Enn sevdiğiniz renk hangisi size huzur veren renk ?
Siyah beyaz sevdim renk huzur veren renk mavi pembe türkiyeni hiç hi yerini gezmedimseni seviyorum
Siyah beyaz kırmızı
Ilkbahar
Adana mersin konya isparta istanbul van elazığ malatya mardin diyarbakır gaziantep batman ankara daha varda aklıma bunlar geliyor
Seni pek tanımıyorum desem canısı Ama yine de severim neden gıcık olayım ki
En sevdigim renk mor bayilirim ki evimin cogu yerinde var en sevdigim son bahar kisa bole yeni yeni girerken gezdigim yerlerde kirsehir zaten oraliyim ondan adiyamani gezdim ama bi tek seni de tanimiyomki kiz o yuzden gicik degilim
* mint yeşili
*yaz
*Hatay,Yozgat,Kırklareli,Nevşehir,Mersin,Konya, Karaman-ermenek, Ankara, Karamürsel
*seni severim
Dur en son soruya ilk cevap verim sana ayar oluyorum böyle gördüğüm yerde yanaklarını sıkıp şaplak atasım var
Not= sevdiğim kişilere şaplak atarım
Mor kapalı mavi koyu yeşil pudra pembe favorim
İlkbahar aslında hüzün mevsimi sonhabarı severim ama o zaman da kötü anılarım var kalsın o
Rize Artvin samsun İstanbul erzincan Tekirdağ
En sevdiğim renk hardal sarısı, bebe mavisi birde
Babam emekli asker neredeyse her yeri gezdik Şırnak Hakkari Silopi Kars ordu Kırşehir Nevşehir niğde Erzurum Van kandıra bunlar bir kısmı
Asla gıcık olmuyorum çok seviyorum çünkü sen bnşm canım hemşom sun
En sevdigim renk yesilll
En sevdigim mevsim yaaaazzz
Turkiyede ankara tokat mugla aydin elazig denizli siirt sivas sanliurfayi gezdimmm
Her rengi seviyorum Mersin Adana Trabzon Antalya yolava Kocaeli Niğde Ankara Bursa İstanbul
Ben bütün renkleri severim ama encokta baharda gelen yeşilliği
Tabikide ilk bahar
Çanakkale Istanbul Mardin Balıkesir Izmır Muğla ( ortaca dalyan)
Ah benim bacım ya vallahi ben çok seviyorum♥️ gıcık olan varsa da ölsün diycem ama demiyorum
En sevdigim renk pudra pembe siyah beyaz
En sevdigim mevsim ilkbahar yaz
Turkiyede istanbul gaziantep adana ankara hatay sanliurfa diyarbakir i gezdim
En sevdigim renk siyah yeşil En sevdigim mevsim yaz turkiyede gittigim yerler Izmir aydin istanbul diyarbakir mardin
Soft renkler içimi açan renkler pudra pembe tonlari vs. Ama mobilya olarak gri ve gold renkler severim
En sevdigim mevsim her sene değişir bu sene kışı seviyorum
Türkiyede gezdiğim yerler, Diyarbakır, adana, urfa, alanya-antalya, mardin, cizre, gaziantep
Bir kızımı birde seni sevdim
En sevdiğim renk mint yeşili
Mevsimlerden yazz
Türkiyede Ankara İstanbul Nevşehir Samsun Amasya Sinop Tokat Bursa Trabzon Giresun
Rizeye ve egeye gitmeyi çok istiyorum inş nasip olur
Dipnot seni tanımıyorum
1,489,312 soru
24,342,249 cevap
346,101 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın