0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 9 buçuk aylık supurgeden çok korkuyr bende alıştırma calisiyorm 

Yanında çalıştırdım birden çok korktu ama aglamadi bende aglamayinca temizlege devam ettim bı baktım kızım dalmış supurgeye bakıyor boynu bükük süpürgeyi Hemen kapattim ama tepki vermiyor boş boş bakiyor çok korkuyorum nasıl duzelicek ya :(

14 Cevaplar

+1 oy
(1,449 puan) tarafından

Benim kız çok seviyor kolik olduğu için 

Gece fön yada süpürge sesi ile uyuyor birazcık ;)
tarafından
Bizm ki küçükken çok severdi ama şimdi korkuyor şok geçirdi galiba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğimde blenderdan korkuyor. Normaldir haralde bilmiyorum ki 
tarafından
Korkuyor biliyorum ama dona kaldı resmen kucağıma aldım oynadım hiç tepki vermedi 1 saattir
0 oy
tarafından
Cnm ilgisini cekip korka bilir adı üstünde çocuk 

Endise etme yeğenimde korkuyordu  2 yas oldu alıştı 
tarafından
İnşallah düzelir yoksa hastahaneye goturecm Güleryüz lu çocuk gitti sesiz sakin biri oldu
tarafından
Korkma giz normal hastanelik bir durum yok bence
tarafından
Ama tepki vermiyor
tarafından
Kuzum bebekler sasirdiklari zaman gayet normal bi durum eger cok degiskenlik olursa götür ama korkma yinede
tarafından
Tmm cnm sağol
0 oy
tarafından
Çok mu sesli çalışıyor kıyamam ya 
tarafından
Evet çok sesli çalışıyor eski süpürgeler den dondu resmen şok geçirdi galiba
tarafından
Benşm ki sessiz çalışıyor ona rağmen bazen korkuyorlar
0 oy
tarafından
Şok mu geçirdi acab abalkona falan çıkar  konuş bol bol
tarafından
Galia da tövbe tövbe çok korkuyrm ya tepki vermedi 1 saat resmen
0 oy
(10,045 puan) tarafından

Benim kızımda korkuyordu alıştı kuzum, ama halâ saç kurutma makinesinden korkuyor:D

0 oy
tarafından
Benim kızım da korkuyor anca eşim evdeyken süpürüyorum
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Benimkide 3 aylik heo yaninda calistirirm cook seviyo agliyosa o calisinca hemen susar:)
tarafından
Benim de 3 aylıkken çok seviyordu hatta uyuyordu ama 1 aydır korkuyo ve şok geçirdi kıyamam ya
0 oy
(255 puan) tarafından
Benm kızımda korkuyordu ağlardı hemen. Temizliği hafta sonuna bırakıyordm eşim bakıyordu ben temzlk yapıyodm 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Panik yapma canım süpürge sesine mayışmıştır uykusu gelmiştir uyuklamıştır
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Benim oglanda çok seviyor ben süpürge yapıyorum oda peşimde süpürgeyi takip ediyo sesine alışkın bebekliginde telefondan açmıştım sürekli rahatlatıcı etkisi oluyo diye çok şükür hiç sıkıntı çekmedim bazı çocuk çok korkuyor benim eltim çocuk uyanıkken süpürge yapamazdı morarircasina ağlardı ne zman uyur o zmn yapardı süpürgeyi. İnşallah seninkide alışır çok zor çünkü 
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Canım benim oğlumda korkardı ağlardı ben onun yanına gidip calistirirdim ve gülümserdim konuşurdum onu güldürmeye calsiirdim alıştı öyle şimdi hiç korkmuyor
0 oy
(758 puan) tarafından
Canıö benimkide blenderdn çok korkuyodu çıldırmış gibi ağlıyodu kucağıma alıp bak annecim vın yapcaz fılan dedim güldüm fılan vs alıştı şimdi duyunca kahkaha atıyor o sekilde yavaş yavaş alıştır canım 
tarafından
Kız kaç kez yaptım ama bugün şok geçirdi yavrum
0 oy
tarafından

Korkma canım bişey olmaz benim oğlum da cok korkardı ağlardı ama smdi supurgenin yanından ayrılmıyor fiş elinde bana uzatıyor aç diyor korku falan kalmamış :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 849 göst.
0 oy
7 cevap 276 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 305 göst.
0 oy
14 cevap 419 göst.
22 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelik cennettir (29 puan) tarafından soruldu

413,596 soru

12,450,798 cevap

46,299 kullanıcı

Kategoriler

...