Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Offff dusunceszin teki kizlar
0
oy
842
göst.
20 Mart 2019
Aile
kategorisinde
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar nasil sinir oluyorum varya sabahtan beri iste esim sabah erken kalkip istanbula gitit is icin sonra geldi 4 gibi uyudu bu saate kadar smdide diger odaya gecmis elinde tel bilgisayarda is yapcakmis yok o arkadasini ariyo yok bunu ariyo zaman geciriyo. Insan düşünür ya aksam bari esimle zaman geçireyim diye ama nerdeee. Ben dersem gelir yanima ozamanda anlamı yok kendi akliyla bulup gelmiyo icinden gelse gelcek ztn delircem sinirden ya
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
20 Mart 2019
Yazar gecerim - BANU
(
13,431
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen git yanına canım
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Benle oturmak istese gitmez ztn diger odaya canim gitmicem bende icimden gelmiyo yuzsuz gibi resmen
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Mart 2019
Eymen kuşum
(
7,115
puan)
tarafından
cevaplandı
Hmm acaba böyle beraber yapacağının bisey mi olsa akşam güzel bi aktivite eğlene bileceğiniz birlikte zamn gecirirsiniz bide bi kaç defa dene kuzum çay yap yanına biseyler köy ışığı kapatın film izleyin biraz alıştır sonra kndiliginden gelir belki
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim ztn bebis var 2 bucuk aylik hc zamanimz yk tum gun onla geçiyor arada bi boyle aksamlari uyuyo :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2019
..Hilal..
(
3,187
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazen benim eşimde yorgun oluyor yemek yeyip uyuyor.. akşama kadar yalnız, akşam yalnız bazen zoruma gidiyor..ama anlayışlı olmak lazım.. kendi kendimizi yesekte düzelmiyor nasılsa bende kalkıp söylemem üzerinde durmuyorum artık..
6 önceki yorum göster
20 Mart 2019
..Hilal..
(
3,187
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam sakin ol sende canım ☺️ malzeme bu şekil vermek birazda şekil almak lazım yapacak birşey yok.. evlilik böyle birşey :))
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyleymis cnim malesef:)
20 Mart 2019
..Hilal..
(
3,187
puan)
tarafından
yorumlandı
:)) Allah yinede başımızdan eksik etmesin
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyle canm ya sinirimiz gecince yine kiyamiyrz iste
20 Mart 2019
..Hilal..
(
3,187
puan)
tarafından
yorumlandı
Hıhıı.. aynen öyle canım a:))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2019
Bethus
(
649
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynı durum bende var canim isi cok yogun 1 saatlik vakti oluyor onuda televizyonla telefonla geciruyor coook tartisiyoruz kavga ediyoruz ama nafile
5 önceki yorum göster
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Yapiyrmm yapmam mi ama cani isteyince zorla gelp yanasiyo bulasiyo elimden teli cekiyo simariyo hep
20 Mart 2019
Bethus
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlaşılan hala çocuk esin zaman ver kendisine olgunlasmasina izin ver gecer insallah sende stres yapma
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Stres ztn sadece bana zarar veriyoda insanin elinde olmuyo iste. Gecer duzelir ins canim yasi 30 oldu artk olgunlassin biran once ins
20 Mart 2019
Bethus
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım herşey gönlünce olsun
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Seninde canim bnim hepimizin insallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2019
Çigdem35.
(
108
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen sinirlendiginle kal kalirsin o halq yaptigiyla bosa ugrasmaa . Benimkide oylee bak yok piyasadaa birde kusuz aramiyorum umursamiyorum masallahhi varr herifinn . Hepsii olee okuzcukk baskalariylada kiyaslayinca donup demezmi milletin kocasini nerden biliyon diyeee . **** oluyorim napsinlrr cnim okuz glmislerr kalas gideceklerr ypcek birsey yok .
