0 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,200 puan) tarafından

image

sorunlar bitiyor mu bitmiyor mu bilmiyorum .. hergün dua ediyorum rabbim kabul eder inşaallah benim duamida .. 

Yarina yicek ekmeğim var çok şükür ♥️ ❤❤

Dualarinz için çok teşekkür ederim ❤❤

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Rabbim yardımcın olsun yavrunu öp yerime koklayarak, ❤️
(2,200 puan) tarafından
Allah razi olsun cok saol ❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın cnm ❤️ rabbim bütün kullarının yardımcısi olsun inşallah ❤️
(2,200 puan) tarafından
Cok saol canm benim ❤❤
0 oy
tarafından
Ayy Maşallah kuzuma Allah yardımcn olsun kuzu Rabbim dualarini kabul etsin İnşallah
(2,200 puan) tarafından
Cok saol lemancim :)
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun kuzumm ❤ Rabbim darda koymasın inşallah 
(2,200 puan) tarafından
Cok saol canm ♥️❤❤
0 oy
(6,773 puan) tarafından
Cerosuumm Benim Allah'ım yardımcınız olsun. inşaAllah tez zamanda biter sıkıntılarınız. Ülkemizde ki sıkıntılar umarım herşey yoluna girer...☹️❤️masallahh Alya kuşum a çok öpüyorum ikinizi ❤️❤️
(2,200 puan) tarafından
Ah büsraaa cok teşekkür ederim ya allah razı olsun ❤❤ okadr sıkıntı dert tasa var ki nasl duzelcek bilmiyom inanki ya
(6,773 puan) tarafından
İş sıkıntısı mi var kuzumm ? ☹️☹️❤️
(2,200 puan) tarafından
Allahtan o yok vala. BorclaŔdan dolayi ise gireli 2 ay oldu ayligi hala yatmadi bnka hesabini blke yapmis askerlik olayı cikti bide 6ay eksik yapmis askere giderse napcaz blmiyom kirayi odeymedkk falan filan daha birsuru:((
(6,773 puan) tarafından
Askerlik mi :// Allah'ım hepsi birden gelmiss inşallah tekrar gitmez kuzum ya yoksa ne yapacaksın tek başına :( Allah'ım kolaylik versin inşallah çabucak çıkarsınız bu karmasaliktan bitanem benim ☹️☹️❣️❤️
(2,200 puan) tarafından
Of sorma ya gecen e devletten mesaj gelmis yoklama kacagi falan diye allahim dunyam basima yıkıldı ya . Anneme dedim cocuga bi 2/3 ay bari bakiver bende calisim ise girim para lazm yok bakamam diyo napcagimizi sasirdik vala caresizlik cok zor
(6,773 puan) tarafından
Annende var ya ancak konuşuyor kuzum ya :(( durup dururken nerden cikardilarsa yoklama kaçağını.  ☹️ Çok üzüldüm cerosum dualarimdasin bitanem benim iyi düşün Allah'ım bir kapı açar inşallah ❤️☹️
(2,200 puan) tarafından
Sorma annem apayri bi konu benim koca apayri bi konu ya. Benim bu adam 6 ay yapmis askerligini sonra kazami ne gecirmis ayaginda rahatsizlik olunca bunu gondermisler sen askerlik yapamazsin diye e aradan baya zaman gecince smdi geri cagiriyolar iste ay napcaz blmiyom ya sorma vala
(6,773 puan) tarafından
Aboo :// geri gidecek ozaman cerosum. Sen ne yapacaksın o gidince. :(( Anneni biliyorum zaten balım . Ancak konuşuyor icraat yok :((
(2,200 puan) tarafından
Yaa iste boyle askerlik durumu napcaz blmiyom vala :((( perişanım cok kotuyum anlatamam bilmiyom cidden mesaj geldiginden beri kafam cok kotu bittim ya basim catliyo agridan dusunmekten
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Dertte bitmez sıkıntıda ALLAH yeterki can sağlığı versin acı yaşatmasın ☝️

Kalbini ferah tut can çıkmadıkça umut kesilmezmiş herşey gönlünce olsun her ne sıkıntın varsa RABBIM gidersin☺☺

Maşallah yavruna❤❤❤
(2,200 puan) tarafından
Saol canim ❤❤
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Kurban olurum verene seni anasının davşanı

Canım Rabbim yardımcın olsun o guzel kalbinden gönlünden ne geciyosa fazlasiyla versin sana insallah
(2,200 puan) tarafından
Allah razı olsun canim benim cok teskkur ederim hepimize Ins rabbim yardim etsin❤❤

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 279 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 431 göst.
14 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,702 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 607 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,678 puan) tarafından soruldu

413,644 soru

12,451,968 cevap

46,347 kullanıcı

Kategoriler

...