakta özgür demekten sıkıldım artık. Burası özgür bir platform, karışmasınlar artık insanların paylaşımlarına yahu
-Reklam-
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Keşke anlayabilseler canim
(2,423 puan) tarafından
Yok kız herşeye  bi karışma modunda lar
(2,484 puan) tarafından
O kucuk pis burunlarini sokmasalar olmaz bacim
(2,423 puan) tarafından
Gerçek ten  ya. Bizde geçen istanbulda olduğunda oturtup  dua ettim üzüldüm korkuyom yazmayın  diye bencillik  etmedim sanki tvde görmüyolar
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Ne güzel postlar okuyorum bu akşamki 2. Mantıklı post.. 

Evet işte bu. 

İstemeyen yaz maaaaaz

İstemeyen o ku maaaaaz

Güzel post. 
(2,423 puan) tarafından
Sağol  kuzum.  Üzüldüm yani bencillik  resmen  yaşamış korkmuş  insanları  teselli  etmek  yerine  yok bizde olursa  diye  korkarız  napalim  yani Bn hala habire  tavana  bakıyorum  paylaşama bu z miyim
0 oy
(10,046 puan) tarafından
Valla ya bir de bu psikoloji ile kalp kirdiriyorlar illa bi salin abi bizi 
(2,423 puan) tarafından
Hiç sorma yaa...
0 oy
tarafından
Evet yaa bune saçmalık arkadaş alla allaaaa insanı çileden zorla çıkartıyorlar 
(2,423 puan) tarafından
Valla  ya bunların  evinde tv falan yok  bence herşeyi burdan duyuyolarr
0 oy
(35 puan) tarafından

katılıyorum ;)

(2,423 puan) tarafından
Sagil kuzum
0 oy
(122,536 puan) tarafından
Yorumlari okuycam 
(2,423 puan) tarafından
Oku kız;Ddd
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Aynen oyle heryerde deprem haberi var rahatsz oluolarsa biraksinlar ellerinden telefonu televizyonuda kapatsinlar uyusunlar Rabbim beterinden korusun ne diyelim
(2,423 puan) tarafından
Aynen öyle  Bn yazmadım depren8 ama izmirden  yazanlar  olmuş  i korkunun  üstüne  bide moral  bozmuşlar  üzüntülerimiz ide paylaşımı caksak yani...
(5,914 puan) tarafından
Amannnnn kim ne isterse paylasir herkes ozgur kndilerince duyarli davranmaya calisiolar
0 oy
tarafından
Zaten başlıktan konu anlaşılıyor ...rahatsız olacağın etkileneceğin konulara girmezsin olur biter.katiliyorum sana bu konuda 
(2,423 puan) tarafından
Yanı mesela bazen korkan  girmesin diyo  ya rüya  falan  anlatırlar  bnm en  zayıf  nokta m asla  girmem  zaten  belirtmiş  yani   . Insanlar  korkmuş  bide moral bozuyolar
0 oy
tarafından
Aynen oyle canim ++++++
(2,423 puan) tarafından
Sagil kuzumm..
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Herşeye kısıtlama var admin Bi el atsa bari ne paylaşılır ne paylaşılmıucağını tekrar Bi hatrlatsa
(2,423 puan) tarafından
Admin kurak dışı  şeyleri  soyluyo  kuzum  zaten  editörler  de gerekeni  yapiyo
tarafından
Öylede baksana o İstanbul deprem de herkez yazdı kmse bişi demedi şimdi 2. 3 kişi yazdk Bi sürü laf
0 oy
tarafından
duyar kasiyorlar iste...
(2,423 puan) tarafından
Aynen öyle  tv de int te haber yok  sankim
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Cok cok cok hak veriyorum canım bende bazen bisey sormak yada paylasmak istiyorum sonra vazgeciyorum tepkilerden dolayı
(2,423 puan) tarafından
Valla herkes özgür .   Herşeye  bisi diyolar bide uyarı  vermişler
0 oy
tarafından
Yeni geldim 2 gündür yoktum. Anladım ama olayı. 

