0 oy
1,003 göst.
Diğer kategorisinde (3,136 puan) tarafından

Bu postu açmak bana da nasip oldu sonunda :)

Biraz zor oldu ama sonunda doğurabildim. Bir gece boyunca evde sancımı çektim sonra hastaneye gittik. Gece 12 de yatışım yapıldı bir buçuk cm açılmayla. 9 buçuğa kadar bekledik iki defa suni sancı verdiler sadece yarım cm açılmam oldu. Baktık olmuyor doktor sezeryana döndü. Artık haftamda geçmişti 42 ye yol alıyorduk. O kadar sancıyı boş yere çektim. Hem normal doğum sancısını hem de sezeryanı yaşadım. Ama bebeğim doğduğu gibi getirip gösterdiler kokusunu içime çektim o kadar güzel bi şeydi ki tarifi yok. Tabi kızım çok acıkmıştı galiba yüzümü emdi :) 

Ama doğduğu andan itibaren sürekli ağladı hiç susmadı zor emzirdim. Sonradan yoğun bakıma aldılar kakasını biraz yutmuş ve solunum da sıkıntı yaşanmış diye iki gün kalacakmış. Inşallah daha fazla sürmeden kızıma kavuşurum. 

Dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun. 

Ve diğer postumda yapılan yorumların çoğuna dönemedim kusura bakmayın yeni yeni toparlanıyorum  bende. 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözünaydın..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ben de 42. Haftayı bulmuştum hiçbir belirti yoktu kendim gittim günüm geçti doğuma alın diye..çok şükür bir sıkıntı çıkmadan 2 günde suni sancıyla doğum yaptım
(3,136 puan) tarafından
Teşekkür ederim tatlım. Bende de hiç belirti yoktu bir anda bir gece sancılarım başladı. Ama olmadı açılmam falan mecbur ameliyat oldum. Rabbim size bağışlasın minnoşunuzu :)
tarafından
Amin inşallah..dün 6 aylık olduk çok şükür..zaman nasıl geçiyor bilemiyorsun bile..doğsun diye beklerken bir bakmışsın büyümüş bile
(3,136 puan) tarafından
Doğsun diye beklerken zaman pek geçmek bilmiyordu ama bakalım bundan sonra nasıl geçecek :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah sana bagışlasın anali babali büyüsün 
(3,136 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Rabbim herkesin evladını bağışlasın doğurmayı bekleyenlere de sağlıkla hayırla doğurmayı nasip etsin
0 oy
tarafından
Gozun aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün 
(3,136 puan) tarafından
Çok çok sağolun canısı allah razı olsun
0 oy
tarafından
gozun aydin canim cok sevindim ♥️❤️
(3,136 puan) tarafından
Allah razı olsun canım :)
0 oy
(5,835 puan) tarafından
Gözün aydın cnm yaa bebişini tez zamanda yaninda olur inşallah 
(3,136 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum. İnşallah yaa inşallah. Görmeye gittim her ağladığını gördüğümde içim parçalanıyordu dayanamadım
(5,835 puan) tarafından
Kıyamam sana yaaaa inşallah tez zamanda bebişin alırsın koluna cnm bnm
(3,136 puan) tarafından
Amin inşallah canısı
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ❤ 
(3,136 puan) tarafından
Allah razı olsun tatlım amin inşallah hepimizin evladı anne babasına karşı hayırlı evlat olurlar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 935 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 411 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 468 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 473 göst.