Merhaba kizlar . Bunu cok uzgun sekilde yaziyorum. Simdi benim kayinbabamin 2 mart dogum gunu. Gorumcem mesaj atti bana pasta hazirlama ben hazirlayip getiririm sende baklava falan yap dedi. Cok bozuldum heveslenmistim kendim pasta yapicam diye kaynanamda simdi gitti pasta icin gerekli seyleri almaya. Gecenlerde esiminde dogum gununde heveslenmistim ben yapcam diye bide goruyorum geldiler bize gorumcemler kendileri yapdi hatta elimi bile surdurmediler. Yada fikrimi sormadilar masil yapsak falan diye simdide gorumcem kendisi yapmak istiyo. Bu durumda ben beceriksiz bi duruma dustum kayinbabamda zanneticekki gelin pasta yapamiyo kizim yapip getirdi. Esimde oyle zanneticek. Ne zaman pasta falan yapmaya kalksam zaten kaynanam diyoki yapma bosver ozel gunde yapariz ozel bi gun oldugundada boyle oluyo. Zaten evde problemler var gecimsizlikle ilgili belki yaparsam biraz gozlerine girerim diye dusunmustum . Simdi ikinciyi de yapmaya kalksa hem saygisizlik olur hemde fazla derler. Nasil yapsam ya acaba. Cok uzuldum mesaji gorunce hala cevap vermedim bildirimden okudum kapattim