Haklısın net olarak semoş... 
(2,423 puan) tarafından
Sağol  kuzum uyuyamiyom  uyursam  da çocuğa biai olursa  diye:( insanlar bencillik yapıyolar bizi de korkutmayın diye sanki tv lerde yok
tarafından
Oyy Rabbime emanet olun inşaallah sizde, herkeste canım benimmm..
Anne olmak kalbiniin dışarı atması demek zaten korkulup, endişelenilmez mi. Ama Rabbim büyük kendini sıkma sakın, yüreğini ferah tutmaya çalış inşaallah olmaz tekrarı.
Oyy dizilerde romantiklik gırla oturur izlerler burda çık çık çık,
TV'lerde yemekler boy boy burda çık çık çık,
Dizilerde melodram kan ağlar onlar ağlar ama burda çık çık çık...
O yüzünden   emmaaaaannnn herkes önüne baksın. Hakaret, müstecen olmadığı sürece! Free people :)
(2,423 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum ne güzel yazmışsın
Anzer balı nasıl oldu :)))) iyiki de döndün alıştım sana gözlerim her zman uzun naif mantıklı  ve yapıcı  yorumlarını  ariyo  
Senin yazdığı okurken insan  rahatlı yo sanki senin  anaç tantuni naif ligini  yazıdan bile  çok  nett hissediyorum  ❤
tarafından
Yaaa canını sevdiğim ne kadar güzel bi yorum cevabı bu ekran fotosu olarak alıp ekrana asılmalık, çoook teşekkür ederim. Kalbin güzel olduğundan e birazda seviyorsan demek ki öyle geliyorumdur sana sema'mmm❤️❤️
Hamdolsun teyzesi hastalıklardan biraz bir miktar uzaklaşabildik haftalar sonra.. Rabbim herkese şifa versin minnaklarımıza bir tık fazla inşaallah :)  ama şuan başında oturdum ya meme ya sallama modundayım on dakikada bir gaz sancısından dolayı :/ bitiyordu bu illet. Önümüzdeki ay sonu araştırmaya götüreceğim bakalım inşaallah bir çare buluruz şu durumlarına çocuğumun deli gibi uykusu var gözünü açamıyor ama kıvıranmaktanda uyuyamıyor
Şaşıp şaşırıyoruz gece boyu ikimizde. Ayy çenem düştü farkettim :D özlediysem demek ki, sohbetini :) ❤️
Siz nasılsınız? Nisa gülüm ne durumlarda ❤️ teyzesi o bal yanaklarından koskocaman öpüyor..
(2,423 puan) tarafından
Yerim ben onu allah peygamber efendimizin  yüzü suyu hurmetine ona şifa versin ağrısını sancısını dindirsin ve tüm  bebeklerin❤ nisa iyi sayılır   teyzesi pişik oldu sadece ama baya yani oturmuyo  bile ağlıyo kiyamam yarın randevu aldım giturcem nasipse inşallah  bi hal çaresi bulunur. Onu da 9 da uyuttum akşam  habire uyandı uyuttum  uyandı uyuttum  au i senin durum da :D tam daldi  depremde kucağımda piş pişliuo dum tabi panikten kalkıp döndüm durdum odada eşime diyorum  ki nisanın  bezini  al gidelim sanki bir bez var ise yarayan:D  çocuk ta uyandı tabi uykusu kaçtı hala uyutmaya çalışıyorum :D rabbim beterinden korusun  inşallah...
Benimde çenem düştü  yaaa :D seni görünce  genelde kimseye uzun yazmam yorum yapmaya bile  üşeniyorum bazen amaaan diyom :D bende anzer balımı  öpüyorum  cokkk cokkk
0 oy
(5,331 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok hak veriyorum sana. Herkeste o hava var yok şu postu paylaşma yok bunu yapma. Okuma kardeşim bu kadar basit...
(2,423 puan) tarafından
Aynen öyle sanko burası hayattaki  tek yer
(5,331 puan) tarafından
Aynen canım.
0 oy
tarafından
Haklısınn canımm işime gelene yazıyorum işime gelmeyene yazmıyorum  kimseyide yargilmiorm yani
(2,423 puan) tarafından
Aynen öyle  beğendiğime  yazmıyorum  korkanlar  girmesin diyenlere  asla girmiyorum  o yönden zayıfı etkilenirim mesela hiç girmiyorum
tarafından
Öyle olması gerk zaten boşa tepki veriyorlar
0 oy
(12,279 puan) tarafından

Semos  yazdığım her şeye katılıyorum  eşim evde yoksa direk dalardım  tartışma  çıkartırdım  iyice coştu  burası :angry:

(2,423 puan) tarafından
Evet  ya ben evde uyuyamiyom uyarımda çocuğa bisi olur  diye gözüm tavanda  ama paylaşınca bencillik  yapıyolar  sanki başka yerden duyamazlar
0 oy
(14,319 puan) tarafından
Aşırı derecede haklısın 
(2,423 puan) tarafından
Sağol  canım  ...

İlgili bir soru bulunamadı

404,332 soru

12,112,862 cevap

36,448 kullanıcı

...