6 önceki yorum göster
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben 22 yasinda evlendim normalde bzm ailede 25 ten asagi kmse evlenmez kizlar. Ama ben 6 senedir taniyrm gorusuyorz 2 senede nisanli kaldik diye evlendim. Bide babam beni cok asiri bunaltti bende aynen oylw snin gibi braz ondan kacmis oldm evden disari adim attirmiyodu unv çıkışlarına geliyodu telefonuma kadar karisiyodu bunaltti cok oyuzden oldu brazda
20 Mart 2019
Çigdem35.
(
108
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen genee iyisin bee kuzumm :-)) . Ben tam 18 girdim 3ay snra gorucu usuluyle nisanlndim 6ay icinde dgunum oldu . Benim.babam wardi ama yoktu yaa sevgi saygi yoktu para vardi herseyi alirdi babasindan anasindan gormemis sevgiyi pra sanardi saolsun ici gucu ylan dolan misaliydi . Ondan kctim tki bn ewlendim.babam.degisti ve bende dndum benim.yedgim.tbakmi.fazlaydi diyee ck uzulduler ama suanda en ufk.syde arkmda en fazla destekcilerim.rabbim ayirmasin bni onlrdann . Olee . Bende 18de elndim 19 anne oldum ewlndim 3ay snra hmile kldim suanda 24yasindayim
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Bendr 24 teym canim. Anladm valal cok zor sninde yaşadıkların :((
20 Mart 2019
Çigdem35.
(
108
puan)
tarafından
yorumlandı
Alistik yaa hayat her seyi ogretiyorr . Ama bir sey yasayinca bir seyin kiymetni anlion bnde ailemin kiymetni anladim bnu yasamam grekmiss dmekkii olsunn hyirlsii hlime gnede hamd olsun diebliorum bliorum bnden kotuleride cokk fzlaa . Onn icin . Hmd olsun
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2019
Alininhatunu
(
571
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşimde işten gelince yemek yer daha yemek bitmeden papci oyununu açar gece 3 4 lere kadar oynar ve öyle sıkışık zamana denk geldikki iki kirayı ödeyemez olduk eşim telefonunu sattı iki kira parasını ödedi çok şükür şuan benimle ilgileniyor çay yaptım oda çayı doldurup getirmiş odaya oturup dizi izliyoruz telefon olmayınca ne de güzel oluyormuş ya
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Evett telefon ki onlarin hayati ellerine bi aliyolar varya icine duscekler sabah uyandigi gibi gozu telde aksam yatarken telde kircam atcam sonunda o olcak bazen gece kalkiyo wc ye kalkip tele bakiyo o arada ble
20 Mart 2019
Alininhatunu
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız yine seninki iyi bana teli vermiyor tuvalette elinde telefon duş alırken bile banyoda ya o derece bağımlıydi ama konu ev olunca dayanamaz verir ne aç kalmamı ister ne başkasına muhtaç olmamı çok şükür bu kullandığı telefonunuda bileziğimi satıp yarısı borca yarisinida telefon almıştık bende onun üzülmesine dayanamam şimdi ise hiç bişey yok elimizde çok şükür ise de yeni başladı kenara para koyup birikim yapicaz artik
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Insallah canim bnm para degil huzur onemli
20 Mart 2019
Alininhatunu
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canim benim amin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2019
Dilay355
(
117
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde de öyle canım yoğun olduğunda sinirlendiğimizle kalıyoruz bazen hamile olduğum için de hassasım bu ara ondan abartıyor da olabilirim bilmiyorum
20 Mart 2019
Aslalya
(
139
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben dogurdum cnim bende hamileyken ben mi abartiyrm diyodum ama abartmiuomusum demekki hala ayni dusuncedeyim :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
119
göst.
Diyet teki arkadaşlarım gelin son durumlar ne
12 Ağustos 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Birkucukbebis
(
195
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
938
göst.
Kızlar bu yüzük teki Xp ne demek (resimli)
7 Ocak 2024
Diğer
kategorisinde
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
100
göst.
Lcw outlet teki ürünler normal mağazadakilerle aynı mı
8 Aralık 2023
Diğer
kategorisinde
Kelebekkm34
(
1,263
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
385
göst.
Eşim denilecek insan yüzsüz adamın teki..
4 Temmuz 2023
Aile
kategorisinde
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
soruldu
403,562
soru
12,090,465