Yaptığının yanlış bi evlilik olduğunu, ellerinle hazırladığın sosa batırıp uzattığın cipsi yememesi mi gösterdi sana? Arka plana bakmak gerek. Bu ya bardağı taşıran damla, ya da hassas bi dönemdesin. Zevkler renkler farklıdır. Aynı olan zevkler bile ruh haline göre değişkenlik gösterebilir. Kendin için istediğini eşin için de istemen son derece normal iken, eşinin istemediği bir şeyi yememesi de gayet normal. Benim canım bişey çekerken, eşim istemiyor mesela yada ikimiz de dibini görene kadar kaşıklıyoruz bi tatlı kasesini yahut bi cips paketinin sonunu görene dek durmuyoruz. Bu örnekler uzar gider... Bazen de şey oluyo mesela, hamiş olunca bilirsiniz can çeker tatlı şeyler de tuzlu şeyler de... Bi çekmecem var misal mutfağımda. Doldurmuşum orayı, girip çıkıp atistiriyorum biseyler istedikçe. Ama ikişer tane aldım herşeyden... Bi kendime bi eşime mesela. Yemezse ben yerim. Ha ikisini de yerse bazen kızar trip atar markete gönderir şımarıp canım çekti ama derim bazen de afiyet bal şeker olsun der başka bişey yerim.
Ufak şeyler yanlış evlilik demektir düşüncesi çok korkunç... Ama başka nedenler varsa derinde, paylaş ki ona göre yorumlayalım halini kuzucum...