0 oy
1,597 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar eşim ülkerde asgari ücretle çalışıyo + 400 liralıkta yemek kartı var. Yemek kartını ve 1200 lirayı bırakıyo 800 lirayıda kendine harçlık olarak alıyo. Bu paranın üçinde yemek sigara yol parası var. Ucu ucuna yettiriyo hatta bazen yettiremiyodu. Bişey istediğim zaman alır eve bıraktığı 1200 liradan isterdi hatta. Ama son 10 gündğr eve hep eli kolu dolu gelmeye başladı bir sürü abur cubur almaya başladı. Niye alıyosun dediğimde hergün bişey uyduruyo bugün markette yemek yedim yemek paramla aldım filan dedi ama inanmadım. Sizce konuşsam mı konuşsamda ne diyeyim. Yanlış bi cümle kurmaktan korkuyorum

26 Cevaplar

0 oy
(283 puan) tarafından
Ulkerde 3 4 ayda bir ikramiye veriolar cunku sendikali . Arkadasm calisiyo asgari ucret ama yeri geliyo 4 5 milyar aliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne olabilir ki yani şüphelendiğim bisey felan var mi
(57 puan) tarafından
Hiç bi fikrim yok
0 oy
(49 puan) tarafından
Gizliden takip et hatta telefonuna bir bak canım kadinlsrin sezgileri kuvvetkidir.  Yazdığını okuyunca benim içimde ailesinden veya birinden maddi yardım aldı ama sana söylemeye çekiniyor gibi hissettim
(57 puan) tarafından
Bi bakayım dediğin gibi olabilir
(49 puan) tarafından
Kötü düşünmemek lazım hemen eşini en iyi sen bilirsin erkekler biraz para konusunda  kapililar
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Ülker aracında mı çalışıyor cnm yani dağıtım mı yapıyo yoksa fabrika mı 

Eğer dağıtım oysa gittiyse mağaza marketlerde yemeğe denk gelirse yiyordu cnm bn markete çalışırken denk gelen firmacılarıda sofraya davet ederdik yerlerdi 
(57 puan) tarafından
Dağıtımda canım daha doğrusu mallar marketlere gidiyo eşimde gidip diziyo o an yemeğe denk geldiyse eşimide çağırıyolar doğru ama ne bileyim yıllardır aynı işi yapıyo her ay çoğu zaman yemeği markette yerdi ama hep zor yettirirdi parasını tütün içerdi 10 gündür tekel içmeye başladı mesela
(3,754 puan) tarafından
Zam yapmışlardır cnm marketlerde de yemek saatine denk geliyordur kötü düşünme sakince sor önce böyle değildi zam mı yapıldı yemek saatlerin marketdekilerle denk mi geliyo diye tatlım sana olanı söyler cnm hiç bir erkek bişey saklayamaz
0 oy
(141 puan) tarafından
Canim benim eşimde Ülker'de çalışıyo vardiyalı çalıştığı için mesai sayiliyo gece gündüz çalışıyo ve 5 bine yakın maaş aliyo senin ki nasıl asgari ücret aliyo 
(57 puan) tarafından
Hangi il orası. Biz malatyada yaşıyoruz bende ülkerde çalışıyodum vardiya sistemi yoktu ve asgari ücret alıyoduk. Belki senin eşin kıdemlidir benim eşim normal market elemanı ürün diziyo
(141 puan) tarafından
İstanbul canim benimki fabrikasında calisiyo çikolata fabrikası yani ikramiyesi falan oluyo normal işçi kıdemli deil operatör oldu yeni seninki marketindeyse ozaman asgari alması normal

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 470 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 937 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emina (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 430 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.