0 oy
1,488 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yeni dogan bez almaya baslicam haziranda olucak ama ben simdiden heves ettim birkac paket alip koyim bi kenara diyorum ama prima molfix bayagi pahalanmis baby turco iyi fiyati bide sleppy uygun geldi hangisi iyi sizce karar veremedim bi kere hangi beze baslarsam hep onunla devam edicem bi fikir verin baciniza  :D

23 Cevaplar

0 oy
(3,024 puan) tarafından
A101in soffiosunu tavsiye edebilirim
tarafından
Bakim uygun bisey bulamazsam ondan alirim olmadi
-Reklam-
0 oy
(122 puan) tarafından
Merhaba sleepy yenidogan mor paket olani cok cemnun kalfim 1 numara sleepy di hastanede kalmak zorunda kaldik orada canbebe kullandilar iki numaraya gecince de sleepy molfiks ne indirimdeyse sonra bi ara bez bulamadim diye evybaby aldim cok sukur hic biri pisik yapmadi cunku her beslemeden once rahat emsin mamasini yesin diye uc saatte bir degistiriyorum hatta bazen bakiyorum biraz mizmizlandi degisiyorum. 15 gun kuvozde kalmistik Hastanede hemsirenin biri hic ilgilenmemisti bebegim kuvozde bir gunde pisik olmustu neredeyse kaniyacakti onuda hametan yagli pisik kremi ile 3 gunde gecirdim ve her iki saatte bir besleme ve temizligine ben gittim onlara birakmadim. Hala hametan ve sudokrem kullaniyorum. Demem o ki bezle bi ilgisi yok hatta tek bi markaya tenini alistirmayin siz dikkat ettikce sık sık degistirdikce inslh pisik filan bisey olmaz. Cok fazla stok yapmayin biz 5 paketten sonra iki numaraya gectik. Bez kucuk kucuk  da iz ve pisik yapiyor.
tarafından
Oylede canim ben kizimda iki kere bez degistirmek zorunda kaldim 6 aya kadar huggies kullandik halasi 6 tane 100 lu paket almisti sonra bize pahali geldi prima kullandik 5  6 ay kadar baktik oda numara buyudukce pahaliya geliyo sonra onuda degistirmek zorunda kaldik molfix e gectik 1 yasindan 3 yasina kadar hep molfix aldik onunla devam ettik tabi bu dedigim her bez degisiminde digerine alisana kadar cok pisik oldu cok zorlandik hep aglardi cani yanardi poposu delik delik yara olmuştu  ondan gozum korktu simdi bunada ayni seyleri yasamak istemiyorum bi tane hem fiyati uygun olsun hemde iyi bisey olsun ilerde degistirmek zorunda kalmayalim oyle devam etsin istiyorum anladin mi canim
(122 puan) tarafından
Siz daha tecrubelisiniz tabi bakalim simdilik bu sekilde ben sorun yasamadim inslh da yasamam cunku yasadigim yerde herzaman her marka bulunmuyo tam alisir bu sefer bulamam cok zorlanirim. Saglikla buyusunler bebelerimiz inslh:)
tarafından
Aynen inşallah canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 380 göst.
25 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 363 göst.
9 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
10 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mavi-beyaz (2,436 puan) tarafından soruldu

413,563 soru

12,449,924 cevap

46,277 kullanıcı

Kategoriler

...